Comentarii (362)
the.best.judge
the.best.judge  •  24 Octombrie 2015, 17:14
Postat de tiberiu33 pe 24 Octombrie 2015, 17:12

Va rog sa va uitati mai atent la poza de mai SUS .... nu vad o geaca de PIELE ...numai amarati in FASH :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) .... LA SCOALA BAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ..***

geaca din pilele? llolllll,cati ani ai,pensionarule?

gerulozaurus
gerulozaurus  •  24 Octombrie 2015, 17:13
Postat de tiberiu33 pe 24 Octombrie 2015, 17:10

Incredibil 500 de oameni la miting ...500 de oameni la ultimul meci al fcsb-ului .... daca se *** cele 2 ...veti avea 1000 de spectatori ...*** ...daca mai puneti si 2 Rate ( sau carute ) ....pt suporterii *** care stau pe gsp ...ajungeti la 1050 suporteri :))))))))))))))))))))))))))))))))

ia baga prostea un gogule search si cauta o statistica "meciuri acasa-numar spectatori" din sezonul asta; culmea tot Steaua e no 1 in liga 1, chiar si parasita de o parte dintre suporteri si tot are dublul fata de SC Blatinamo 1948

tiberiu33
tiberiu33  •  24 Octombrie 2015, 17:12

Va rog sa va uitati mai atent la poza de mai SUS .... nu vad o geaca de PIELE ...numai amarati in FASH :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) .... LA SCOALA BAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

780504452072385
Alexandru Dobre  •  24 Octombrie 2015, 17:11

Din cearta asta putem sa ajungem sa jucam ca Rapid prin ligi inferioare. Becali, asa cum este el, este singurul care in prezent pote finanta echipa, restul cu finantarea de catre suporteri sunt povesti irealizabile! In plus galeria este pe cale de a se autodesfiinta, daca mai sta mult pe tusa, dovada fiind numarul redus de participanti la miting.

tiberiu33
tiberiu33  •  24 Octombrie 2015, 17:10

Incredibil 500 de oameni la miting ...500 de oameni la ultimul meci al fcsb-ului .... daca se *** cele 2 ...veti avea 1000 de spectatori ...*** ...daca mai puneti si 2 Rate ( sau carute ) ....pt suporterii *** care stau pe gsp ...ajungeti la 1050 suporteri :))))))))))))))))))))))))))))))))

gerulozaurus
gerulozaurus  •  24 Octombrie 2015, 17:10
Postat de tiberiu33 pe 24 Octombrie 2015, 17:05

tu ce vorbesti ma de steaua .....nici macar nu stii unde se antreneaza echipa ta favorita ...sa nu te mai intreb de stadion ....nu cred ca ai ajuns in viata ta prin bucuresti .... mai bine ai discuta cu randoom de Campania Agricola ..schimb de experiente ... un sat din scornicesti - cu un sat de langa Bacau .... VACANTA MARE - ***

cara-te bah *** de aici, ca ne plictisesti ***

adi_stelistul
adi_stelistul  •  24 Octombrie 2015, 17:06

Un nou sondaj: de partea cui este dreptatea? Gigi sau Jean? Nici-nici. E de partea mea, care sufar vazand ce a ajuns Steaua. Si a celorlalti stelisti care au un singur parti-pris, Steaua insasi. Si e si de partea suporterilor dinamovisti sau rapidisti care isi vad echipele ajunse atat de jos. Si a altora. De partea noastra e dreptatea, dar degeaba. Gigi si Jean si Romel si Cristinel si ceilalti trag spuza pe turta lor, par ca se cearta doar ca sa se impace ("pupat piata Endependentei") si noi tot cu buza umflata. Noi, cei enumerati. Asa ca ar trebui sa mai puneti o varianta acolo la intrebarea "cine are dreptate": "ceilalti suporteri ai Stelei care nu tin partea niciunuia". Sa vedeti scor zdrobitor.

tiberiu33
tiberiu33  •  24 Octombrie 2015, 17:05
Postat de alexbibirica1 pe 24 Octombrie 2015, 17:00

zi-o p'aia cu "carmen bucuresti"

tu ce vorbesti ma de steaua .....nici macar nu stii unde se antreneaza echipa ta favorita ...sa nu te mai intreb de stadion ....nu cred ca ai ajuns in viata ta prin bucuresti .... mai bine ai discuta cu randoom de Campania Agricola ..schimb de experiente ... un sat din scornicesti - cu un sat de langa Bacau .... VACANTA MARE - ***

gerulozaurus
gerulozaurus  •  24 Octombrie 2015, 17:05
Postat de blacksun_14 pe 24 Octombrie 2015, 16:53

putin probabil.Africa de sud e singura care ii poate tine piept lui all blacks.Aveam incredere si in australieni, dar m-am lamurit dupa ce i-am vazut cu anglia si mai ales cu scotia.

Pentru toti baietii, versiunea originala "Maori Haka & Chant (Traditional Maori Music) " :D .....https://www.youtube.com/watch?v=kr5Znx4cxKQ....

blacksun_14
blacksun_14  •  24 Octombrie 2015, 17:05

Iar dupa parerea mea la jocul pe trei sferturi sunt cei mai "subtirei" dintre cele 3 forte.

• 1
  • •••
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • •••
  • 37
Comentează