Alte știri din fotbal
Alex Mitriță: „Sunt total schimbat, doar asta încerc”
0
Siyabonga Ngezana explică scandalul de la FCSB: „A fost o neînțelegere”
0
Gigi Becali, după ce a aflat că Dan Șucu a devenit patron la Genoa: „Întreb un lucru...” + „Eu nu pot să dau banii mei ca să concurez cu el, că nu sunt idiot”
0
Costel Gâlcă, după ce a învins-o și eliminat-o pe FCSB: „Avem nevoie de un astfel de jucător”
0
Știri din fotbal internațional
Cum au reacționat fanii de la Genoa după ce Dan Șucu a preluat clubul » Transferul cerut cu insistență
0
Real Madrid a câștigat Cupa Intercontinentală: 3-0 în finală
0
Dan Șucu, primul mesaj după ce a devenit patron la Genoa: „Dacă e să vorbim despre planul meu, aș vrea să spun că...”
13
Românul care a intermediat negocierile Șucu - Genoa. Șanse să primească o funcție în club!
1
Lifestyle
Serena Williams, de nerecunoscut » A slăbit considerabil, iar fanii bănuiesc care e „trucul”
9
Victor Cornea a testat-o pe Andreea Bălan înainte să o ceară de soție: „Era cea mai mândră. Am avut foarte multe gânduri”
1
Campioana mondială a pozat în Playboy și a bătut recordurile de vânzări: „Credeam că sunt plinuță, dar am primit doar mesaje frumoase”
4
Cine sunt concurenții de la Survivor România 2025 » Mai mulți sportivi participă la show-ul TV
0
Aveai si palarie din aia zmekera de tzzaranMAGHIAR ? Performai dansuri populare maghiare pe TVR3 ?
bA EU NNU ACORD SUBIECTUL C PREDICATUL EU IMI ACORD PULA CU MATA SI NU VORBESC LA PERSOANA A TREIA PLUARAL CU SLUTA AIA DE MATA !! VERSTEHST ?
Femeile te vor pe banii !! Capisci ? Chiar si Unguroaicele nu se mai f00t gratuit desi dorm cuPULAnGURA !!
...apoi,tot in Ukraina au gasit pe alta,au facut ce au facut cu ea apoi au legat-o cu ceva franghii intr-un copac,apoi au bagat baionetele in ea si radeau cum cand se apropia aia in balansul ei bagau aia baionetele in ea si radeau, chiar dupa anul de gratie 2000...poporul nostru e mult mai barbar decat toaota Europa.
Da ce ba suntem la biB lioteca la Babes Bolyai ? Sa-mi bag p00la in BicliotecileMATII !! nE-AM STRINS la cercul literar aici ? Suntem la ora de dirigentie !!! Sa-ti iau catalogul inPULA si sa-mi dau note singur apoi sa ramin repetent si sa=mi sugiPULA !!
eu te-as lipi de sina de tramvai....pentru ca tu esti un macho,un cassanova,un donjuan...toate femeile te vor...si tu labaresti singur in intuneric....
Hai ma ca mai convins tu !! romane,ia vezi unde ai gresit...agramatule...
Hai sa-ti zic fapte din al 2-lea razboi mondial despre bravii nostri soldati care au intrat in Rusia,. Un prieten bun de-al meu e din Alba,ei cand a fost la tara povesteau 2 batrani de ce viteji au fost ei pe frontul de est! Au violat o ukrainianka,dupa care au bagat-o in cuptorul incins si au ars-o de vie si radeau chiar dupa anul 2000 de ce mare lucru au facut ei,apoi...
Hai ma ca mai convins tu !! Comunistii imi spalasera creierii !! Intr-adevar romanii neaosi din Transilvania au fost foarte duri cu voi de-a lungul istoriei . V-au asuprit sute de ani . Munceati precum sclavii pe mosiile romanilor ardeleni sute de ani ...biciuiti , schingiuti ..etc..Ce catuse va mai puneau la maini si va trimiteau la OCNA sa va salinizati fortat . Saracii de voi KVSC-istii..va pling de mila !!
Io iau din istorie sa va dau voua la oagariiKVSC-isti la m00ie si prietenului vostru oagaru sef din baia mare ...herr carici ..pulifrici !!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.