Comentarii (91)
alupigus....
alupigus....  •  17 Aprilie 2011, 11:36

In loc sa transmiteti si voi live meciurile din liga1 transmiteti numai porcarii

belzebutmessiah
belzebutmessiah  •  17 Aprilie 2011, 11:14

Cei de la Peluza Nord s-au prostituat de mult in fata ciobanului, zero caracter, zero personalitate !

octavalexandrescu
octavalexandrescu  •  17 Aprilie 2011, 10:58

adica voi ,care veti manifesta azi, sunteti stelisti adevarati? si ceilalti nu? atunci sa va fie rusine! eu nu voi participa niciodata la astfel de manifestari huliganice si sunt stelist mai ''adevarat'' decat majoritatea dintre voi. nici eu nu agreez multe dintre iesirile ciobanelului dar recunosc ca nimeni nu ar baga atatia bani la STEAUA. de aceea e bine sa ramana. e un fel de copil bogat care isi face toate poftele. si cred ca el chiar iubeste STEAUA. HAI STEAUA!

cezars61
cezars61  •  17 Aprilie 2011, 09:55
Postat de star01 pe 17 Aprilie 2011, 09:49

potaie,in Ghencea la meciuri,mai vin inca"cohorte" ...la voi in groapa de gunoi cei 300 au ramas 99...noroc cu pacientii de la "Urgente" si maidanezii din zona....cat despre aiss si "sud"....SUSTINETI ECHIPA,NU FITI"POTAI"!!!

Esti fan Becali...Adica un im-becil de ala de care vorbeam. Ce spun eu si ce intelegi tu. Stai acasa si fa burta mere de Florii. nu ai ce cauta la protestul asta. N-ai minte pt. asa ceva.

star01
star01  •  17 Aprilie 2011, 09:49
Postat de cezars61 pe 17 Aprilie 2011, 09:40

Fiind eu dinamovist, n-ar trebui sa-mi dau cu parerea despre ce se intampla la Steaua. Dar nu pot sa ma abtin sa nu spun suporterilor stelisti cu mintea la locul ei : protestul vostru e corect, dar ce va faceti cu cohortele de im-be-cili care la fiecare meci il sorb din priviri pe cioban , se uita in gura lui ce emite ca in gura lui Mesia si vor sa-l atinga ca pe sfintele moaste ale nu stiu carui sfant ? Si astia sunt muuuulti ! Aveti grija la protest, veti fi provocati de im-be-cilii astia, ca sa-i dea apa la moara lui Becali si sa poata spuna ca da, uite, sunt huli-gani. Eu unul sunt de acord cu voi si sunt alaturi de voi! Afara cu idi-otii si manelistii din fotbal !

potaie,in Ghencea la meciuri,mai vin inca"cohorte" ...la voi in groapa de gunoi cei 300 au ramas 99...noroc cu pacientii de la "Urgente" si maidanezii din zona....cat despre aiss si "sud"....SUSTINETI ECHIPA,NU FITI"POTAI"!!!

cezars61
cezars61  •  17 Aprilie 2011, 09:40

Fiind eu dinamovist, n-ar trebui sa-mi dau cu parerea despre ce se intampla la Steaua. Dar nu pot sa ma abtin sa nu spun suporterilor stelisti cu mintea la locul ei : protestul vostru e corect, dar ce va faceti cu cohortele de im-be-cili care la fiecare meci il sorb din priviri pe cioban , se uita in gura lui ce emite ca in gura lui Mesia si vor sa-l atinga ca pe sfintele moaste ale nu stiu carui sfant ? Si astia sunt muuuulti ! Aveti grija la protest, veti fi provocati de im-be-cilii astia, ca sa-i dea apa la moara lui Becali si sa poata spuna ca da, uite, sunt huli-gani. Eu unul sunt de acord cu voi si sunt alaturi de voi! Afara cu idi-otii si manelistii din fotbal !

steauasuntemnoi
steauasuntemnoi  •  17 Aprilie 2011, 08:51

S'il vous plait, monsieur, shaorma pour AISS.

mety76
mety76  •  17 Aprilie 2011, 08:43

PLEACA!!!!!!!!!!

alex7786
alex7786  •  17 Aprilie 2011, 05:27

Hahaha! Auzi la el, cica le-au dat dinamovistii si rapidistii bani ca sa destabilizele clubul!! Hahaaaa, hai ca am ras...macar are umor oieru'. Vedea-l-as la bulau pe veci....

ovidiu717
ovidiu717  •  17 Aprilie 2011, 03:25

ba da ce duma are oieru,auzi la el ca le-a dat dinaamo bani la suporterii stelei ca sa faca protest...de parca toata tara asta e atat de proasta incat sa nu si dea seama de circul lui ieftin de cioban in&cu&lt si de relatiile de prieten intim cu borcea Se injura la tv si dupa aia merg sa bea si sa chefuiasca de revelion

• 1
  • •••
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Comentează