FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

500.000 euro! Asta este suma pe care Becali e dispus să o arunce în joc pentru a-l readuce pe unul dintre idolii tribunelor!

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2015 00:51

Vîrf de jumătate de milion de euro! GSP vă prezintă modul în care Gigi Becali încearcă să-l readucă în Ghencea pe Claudiu Keșeru, idolul tribunelor!

Ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi detaliază afacerea verii în Liga 1. Ca să-l împrumute un sezon pe golgeterul de 28 de ani, Steaua ar urma să renunțe la jumătate de milion de euro din banii pe care Al Gharafa îi are de achitat către clubul din Ghencea!

Află toate detaliile tranzacției din Gazeta Sporturilor de astăzi sau de pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde ziarul este urcat în fiecare zi.

Tot în Gazeta Digitală de astăzi poți citi:

- 3 episoade petrecute în cantonamentul Stelei de la Săcele care explică de ce scade numărul ultrașilor la meciurile roș-albaștrilor
- Tovarășii lui Alexandru Deaconu, șeful CCA, și Gabi Bodescu, consilierul lui Burleanu, avansează pe ochi frumoși în arbitraj!
- Fabulos! Ce salarii au încasat jucători precum Benson sau Drăghia în ultimele 6 luni la Rapid
- Play-off în Liga 1: ce înseamnă sistemul care revoluționează fotbalul românesc în noul campionat

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica a venit cu faza video în studio ca să-i contrazică pe contestatari: „Priviți! Am tot văzut glume, e multă ură”
Superliga
MM Stoica a venit cu faza video în studio ca să-i contrazică pe contestatari: „Priviți! Am tot văzut glume, e multă ură”
Nici Hagi, nici Balaci, nici Dobrin! » Fotbalistul român pe care Trică îl declară GOAT: „Pentru mine, a fost cel mai mare, cel mai MARE!”
Superliga
Nici Hagi, nici Balaci, nici Dobrin! » Fotbalistul român pe care Trică îl declară GOAT: „Pentru mine, a fost cel mai mare, cel mai MARE!”
Dan Petrescu s-a ridicat supărat de la conferință, iritat de bannerul dinamoviștilor: „Nu sunt respectat! O problemă mare!”
Superliga
Dan Petrescu s-a ridicat supărat de la conferință, iritat de bannerul dinamoviștilor: „Nu sunt respectat! O problemă mare!”

EXCLUSIV „Îmi vine să-mi dau pumni în cap” » Leonard Doroftei, despre marea greșeală pe care și-acum o regretă: „Am vândut-o pe nimic!”

Antrenorul care a descoperit-o pe Simona Halep trăiește o dramă, fiindu-i amputat un picior: „Nu am cum să îi cer ajutorul, cred că tatăl Simonei e supărat”

Comentarii (25)
923627714363420
Crs Dvd  •  18 Iunie 2015, 17:21

Doar simpatizantii mai vin la meciurile stelei.Multi nu mai vin din cauza siglei,altii s-au saturat sa mai vada pe non-profesionsti gen mache si multi altii

andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Iunie 2015, 16:19

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  18 Iunie 2015, 13:33
Postat de randoom_._ pe 18 Iunie 2015, 13:12

asa fluiera vantul ca au fost aproape 50 de mii in tur la meciul cu dinamo. in schib,voi abia ati fost 20 de mii in retur. si nici nu mai vorbesc de faptul ca cea mai mare medie de suporteri pe stadion tot Steaua a avut-o,chit ca in tur am avut terenul suspendat de 3 ori si in retur am avut problema cu sigla.

Care 20000 de mii bre 15000 au fost stelisti. Astia cand se aduna din toata tara nu depasesc niciodata 5000. Vezi in meciul de pe National Arena cand sa vazut numarul exact al suporterilor celor doua echipe. Ca tot se lauda ei ca au zeci de mii de suporteri e altceva. In realitate suma totala a fost un pic peste 9000. Si nu au fost 8000 fcdb-isti si 1000 zburatoare. Au fost 4500-4500. De unde crezi tu ca au aparut in meciul cu Steaua 15000 in plus? De nicaieri ca nu au de unde, din cei 20000 de mii de ,,fcdb-isti'', 15000 au fost stelisti. Bineinteles nu ultrasi, ci fanii stelei din tara. Pai fcdb nu ai vazut ca au fani numai in Bucuresti? Cine drek sa tina cu echipa militiei si securitatii, nu spun de actuala situatie si conducere ca nu are relevanta, dar trebuie sa faci parte dintr-o categorie sociala sa fii fcdb-ist. Ori militian, securist sau fost, sau ruda cu acestia si care te-au ajutat sa ajungi unde ai ajuns, ori din familii bogate care au relatii stranse cu militia si securitatea, de aceea numarul este restrans, de aceea presa si televiziunile aservite ,,umfla'' an de an numarul fanilor fcdb-isti, sa para ca ei conduc, ca ei au puterea, ca sunt o forta...in realitate sunt nimeni. O suma neglijabila. Degeaba dau ei din gura pe retelele de socializare. Realitatea este aceea din ziua de azi. Un club in insolventa, fara bani, o echipa de pluton fara suporteri si drept de joc in Europa in urmatorii doi ani, un stadion in ruina, o situatie disperata fara iesire

Vezi toate comentariile (25)
Comentează