Comentarii (362)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  24 Octombrie 2015, 17:29
Postat de the.best.judge pe 24 Octombrie 2015, 17:25

bai prostea cu 4 clase,sunt geci de fas de n ori mai scumpe decat o geaca din piele,care mi se pare scarboasa.***,voi mergeti l mitinguri imbracati in smoking?

Cu loden sau balonzaid, depinde de ocazia. Plus geaca de piele, desigur. :-)

tiberiu33
tiberiu33  •  24 Octombrie 2015, 17:27

bahhh cocosatii aia din poza de mai sus tin cu steaua ???????? =))))))))))))))))))))))))))))))))) ...astia cred ca au venit la parastas la cimitirul ghencea ....cam nemancati saracii

the.best.judge
the.best.judge  •  24 Octombrie 2015, 17:25
Postat de tiberiu33 pe 24 Octombrie 2015, 17:23

38 am..... bai copile in jeaca de fash *** .... dac imi vand telefonul ...le cumpar toate toalele la aia din poza de mai sus :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ...copii prosti downloadati de pe torenti :)))) ..... ba astia care ati comentat la comentariul meu ...daca va citesc printre randuri ....*** ...COCALARII UMBLA CU JEACA DE SCAI :))))))))))))))))))))))) ....

bai prostea cu 4 clase,sunt geci de fas de n ori mai scumpe decat o geaca din piele,care mi se pare scarboasa.***,voi mergeti l mitinguri imbracati in smoking?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tiberiu33
tiberiu33  •  24 Octombrie 2015, 17:25
Postat de the.best.judge pe 24 Octombrie 2015, 17:17

cine trece valea seaca imbracati in blugi si geaca si cu tenesi in picioare prostii din stefan cel mare prostii din stefan cel mare vin cu steagurile-n mana nemancati de-o saptamana dinamo e campioana doar din mila si pomana

punem si noi o virgula ?????? ..ai si tu ''jeaca '' de fash ???? d-aia din Europa ???

ge0x
ge0x  •  24 Octombrie 2015, 17:24

Ar avea nevoie infractorul de jean pavel de niste bani...infractorul asta crede ca reprezinta steaua...

tiberiu33
tiberiu33  •  24 Octombrie 2015, 17:23
Postat de the.best.judge pe 24 Octombrie 2015, 17:14

geaca din pilele? llolllll,cati ani ai,pensionarule?

38 am..... bai copile in jeaca de fash *** .... dac imi vand telefonul ...le cumpar toate toalele la aia din poza de mai sus :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ...copii prosti downloadati de pe torenti :)))) ..... ba astia care ati comentat la comentariul meu ...daca va citesc printre randuri ....*** ...COCALARII UMBLA CU JEACA DE SCAI :))))))))))))))))))))))) ....

tiberiu33
tiberiu33  •  24 Octombrie 2015, 17:18
Postat de Alexandru Dobre pe 24 Octombrie 2015, 17:11

Din cearta asta putem sa ajungem sa jucam ca Rapid prin ligi inferioare. Becali, asa cum este el, este singurul care in prezent pote finanta echipa, restul cu finantarea de catre suporteri sunt povesti irealizabile! In plus galeria este pe cale de a se autodesfiinta, daca mai sta mult pe tusa, dovada fiind numarul redus de participanti la miting.

Becali si cu ai lui din puscarie ...sunt singurii din tara asta care nu au frica de DNA ..... si merg pe mana cooperativei ..sa vedeti cum o sa joace pandurii cu steaua :))))) ... 6-0 =)))))))))))))))))) prietenii stiu de ce ..OARE NEA JIJI din banii luati pe kasheru ... le da si ceva celor de la pandurii ???? ... care au statCAPRA la acel 6-0 istoric ...

the.best.judge
the.best.judge  •  24 Octombrie 2015, 17:17
Postat de gerulozaurus pe 24 Octombrie 2015, 17:15

Geci de piele, ghiuluri, lanturi la gat si belciuge in gura, gasesti doar la cocalarii din Stefan cel Mare si la ***

cine trece valea seaca imbracati in blugi si geaca si cu tenesi in picioare prostii din stefan cel mare prostii din stefan cel mare vin cu steagurile-n mana nemancati de-o saptamana dinamo e campioana doar din mila si pomana

adi_stelistul
adi_stelistul  •  24 Octombrie 2015, 17:16
Postat de the.best.judge pe 24 Octombrie 2015, 17:14

geaca din pilele? llolllll,cati ani ai,pensionarule?

:-) Si nici palarii de fetru nu poarta, amaratii aia. :-)

gerulozaurus
gerulozaurus  •  24 Octombrie 2015, 17:15
Postat de tiberiu33 pe 24 Octombrie 2015, 17:12

Va rog sa va uitati mai atent la poza de mai SUS .... nu vad o geaca de PIELE ...numai amarati in FASH :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) .... LA SCOALA BAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ..***

Geci de piele, ghiuluri, lanturi la gat si belciuge in gura, gasesti doar la cocalarii din Stefan cel Mare si la ***

• 1
  • •••
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • •••
  • 37
Comentează