Comentarii (159)
sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  05 Noiembrie 2011, 00:50

Aveai si palarie din aia zmekera de tzzaranMAGHIAR ? Performai dansuri populare maghiare pe TVR3 ?

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  05 Noiembrie 2011, 00:40
Postat de mirrrcea pe 05 Noiembrie 2011, 00:32

Hai ma ca mai convins tu !! romane,ia vezi unde ai gresit...agramatule...

bA EU NNU ACORD SUBIECTUL C PREDICATUL EU IMI ACORD PULA CU MATA SI NU VORBESC LA PERSOANA A TREIA PLUARAL CU SLUTA AIA DE MATA !! VERSTEHST ?

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  05 Noiembrie 2011, 00:37
Postat de mirrrcea pe 05 Noiembrie 2011, 00:36

eu te-as lipi de sina de tramvai....pentru ca tu esti un macho,un cassanova,un donjuan...toate femeile te vor...si tu labaresti singur in intuneric....

Femeile te vor pe banii !! Capisci ? Chiar si Unguroaicele nu se mai f00t gratuit desi dorm cuPULAnGURA !!

qwerty007
qwerty007  •  05 Noiembrie 2011, 00:37

...apoi,tot in Ukraina au gasit pe alta,au facut ce au facut cu ea apoi au legat-o cu ceva franghii intr-un copac,apoi au bagat baionetele in ea si radeau cum cand se apropia aia in balansul ei bagau aia baionetele in ea si radeau, chiar dupa anul de gratie 2000...poporul nostru e mult mai barbar decat toaota Europa.

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  05 Noiembrie 2011, 00:36
Postat de mirrrcea pe 05 Noiembrie 2011, 00:32

Da ce ba suntem la biB lioteca la Babes Bolyai ? Sa-mi bag p00la in BicliotecileMATII !! nE-AM STRINS la cercul literar aici ? Suntem la ora de dirigentie !!! Sa-ti iau catalogul inPULA si sa-mi dau note singur apoi sa ramin repetent si sa=mi sugiPULA !!

mirrrcea
mirrrcea  •  05 Noiembrie 2011, 00:36

eu te-as lipi de sina de tramvai....pentru ca tu esti un macho,un cassanova,un donjuan...toate femeile te vor...si tu labaresti singur in intuneric....

mirrrcea
mirrrcea  •  05 Noiembrie 2011, 00:32
Postat de sundancekid_nr.one pe 05 Noiembrie 2011, 00:28

Hai ma ca mai convins tu !! Comunistii imi spalasera creierii !! Intr-adevar romanii neaosi din Transilvania au fost foarte duri cu voi de-a lungul istoriei . V-au asuprit sute de ani . Munceati precum sclavii pe mosiile romanilor ardeleni sute de ani ...biciuiti , schingiuti ..etc..Ce catuse va mai puneau la maini si va trimiteau la OCNA sa va salinizati fortat . Saracii de voi KVSC-istii..va pling de mila !!

qwerty007
qwerty007  •  05 Noiembrie 2011, 00:30

Hai sa-ti zic fapte din al 2-lea razboi mondial despre bravii nostri soldati care au intrat in Rusia,. Un prieten bun de-al meu e din Alba,ei cand a fost la tara povesteau 2 batrani de ce viteji au fost ei pe frontul de est! Au violat o ukrainianka,dupa care au bagat-o in cuptorul incins si au ars-o de vie si radeau chiar dupa anul 2000 de ce mare lucru au facut ei,apoi...

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  05 Noiembrie 2011, 00:28
Postat de mirrrcea pe 05 Noiembrie 2011, 00:22

de ce ne straduim sa lamurim un mitic jalnic? hai sa-l ignoram si sa vorbeasca singur,,,

Hai ma ca mai convins tu !! Comunistii imi spalasera creierii !! Intr-adevar romanii neaosi din Transilvania au fost foarte duri cu voi de-a lungul istoriei . V-au asuprit sute de ani . Munceati precum sclavii pe mosiile romanilor ardeleni sute de ani ...biciuiti , schingiuti ..etc..Ce catuse va mai puneau la maini si va trimiteau la OCNA sa va salinizati fortat . Saracii de voi KVSC-istii..va pling de mila !!

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  05 Noiembrie 2011, 00:23
Postat de qwerty007 pe 05 Noiembrie 2011, 00:18

Da ma,au facut ungurii crime ca o replica la ce au patit ei dupa 1918. Iti pot scrie o gramada de astfel de fapte,atat de o parte cat si de alta,ce nu sunt scrise in istorie.Iar tu iei din istorie doar ce iti convine tie.

Io iau din istorie sa va dau voua la oagariiKVSC-isti la m00ie si prietenului vostru oagaru sef din baia mare ...herr carici ..pulifrici !!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • •••
  • 16
Comentează