Alte știri din fotbal
Rapid - CFR Cluj, derby în Cupa României Betano » Situația din grupă, echipe probabile și cote, la primul meci de la mega-anunțul lui Dan Șucu
0
Prunea l-a întrebat pe Gigi Becali: „Cine apără de acum, Târnovanu sau Zima?”
0
Alex Mitriță: „Sunt total schimbat, doar asta încerc”
0
Siyabonga Ngezana explică scandalul de la FCSB: „Nu vreau să păcălesc”
0
Știri din fotbal internațional
Accidentare HORROR suferită de Gianluigi Donnarumma » Adversarul l-a lovit cu talpa direct în figură, dar n-a primit niciun avertisment!
0
Cum au reacționat fanii de la Genoa după ce Dan Șucu a preluat clubul » Transferul cerut cu insistență
0
Real Madrid a câștigat Cupa Intercontinentală: 3-0 în finală
0
Dan Șucu, primul mesaj după ce a devenit patron la Genoa: „Dacă e să vorbim despre planul meu, aș vrea să spun că...”
14
Lifestyle
Serena Williams, de nerecunoscut » A slăbit considerabil, iar fanii bănuiesc care e „trucul”
9
Victor Cornea a testat-o pe Andreea Bălan înainte să o ceară de soție: „Era cea mai mândră. Am avut foarte multe gânduri”
1
Campioana mondială a pozat în Playboy și a bătut recordurile de vânzări: „Credeam că sunt plinuță, dar am primit doar mesaje frumoase”
4
Cine sunt concurenții de la Survivor România 2025 » Mai mulți sportivi participă la show-ul TV
0
Hai lasa-ma cu scoala franceza,du-te in Franta si zi ca esti nascut in 'micul Paris' din Romania si te vor scuipa francezii in fata!
hai,uimeste-ma....tu unde te-ai pregatit pt piata muncii,pe centura? la ce papagal ai cred ca ai dat mult din falci,dragul meu fiu tzaran de pe langa bucuresti...
Mai Janos noteaza : In CAPITALA ROMANA poti sa incepi cu gradinita franceza apoi scoala 1 - 8 franceza apoi Liceul Anna de Noilles 8 -12!! Capisci ? Dupa 12 ani de scoala franceza poti sa incerci inca 4 ani de franceza si la Universitate nu te opreste nimeni . Apropo acolo pe holuri la pauza bucurestenii isi vorbesc in franceza mai mult . Adica depinde de ce vrei de la viata . Vrei scoala Italiana ? Pai scoala Italiana e din anii 50' localizata pe B-dul Magheru .
Kid,voi scrieti in limba noastra, nu noi in limba voastra.Noroc cu Scoala Ardeleana ca ne intelegem..altfel voi scriati in alta limba,una ciudata !
chiar nu ne mai intereseaza prostiile tale...
..dar Scoala Ardeleana...copy paste wiki..O altă realizare a Școlii Ardelene a fost introducerea grafiei latine în limba română, în locul scrierii chirilice, și tipărirea primului dicționar cvadrilingv al limbii române, Lexiconul de la Buda.
Dragi tzzarani foarte foarte saraci eu doar va spun ce oprtunitati ai in bucale ..deci repet la Liceul Francez Anna de Nilles sau Liceul Spaniol Cervantes ambele din anii 60' pe holuri si in clase 80% din timp se vorbeste in limbile respective apoi dupa ce termini esti pregatit sa pleci unde vrei pe piata muncii . Avem si Liceu maghiar nu ne intereseaza .
lasa,nu-ti strica colectia de pokemoni pt mine....ha ha ha
mai Farfuridi,citez: in capitala romana ai tot ce doresti: Pai Liceul Francez, Scoala Italiana , Univrsitatea Romano-Americana, Scoala Spaniola, Britsh Council .... romanesc nu prea mai aveti....in schimb Ardealul are tot ce vrei romanesc....ti-ai luat medicamentele fiule?
Ce bun a fost comunsmul pt.voi,nu-i asa ?In 'A' a fost cine au vrut politrucii rusi,chiar cine va infiintat pe voi,cum il cheama?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.