FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

6 dintre titularii pentru Twente pot pleca la vară! Iată lista neagră a lui Gigi Becali

Geraldo Alves şi Brandan au şanse mari să nu mai continue din vară la Steaua
Geraldo Alves şi Brandan au şanse mari să nu mai continue din vară la Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 februarie 2012 13:56

Steaua are în acest moment 28 de jucători în lot, dar la vară acesta ar putea fi subţiat considerabil. Contractele mai multor fotbalişti expiră la finalul sezonului, iar Gigi Becali a anunţat deja că nu le va reînnoi angajamentele.

Iată mai jos lista posibilelor plecări de la vară:

Ovidiu Dănănae - fundaşul dreapta a semnat un contract valabil pe patru ani şi jumătate cu Steaua, însă el trebuie să demonstreze pînă la vară că poate face faţă la echipă. Dacă acest lucru nu se va întîmpla, Dănănae va fi lăsat să plece gratis.

Geraldo Alves - stoperul portughez a fost deja anunţat de Gigi Becali că nu-i va fi prelungit contractul scadent în vară deoarece are cel mai mare salariu din lot, cîştigînd 320.000 de euro pe sezon. În plus, Becali visează ca Steaua să mizeze pe cuplul de stoperi Chiricheş - Gardoş.

Eric Bicfalvi - şi el este în ultimele şase luni de contract cu Steaua. A refuzat în această iarnă oferte de la Dinamo şi de la Vaslui, dar chiar şi aşa, patronul i-a transmis că e liber să-şi caute o nouă echipă la vară.

Pablo Brandan - argentinianul încă mai speră să fie lăsat să plece în China după "dubla" cu Twente. Dacă acest lucru nu se va întîmpla, atunci sud-americanul va continua la Steaua pînă la vară, cînd intră în ultimul an de contract cu roş-albaştrii. E de aşteptat, ca în cazul unei noi oferte, acesta să fie lăsat să plece pentru ca Steaua să nu-l piardă apoi gratis. 

Leandro Tatu - brazilianul venit vara trecută la Steaua a semnat un contract pe un an cu opţiune de prelungire pentru alţi doi. Deşi Gigi Becali a anunţat în mai multe rînduri că acesta va fi păstrat, Tatu nu a semnat încă prelungirea.

Stefan Nikolici - muntenegreanul e împrumutat de la Poli Timişoara pentru 200.000 de euro, iar steliştii ar trebui să mai plătească încă 800.000 de euro pentru un transfer definitiv. "Nu dau banii ăştia pe el!", a spus Becali.

Toţi cei de mai sus au şanse foarte mari să fie titulari peste şase zile contra lui Twente. Steaua ar putea juca împotriva olandezilor în formula: Tătăruşanu - Dănănae, Chiricheş, Geraldo, Brandan - Rusescu, Prepeliţă, Bicfalvi, Cr. Tănase - Tatu, Nikolici.

Şi două rezerve pe listă: Iliev şi Bălan
În afara celor şase, alţi doi stelişti ar putea părăsi echipa la finalul actualului sezon. Bulgarului Valentin Iliev îi expiră contractul şi nu ştie încă dacă Steaua îi va propune o nouă înţelegere. În aceeaşi situaţie este şi Tibi Bălan. Mijlocaşul venit de la Sportul a avut o înţelegere tot pe un an şi la vară ar putea reveni la Sportul.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dan Negru, interviu EXCLUSIV: „Femeia avea coșciugul copilului pregătit, nu uit niciodată ce a făcut Becali” » De la Hagi la Iosif Sava sau o ofertă politică: „Mi-au propus Primăria Timișoarei, mă uitam după camere TV”
Special
Dan Negru, interviu EXCLUSIV: „Femeia avea coșciugul copilului pregătit, nu uit niciodată ce a făcut Becali” » De la Hagi la Iosif Sava sau o ofertă politică: „Mi-au propus Primăria Timișoarei, mă uitam după camere TV”
Românul de 4 milioane de euro, OUT » A rămas fără echipă, oficial: „Sunt recunoscător”
Stranieri
Românul de 4 milioane de euro, OUT » A rămas fără echipă, oficial: „Sunt recunoscător”
Îl recunoști? » Imagini geniale cu șeful din Superliga la 14 ani: „Primul idiot din generația mea care a învățat să facă asta”
Superliga
Îl recunoști? » Imagini geniale cu șeful din Superliga la 14 ani: „Primul idiot din generația mea care a învățat să facă asta”

Daniel Oprița, singurul antrenor invincibil din primele două ligi, s-a destăinuit în Gazeta: „Dacă tot n-avem drept de promovare, le-am spus un lucru” + „Sportiv, Steaua a mers cu același nucleu până în Liga 1”

Comentarii (11)
vladsefu
vladsefu  •  10 Februarie 2012, 16:05

Asta este cauza rezultatelor proaste la STEAUA, ca publicam in presa parerea ciobanului idiot, devenind astfel partashi cu el la dezmembrarea fotbalului romanesc ... Gazetari de 2 lei care comenteaza ce spune un incult shi un agramat ... Mai tampitzilor vin 2 meciuri pentru STEAUA IN EUROPA, acolo unde numai STEAUA se califica, iar voi publicatzi lista celor care vor fi datzi afara din vara??? Gazetarii pl mele, lasatzi i sa joace shi dupa aia vorbitzi in pl mea de cocalari ... voi shi incultul

romeo_daniel7
romeo_daniel7  •  10 Februarie 2012, 15:38

PAi Acest 'mafiot'Becali nici nu asteapta sa vada inceputul returului si deja da 5-6 afara in vara.De ce mai are antrenor Steaua? Pai saracu' Stan merge cu ei prin cantonamente cu lunile si Becali de la 'palat' trage concluzii fara sa-i vada 5 minute la antrenament. El de 'la palat' rezolva tot !!! Cretinu' asta crede ca in fotbal este ca la vanzarea pamanturilor !!!

blaustein
blaustein  •  10 Februarie 2012, 15:19

In afara de cazul lui Bicfalvi si Dananae, toate celelalte cazuri mi se par din ratiuni financiare. S-a stiu intodeauna ca Steaua e masina de bani a lui Becali, dar in ultimul timp parca a innebunit de tot, spune peste tot numai ca 'nu mai vrea sa dea salarii mari', 'viseaza sa vanda jucatori proaspat transferati pe milioane', 'daca nu se califica echipa in Europa, ca sa-i aduca bani' schimba antrenorul. E obsedat de bani, disperat, psihopat, fara scrupule, omu asta ar ucide pe orcine pt bani....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează