Comentarii (159)
mirrrcea
mirrrcea  •  05 Noiembrie 2011, 00:22
Postat de qwerty007 pe 05 Noiembrie 2011, 00:18

Da ma,au facut ungurii crime ca o replica la ce au patit ei dupa 1918. Iti pot scrie o gramada de astfel de fapte,atat de o parte cat si de alta,ce nu sunt scrise in istorie.Iar tu iei din istorie doar ce iti convine tie.

de ce ne straduim sa lamurim un mitic jalnic? hai sa-l ignoram si sa vorbeasca singur,,,

qwerty007
qwerty007  •  05 Noiembrie 2011, 00:18

Da ma,au facut ungurii crime ca o replica la ce au patit ei dupa 1918. Iti pot scrie o gramada de astfel de fapte,atat de o parte cat si de alta,ce nu sunt scrise in istorie.Iar tu iei din istorie doar ce iti convine tie.

qwerty007
qwerty007  •  05 Noiembrie 2011, 00:12
Postat de mirrrcea pe 04 Noiembrie 2011, 23:35

lasa,nu-ti strica colectia de pokemoni pt mine....ha ha ha

anii '60...eram sub influienta rusa.cei de acolo erau trimisi spioni,ce vorbesti! Piata muncii in anii '60,esti cu capu',poate piata spionajului

qwerty007
qwerty007  •  05 Noiembrie 2011, 00:10
Postat de sundancekid_nr.one pe 04 Noiembrie 2011, 23:38

Dragi tzzarani foarte foarte saraci eu doar va spun ce oprtunitati ai in bucale ..deci repet la Liceul Francez Anna de Nilles sau Liceul Spaniol Cervantes ambele din anii 60' pe holuri si in clase 80% din timp se vorbeste in limbile respective apoi dupa ce termini esti pregatit sa pleci unde vrei pe piata muncii . Avem si Liceu maghiar nu ne intereseaza .

anii '60...eram sub influienta rusa.cei de acolo erau trimisi spioni,ce vorbesti! Piata muncii in anii '60,esti cu capu',pate piata spionajului !

mirrrcea
mirrrcea  •  05 Noiembrie 2011, 00:10
Postat de sundancekid_nr.one pe 05 Noiembrie 2011, 00:06

Dragi oagari in incheiere sa va mai reamintesc odata ce au facut armatele voastre dragi . Le-au luat pe ardelence si pe copii lor si pe batrinii ardeleni si in timp ce aia plingeau si implrau cu accentul lor ardelenesc , oagarii vostrii iau puszcat pe rind . Nu credeti ? Opriti-va la Traznea si intrebati . Nu . Nu e vorba de armata BUCURESTEANA . E vorba de armatele voastre de la BUDAPESTA .

btw,you are number one in the hospital number nine....tot din bucuresti si institutia....

mirrrcea
mirrrcea  •  05 Noiembrie 2011, 00:08
Postat de sundancekid_nr.one pe 05 Noiembrie 2011, 00:06

Dragi oagari in incheiere sa va mai reamintesc odata ce au facut armatele voastre dragi . Le-au luat pe ardelence si pe copii lor si pe batrinii ardeleni si in timp ce aia plingeau si implrau cu accentul lor ardelenesc , oagarii vostrii iau puszcat pe rind . Nu credeti ? Opriti-va la Traznea si intrebati . Nu . Nu e vorba de armata BUCURESTEANA . E vorba de armatele voastre de la BUDAPESTA .

asa a fost....aia aveau imitatia ta de creier,altfel nu se explica....

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  05 Noiembrie 2011, 00:06

mirrrcea
mirrrcea  •  05 Noiembrie 2011, 00:03
Postat de sundancekid_nr.one pe 04 Noiembrie 2011, 23:38

Dragi tzzarani foarte foarte saraci eu doar va spun ce oprtunitati ai in bucale ..deci repet la Liceul Francez Anna de Nilles sau Liceul Spaniol Cervantes ambele din anii 60' pe holuri si in clase 80% din timp se vorbeste in limbile respective apoi dupa ce termini esti pregatit sa pleci unde vrei pe piata muncii . Avem si Liceu maghiar nu ne intereseaza .

Je tiens à me toucher dans le ventre

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  04 Noiembrie 2011, 23:50
Postat de qwerty007 pe 04 Noiembrie 2011, 23:46

Hai lasa-ma cu scoala franceza,du-te in Franta si zi ca esti nascut in 'micul Paris' din Romania si te vor scuipa francezii in fata!

Mai sigismund bathory eu m-am referit la cei normali nu la cocalarii din regiunile romanesti ca sunt sigur ca pe imparatul sibiului sau regele ardealului cioaba nu-l intereseaza limba franceza !!! Ca va ?

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  04 Noiembrie 2011, 23:48
Postat de qwerty007 pe 04 Noiembrie 2011, 23:42

Kid,voi scrieti in limba noastra, nu noi in limba voastra.Noroc cu Scoala Ardeleana ca ne intelegem..altfel voi scriati in alta limba,una ciudata !

Mai joni Mircea Eliade, Tudor Arghezi ..apropo daca ajungeti vreodata treceti pe la casa lui ca va intilniti ci cu catelus cu parul cret fura rata din cotet si se jura ca nu fura si l-am prins cu rata in gura ..pe bune cotetul e acolo . Sa continuam : Mircea Cartarescu , Camil Petrescu , Henry Coanda, Victor Rebengiuc, etc...Va pot da o lista intreaga daca vreti . Ce Plla mea sa caut in ungurimea voastra sa-mi dau Servus pe strada ??????????????

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • •••
  • 16
Comentează