Comentarii (91)
rapid..
rapid..  •  17 Aprilie 2011, 14:24

cei de la gsp prezinta eronat aceasta stire. suporterii echipei de pe langa cimitir se duc la palat pentru acelasi motiv pentru care s-au dus si de craciun:50 ron. dupa ce isi vor primi banii,il vor adula pe Mihai Viteazul aka razboinicul luminii care se va urca pe Maybach in aplauzele prosttimii steliste.

dinamir
dinamir  •  17 Aprilie 2011, 14:07

procedeaza ca iliescu cand a chemat minerii.invrajbeste roman contra roman.ii cheama pe aia de la peluza nord sa-l apere.nu-i treba mea ce se intampla la steaua este doar o observatie.

digei
digei  •  17 Aprilie 2011, 13:17

Cat a fost Piturca si Edi Iordanescu sustinuti de generalul de popota si izmene Oprea a fost liniste ...cand au plecat toti ca prin minune incep aceste proteste...Coincidenta ? Nu prea cred in asa ceva.Ciobanul n-o sa plece oricum,echipa insa va avea de suferit mult spre bucuria dinamovistilor si rapidistilor care-si bat palma de bucurie si va mai si intarata din cate vad...E in interesul lor.

redsef2005
redsef2005  •  17 Aprilie 2011, 13:12

Aveti grija: din moment ce organizatorii mitingului au obtinut OFICIAL dreptul de a protesta, ORICE INCERCARE DE A-I OPRI SAU DE A TULBURA MITINGUL ESTE O INCALCARE A LEGII! Asa ca aceia care vor veni acolo neautorizat si vor provoca incidente, bodyguarzii lui Becali, Peluza Nord sau oricine altcineva, se vor alege cu dosar penal si posibil inchisoare. Asa e legea mitingurilor - si e foarte buna! -, deci nu va riscati libertatea pentru a apara "imaginea" unuia pe care il doare in c...r de voi si de Steaua!!!

bogdixable
bogdixable  •  17 Aprilie 2011, 13:10
Postat de carol_k pe 17 Aprilie 2011, 11:55

Eu cred ca "stelistii adevarati" sint aceia care nu-si fac de ras clubul iesind pentru nimic in strada.Energiile se cheltuie in tribuna la meciuri asa cum fac rivalii de la Rapid de exemplu...Aia sint suporteri adevarati...In strada ies oamenii sa conteste regimul politic,de exemplu.Sa-si ceara drepturile si sa-i alunge pe cei care i-au inselat la alegeri...Daca jucatorii Stelei si antrenorii ar intra in greva nemaisuportand implicarea patronului atunci s-ar mai justifica un miting la stadion.

N-ai inteles nimic . Uite unul din cei pe care ii preciza "cezars61" mai sus ....

carol_k
carol_k  •  17 Aprilie 2011, 11:55

Eu cred ca "stelistii adevarati" sint aceia care nu-si fac de ras clubul iesind pentru nimic in strada.Energiile se cheltuie in tribuna la meciuri asa cum fac rivalii de la Rapid de exemplu...Aia sint suporteri adevarati...In strada ies oamenii sa conteste regimul politic,de exemplu.Sa-si ceara drepturile si sa-i alunge pe cei care i-au inselat la alegeri...Daca jucatorii Stelei si antrenorii ar intra in greva nemaisuportand implicarea patronului atunci s-ar mai justifica un miting la stadion.

sibelius
sibelius  •  17 Aprilie 2011, 11:43
Postat de costacurta pe 17 Aprilie 2011, 11:39

se strange latul gigi.

Chiar crezi ca da doi bani pe miting? AISS isi demonstreaza lui ca exista. Atat. Pe ceilalti chiar nu-i intereseaza.

sibelius
sibelius  •  17 Aprilie 2011, 11:41

Cred ca se putea gasi o alta zi pentru protestul AISS, una care sa aiba relevanta pentru stelisti, nu o zi de sarbatoare religioasa...sau era singura zi in care-i lasau parintii afara?

costacurta
costacurta  •  17 Aprilie 2011, 11:39

se strange latul gigi.

agamitza
agamitza  •  17 Aprilie 2011, 11:38

Nu-mi place Gigi Becali dar afirm ca acest protest e o prostie fara margini. Sunt stelist din copilarie inca din timpul cand echipa se numea CCA si pot spune ca acesti indivizi care "protesteaza" nu stiu numele jucatorilor din echipa in care jucau Iordanescu si Dumitru. "Protestatarii" ar trebui sa ne spuna numele acelor "mari" investitori care abia asteapta sa-si "bage" banii in clubul Steaua. Nemultumiri au fost si sunt la Liverpool, Roma, Manchester, Milan, etc dar suporterii acestor echipe merg la stadion, incurajeaza echipele lor de sufletsi nu se ocupa cu organizarea unor mitinguri fara nici o finalitate.

• 1
  • •••
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Comentează