Comentarii (362)
blacksun_14
blacksun_14  •  24 Octombrie 2015, 17:04
Postat de adi_stelistul pe 24 Octombrie 2015, 17:00

10 "goluri". :-)) Am ramas defazat pe fotbal. :-)

:)) ne intoxica sportul asta.De asta e bine sa mai iesim din fenomen, sa urmarim si altceva.In mod normal cele 3 forte au fost mereu pe la acelasi nivel, totul depinde de forma de moment.Australienii nu prea au dat eseuri cum au facut-o sud africanii si neo-zeelandezii la aceasta cupa mondiala.Argentina poate produce o surpriza maine

alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 Octombrie 2015, 17:00
Postat de alternativa.fc pe 24 Octombrie 2015, 16:56

Becali cred ca le da echipa sau vor merge impreuna iar becali va fi simplu actionar majoritar si va lasa o conducere l (neutra) sa conduca clubu. va fi greu de estimat ce va fi. cert este ca becali nu va ceda echipa asa usor si sigur nu unui alt patron

zi-o p'aia cu "carmen bucuresti"

adi_stelistul
adi_stelistul  •  24 Octombrie 2015, 17:00
Postat de adi_stelistul pe 24 Octombrie 2015, 16:59

La turneul emisferei sudice de acum 2-3 luni doar s-a impus Australia. Si au fost meciuri foarte echilibrate. Doar Argentina a pierdut mai categoric cu N. Zeelanda si Australia, in rest n-a fost niciun meci cu diferenta mai mare de 10 goluri. E de vazut. Africa de Sud a inceput dezastruos turneul, credeam ca nici in sferturi nu mai ajunge. Eu cred ca trebuie sa asteptam inclusiv finala de sambata viitoare.

10 "goluri". :-)) Am ramas defazat pe fotbal. :-)

adi_stelistul
adi_stelistul  •  24 Octombrie 2015, 16:59
Postat de blacksun_14 pe 24 Octombrie 2015, 16:53

putin probabil.Africa de sud e singura care ii poate tine piept lui all blacks.Aveam incredere si in australieni, dar m-am lamurit dupa ce i-am vazut cu anglia si mai ales cu scotia.

La turneul emisferei sudice de acum 2-3 luni doar s-a impus Australia. Si au fost meciuri foarte echilibrate. Doar Argentina a pierdut mai categoric cu N. Zeelanda si Australia, in rest n-a fost niciun meci cu diferenta mai mare de 10 goluri. E de vazut. Africa de Sud a inceput dezastruos turneul, credeam ca nici in sferturi nu mai ajunge. Eu cred ca trebuie sa asteptam inclusiv finala de sambata viitoare.

alternativa.fc
alternativa.fc  •  24 Octombrie 2015, 16:56

Becali cred ca le da echipa sau vor merge impreuna iar becali va fi simplu actionar majoritar si va lasa o conducere l (neutra) sa conduca clubu. va fi greu de estimat ce va fi. cert este ca becali nu va ceda echipa asa usor si sigur nu unui alt patron

blacksun_14
blacksun_14  •  24 Octombrie 2015, 16:53
Postat de gerulozaurus pe 24 Octombrie 2015, 16:49

II rupe All Blacks, exact ca pe francezi, cu un scor astronomic!

putin probabil.Africa de sud e singura care ii poate tine piept lui all blacks.Aveam incredere si in australieni, dar m-am lamurit dupa ce i-am vazut cu anglia si mai ales cu scotia.

benaflek
benaflek  •  24 Octombrie 2015, 16:53
Postat de John Milne pe 24 Octombrie 2015, 16:35

Vine Marica la voi ? :))))))))))))))))))))))))))

you cheer up

hawk
hawk  •  24 Octombrie 2015, 16:52
Postat de Danut Ognean pe 24 Octombrie 2015, 16:43

umilitor pentru peluzistii inculti de la nord si sud doar 500 de suporteri ha ha ha! forta Dinamo! aste e moartea stelei

Peluza NORD nu a participat la "miting", *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

benaflek
benaflek  •  24 Octombrie 2015, 16:49
Postat de blacksun_14 pe 24 Octombrie 2015, 16:39

hai sa iesim din sfera ametitilor condusi de jean pavel.Uitati-va la ora 18 pe digi la rugby n.zeelanda vs africa de sud.Se anunta un meci pe cinste pe care trebuie sa-l urmareasca si cei care nu sunt fani ai fenomenului

jawolh

gerulozaurus
gerulozaurus  •  24 Octombrie 2015, 16:49
Postat de blacksun_14 pe 24 Octombrie 2015, 16:39

hai sa iesim din sfera ametitilor condusi de jean pavel.Uitati-va la ora 18 pe digi la rugby n.zeelanda vs africa de sud.Se anunta un meci pe cinste pe care trebuie sa-l urmareasca si cei care nu sunt fani ai fenomenului

II rupe All Blacks, exact ca pe francezi, cu un scor astronomic!

• 1
  • •••
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • •••
  • 37
Comentează