Alte știri din fotbal
Helmuth Duckadam va fi incinerat! Anunțul soției la miezul nopții
0
Ștefan Târnovanu n-a vorbit niciodată cu Helmuth Duckadam: „A fost un om care a spus tot timpul asta”
0
Jucătorul campioanei României „a erupt”, după ultimele critici: „Nu îmi fac probleme”
0
Dorinel Munteanu, exploziv: „Voi lua măsuri drastice!” » Urmează REVOLUȚIA la Galați: „Dacă puteam, făceam 15 schimbări”
2
Știri din fotbal internațional
Reacție impresionantă la drama fostului lor jucător! Ce s-a întâmplat în această seară pe Olimpico din Roma
0
Coșmarul înfiorător al unui supraviețuitor al tragediei din 2016: „Am visat cu câteva zile înainte. Când m-am trezit, doctorul mi-a zis că avionul chiar s-a prăbușit!”
0
Messi a pus un nou antrenor și la Inter Miami. Patronul clubului american admite: „Mi-a oferit ceea ce căutam”
0
Primele cuvinte rostite de Bove » Ce anunță directorul general al Fiorentinei despre starea jucătorului internat
1
Lifestyle
Acuze grave: „Președintele lui PSG nu voia să mă vadă, cred că-i plăcea mai mult de soția mea”
5
Arpad Paszkany, cadou de mii de euro pentru iubita mai tânără cu 23 de ani: „Jucării noi”
10
Reacția fostului internațional când a văzut pozele la limită cu fiica lui: „Îi spun mereu: «Ține minte că tatăl tău e cunoscut»”
6
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
7
Parca asta nu era Steaua ma, atunci de ce vor s-o preia de la cioban? ***..
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
ha ha ha doar 1000 de suporteri mai au incultii *** de la peluzele nord si sud ! forta Dinamo!
Daca parerea mea conteaza, subscriu. N-am vechimea ta aici, dar am trecut prin vreo trei sau patru formate diferite, cel de acum ma plictiseste si ingradeste in dorinta de a impartasi cu ceilalti sau de a polemiza acid cateodata, dar civilizat. Cine stie, sa nu mai fim tot noi sub vremi...
a luat steaua ca n am fost pe faza? e timpul ca sa vina alt lider de galerie. asta e dus,.sa faca alegeri sau referendum
ai intaietate ..respect varsta ..dar cand va fi,***poate fcb-ul cand va dispare..o sa dispari complet .=)) sanatate ,gasesteti si alte hobby-uri sunt si alte modalitati de ati petrece timpul si castiga cascaval decat acesta de postac :))=))
Mizerabila aceasta poveste cu Steaua si cu emblema. Daca armata isi dorea sa preia clubul de fotbal putea sa o faca si prin mijloace mai ortodoxe, putea sa cumpere Steaua. Insa interesul de fapt este de a o distruge doar si a incerca sa faca ceva bani pe spatele lui Gigi Becali. Eu nu sunt un fan al acestui om, insa mi se pare in defavoarea fotbalului romanesc tot ceea ce s-a intamplat.
Nu vorbeam cu tine , tu nu esti din Bucuresti si ai vazut capitala doar la tv! Vezi de agricultura ta si invata sa te exprimi in limba acestei tari.
Esti un pacalici ma ! Vezi ca sunteti sub noi ca medie de spectatori acasa ! Nici acolo nu sunteti in TOP 3 macar ! :)))))))) vai mama voastra !
Maine mergem la meci ! Sa aratam ce inseamna cu adevarat Steaua ! Steaua suntem noi ! Maine jucam pentru glorie, onoare si pentru acest pacalici jenel care a *** ani de zile banuti de la gigi ! Acum ca jucam si noi in sfarsit cu o echipa mai de doamne ajuta, din primele locuri, ne vom strange cu siguranta minim 5.000 ! FCSB US 27 !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.