Comentarii (159)
qwerty007
qwerty007  •  04 Noiembrie 2011, 23:00
Postat de sundancekid_nr.one pe 04 Noiembrie 2011, 22:52

Pai si eu ce ziceam ? Da armatele romane au distrus PACEA in TRANSILVANIA si armatele ROMANE au omorit ardelenii in timp ce ungurii au fost eliberatorii !! Ba dar apropo daca chiar ar fi sa crdeti asta de ce urmariti LIGA ROMANEASCA ? De ce va benoclati mereu pe ziarele CAPITALEI ? Ati v azut vreun comentariu de al meu pe ziarele voastre regionale !!!

Mie imi place tara asa cum e acum,multi sunt pt. o independenta a Transilvaniei,eu sunt doar pt. o independenta economica! Fiecare cu banii lui,la fel ca in US,Alabama saraca,California bogata. Nu mai vrem povesti sa ne spuneti ca voi produceti nu stiu cat,gargara dinasta!

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 22:59
Postat de sundancekid_nr.one pe 04 Noiembrie 2011, 22:55

Mai nea Miklos Horti cred ca nu ai inteles nimic. Steagul este al Bucurestiului ca altfel era al Budapestei . Capisci ? Trebuie sa-ti desenez cubulete, cerculete si IMNUL ROMANIEI tot bucurestiul il alege de fiecare data ca doar nu o sa asteptam sa ne puneti voi IMNUL SECUILOR !!

spune sincer,asa-i ca nu esti in romania?

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  04 Noiembrie 2011, 22:55

Mai nea Miklos Horti cred ca nu ai inteles nimic. Steagul este al Bucurestiului ca altfel era al Budapestei . Capisci ? Trebuie sa-ti desenez cubulete, cerculete si IMNUL ROMANIEI tot bucurestiul il alege de fiecare data ca doar nu o sa asteptam sa ne puneti voi IMNUL SECUILOR !!

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 22:54
Postat de sundancekid_nr.one pe 04 Noiembrie 2011, 22:52

Pai si eu ce ziceam ? Da armatele romane au distrus PACEA in TRANSILVANIA si armatele ROMANE au omorit ardelenii in timp ce ungurii au fost eliberatorii !! Ba dar apropo daca chiar ar fi sa crdeti asta de ce urmariti LIGA ROMANEASCA ? De ce va benoclati mereu pe ziarele CAPITALEI ? Ati v azut vreun comentariu de al meu pe ziarele voastre regionale !!!

tu nu poti comenta pe ziarele noastre,toate sunt in maghiara.... dar incearca pe alea din istanbul,te vei simti ca acasa...

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 22:52

eu cred ca sunnyboy ar trebui ignorat...una la mana nu merita timpul acordat,doua la mana oricum nu poate face fata avalansei de insulte,si trei la mana,eu cred ca e gigi becali cu pseudonim...

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  04 Noiembrie 2011, 22:52
Postat de qwerty007 pe 04 Noiembrie 2011, 22:47

De ce nu incerci sa inveti istoria de pe un site neutru nu unul nationalist . De ce asasinatele unguresti din '40? In '18 cand armata romana a ocupat Ardealul a facut la fel cu ungurii,la fel unii locuitori din satele romanesti au omorat unguri odata cu schimbarea puterii .Ok,ungurii s-au razbunat in '40,dar tu pomenesti doar despre asta! ?Altceva, sti de exemplu ca Vlad Tepes & Matei Corvin lau batut pe Stefan,la Chilia cred,in sud ?

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 22:51

esti prost...informat...orasul e plin de stema lui U,autobuzele sunt alb negre....de unde naiba scoti toate aberatiile astea fiule?

qwerty007
qwerty007  •  04 Noiembrie 2011, 22:47
Postat de sundancekid_nr.one pe 04 Noiembrie 2011, 22:37

Nu no murit nimeni am cladit la mizto statuile alea dedicate ardelencelor si copiilor de ardeleni (Traznea, Ip, Moisei, etc.) impuscate de armatele bucurestene !! Ca sa cream confuzie in Transilvania . Deci repet armatele bucurestene au omorit toti copii de ardeleni si la Ip si peste tot . Au venit aia din Budapesta sa fie eroii vostrii !!

De ce nu incerci sa inveti istoria de pe un site neutru nu unul nationalist . De ce asasinatele unguresti din '40? In '18 cand armata romana a ocupat Ardealul a facut la fel cu ungurii,la fel unii locuitori din satele romanesti au omorat unguri odata cu schimbarea puterii .Ok,ungurii s-au razbunat in '40,dar tu pomenesti doar despre asta! ?Altceva, sti de exemplu ca Vlad Tepes & Matei Corvin lau batut pe Stefan,la Chilia cred,in sud ?

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 22:43
Postat de sundancekid_nr.one pe 04 Noiembrie 2011, 22:39

Da am inteles nimeni nu tine in Provincii cu Dinamo Bucuresti toti sunt CFR-isti adica Vasutas KVSC 1940 !

mai bine decat Securitatea Bucuresti.... si invata sa scrii ungureste daca te tii destept....mai stii alta limba in afara de romana fiule?

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  04 Noiembrie 2011, 22:39
Postat de mirrrcea pe 04 Noiembrie 2011, 22:35

fiule,admitem ca sunt oameni care tin cu echipe din capitala....dar nu cu echipa ta,intelege...te rog baga-te in pat si ia suzeta in gura...calmeaza-te si pregateste-te de liga campionilor....

Da am inteles nimeni nu tine in Provincii cu Dinamo Bucuresti toti sunt CFR-isti adica Vasutas KVSC 1940 !

• 1
  • •••
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • •••
  • 16
Comentează