Comentarii (91)
cpt.piratescu
cpt.piratescu  •  17 Aprilie 2011, 15:53
Postat de sibelius pe 17 Aprilie 2011, 15:51

De fapt numarul mic de participanti la miting nu face decat sa-i dea apa la moara lui JJ.

ce apa la moara sa-i dea ma ? Si ce o sa faca Gigi ? Nu mai cumpara jucatori ? Sa nu mai cumpere , tu crezi ca va mai lua Steaua vreun campionat ?

sibelius
sibelius  •  17 Aprilie 2011, 15:52

Dar tu de ce nu esti la palat sa strigi? Sau esti factiunea revoltat de tastatura?

cpt.piratescu
cpt.piratescu  •  17 Aprilie 2011, 15:51

500 protestatari , orisicum sunt mai multi decat caini la un meci.....

sibelius
sibelius  •  17 Aprilie 2011, 15:51

De fapt numarul mic de participanti la miting nu face decat sa-i dea apa la moara lui JJ.

traian87eu
traian87eu  •  17 Aprilie 2011, 15:41

Comentariul tău...bine ca nu este ca nu are ce sa asculte de la o haita de golani prosti care nu au ce face.a dat putin caldura si hop si drogatii...duceti-va ba si huiduitil pe spanchiul de basescu sau mai bn duceti-va si va aruncati in dambovita!!!1

costanb
costanb  •  17 Aprilie 2011, 15:41

Asociatia lui peste,daca sunteti buni de ce nu pune-ti voi desteptilor banu jos,sa preluati atributele condicerii,dar mai ales a finatarii clubului si atunci sigur Jiji oierul va pleca.Ori cum vreti voi acesti ultrasi de rahat,Oierul (sau ciobanul )sa puna bani pentru finantarea echipei,iar voi sa dispune-ti cine sa vina si cine sa plece,sau cine sa joace.Pai sa stiti ca " AIASTA NU SE POATE "golnilor.Sa fiti siguri,ca nici eu nu-l simpatizez pe cioban.

ddanny_steaua
ddanny_steaua  •  17 Aprilie 2011, 15:34

Atat cat timp Becali conduce Steaua, noi nu o sa mai facem performanta...Si cel mai trist e ca cea mai iubita echipa din Romania isi pierde in fiecare zi din suporteri...Toata lumea stie ca ai facut mai mult rau decat bine Stelei, asa ca lasa-ne, te rugam frumos...Ne-am saturat de toti groparii fotbalului romanesc si in special clanul Becali...

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  17 Aprilie 2011, 15:32

eu nu inteleg de ce presa obedienta foloseste titulatura "Palat" cu P mare cand pentru unul ca jiji si literele mici inseamna prea mult.ce,e institutie,are vre-un titlu oficial de resedinta de institutie?nu!e casa unui..era a zic cioban dar aia sunt oameni respectabili,unui corupt pana in maduva oaselor (aduceti-va aminte:cum a luat streaua,"schimbul" de terenuri cu incoruptibilii din armata romana,apoi valizele cu bani,caramida din buzunarul de la spate,etc) care e si opulent si desi se da crestin nu stie ca nimic din casa aia nu va lua cu el cand va fi chemat dincolo.

steaua7474
steaua7474  •  17 Aprilie 2011, 15:29

DENETHOR POCITANIE ESTI TU , ASTA NU E PROTEST , SUNT JIGNIRI LA ADRESA UNEI PERSOANE SI INCA O DOVADA CA SUNTEM O NATIUNE INAPOIATA

andreiagip
andreiagip  •  17 Aprilie 2011, 15:29

Suport finaniciar...ca fara el, praful se alege de tot...Rau cu rau...dar mai rau fara rau... Asa ca presupusi stelisti, cel mai probabil dinamovisti in haine de ciobani...duceti-va acasa...daca aveti asa ceva... STEAUA NU SUNTETI VOI!!! STEAUA NU ESTE GIGI BECALI!!! Steaua sunt cei care o iubesc neconditionat!

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • •••
  • 10
Comentează