Alte știri din fotbal
Fotbalistul care regretă transferul la echipa lui Becali: „Am greșit foarte mult când am ales FCSB. Știm ce e. Nu eram pregătit”
0
Prima reacție a lui Gigi Becali după eșecul de la Botoșani » Doi jucători au stârnit furia patronului
2
Marius Șumudică a vorbit deschis despre jucătorul dorit la Rapid: „E o țintă. E incomparabil cu oricare altul din România”
0
Noul preferat al lui Becali, delegat la derby-ul etapei » Cine arbitrează CFR Cluj - Rapid
0
Știri din fotbal internațional
Dennis Man, față în față cu istoria! Jurnaliștii italieni au dezvăluit un detaliu-cheie despre viitorul românului
1
Rodri vorbește despre Real Madrid! Lui Pep Guardiola n-o să-i pice bine
1
Anunț-„bombă” » Un lider din top 5 campionate îl vrea pe Andrei Rațiu și se bate cu Atletico Madrid
1
Adevăratul motiv pentru care Pep Guardiola a prelungit contractul cu Manchester City
1
Lifestyle
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
18
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
EMOȚIE! Imagine înduioșătoare la România - Cipru, surprinsă la final de fotoreporterul GSP
12
O dansatoare profesionistă e noua Miss Universe 2024 » Cine a reprezentat România
2
Mesajul NATO pentru Putin după folosirea rachetei Oreșnik: „Un nou exemplu ...
Libertatea
Premieră în bătălia pentru Cotroceni. Sociolog din Elveția: „Candidații ...
Adevărul
"Am greşit când am ales FCSB". Şi-a asumat transferul ratat: "Nu eram ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Atentie: "... In 1999 Steaua Armatei a fost cumparata de Fratii Paunescu..." Fratii Paunescu nu au cumparat niciodata Steaua Armatei, pentru simplul fapt ca era un bun al Statului si nu se vinde asa ceva. Nici macar nu exista un act de vanzare-cumparare. In schimb exista un act prin care fratii Paunescu au preluat in administrare Steaua Armatei, apoi au vandut-o lui Gigi Becali. Ca si cum eu as administra un apartament al tau, dupa care il vand si plec cu banii.
ASA Bucuresti, echipa care i-a luat cu japca locul lui Carmen, a adus in 1947 multi jucatori de la echipa de Divizia B, ASA Craiova (stiu asta din declaratia unui fost coleg de redactie, Costica Stefanescu, zis Pilula), mai apoi s-a numit CS Armata Bucuresti, prin 1954prin fuziunea cu ASA Campulung Moldovenesc s-a transformat in CCA, cu jucatori de vis, cu 11 jucatori ai echipei nationale si cu un turneu in Anglia de exceptie! APOI CCA S-A TRANSFORMAT IN STEAUA! In 1999 Steaua Armatei a fost cumparata de Fratii Paunescu, iar din 2003 a fost preluata de la Fratii Paunescu de George Becali si transformata in Societate Comerciala, cum prevedea UEFA! Deci SC FCSB=Steaua'86! Mai clar de atat nu se poate! Chichitele juridice aplicate de generalul Dumbrava si colonelul de justitie Talpan in dosarele, ilegal instrumentate, sunt lovite de nulitate prin consecinta, Justitia Romana, prin judecatorii ei, n-au competenta in speta sportiva, iar expertiza facuta de firma de Birou angajata de MApN este intr-un conflict de interese! Ca sa numai punem la socoteala ca acea Contestatie facuta de dl Talpan este facuta dupa expirarea termenului de trei ani si cu diminuarea Taxei de Timbru, de catre Justitie in favoarea CSA Steaua, se mai pun niste semne de intrebare, in Cazul cu prejudiciul de 37 de milioane!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Eu,din ce m-am documentat, stiu ca e un club detinut de catre stat. Daca ai alte informatii, pune aici un link.
Exista o recomandare din partea FIFA si UEFA transmisa oficial catre FRF, din care citez: "Va recomandam organizarea cluburilor sportive doar sub forma de organizatii non-profit sau societati cu raspundere limitata, fara a avea statutul de „public law entities” („persoane juridice de drept public”). În opinia noastra, astfel de cluburi sportive, având statutul de persoane juridice de drept public, sunt sub autoritatea statului român, ceea ce presupune faptul ca statul român poate interveni în mod nejustificat în activitatea cluburilor sportive, activitate, care, dimpotriva, trebuie sa fie sub controlul exclusiv al FRF. (...) interventia guvernului în activitatile cluburilor sportive presupune o influenta indirecta asupra FRF, care trebuie evitata pentru a asigura conformitatea cu prevederile art. 1 alin. 1 al Statutului FRF, care stipuleaza în mod corect ca FRF este „a non-governmental entity” („persoana juridica neguvernamentala”) si respectarea obligatiei care le revine membrilor afiliati la FIFA si la UEFA, de a-si administra activitatea independent (...)". Mai mult, in legile si regulamentele romanesti exista: Art.42, alin. 1, coroborat cu Art.31, alin. 1 din Legea nr.69/2000 sunt pasajele din Legea Sportului care interzic în mod clar promovarea în Liga 1 a unor echipe de drept public.
Trimite te rog un link de la Uefa unde scrie ca echipele ministeriale sunt interzise. Eu sunt convins ca nu exista asa ceva. Nimeni din presa roamneasca nu a reusit asa ceva.
Si, pero "Nosotros somos gigantes / Cojones de elefantes!" Y vosotros?!? ... aha, bănuiam eu!
Gresit! Lokomotiv Moscova este un club departamental detinut de catre Ministerul Cailor Ferate Ruse, cu vreo 40 de sectii sportive, la fel ca Dinamo, Rapid, CSA, etc. Echipa de fotbal Lokomotiv Moscova este o echipa 100% privata, are patron privat, ce a fost desprinsa (privatizata) de clubul ministerial cu ani in urma, dupa acelasi model ca si Steaua, Dinamo, Rapid, U Craiova, etc, de la noi! La fel ca la noi, intre clubul ministerial si echipa de fotbal nu e nicio legatura in afara de nume si, evident contracte/intelegeri privind folosirea bazei sportive, utilitati, etc. Repet, echipa este privata, nu de stat!!!
Evident, bati campii! Oamenii angajati in ministere sunt functionari publici, platiti cu salarii de la bugetul de stat ca sa-si faca meseriile in programul legal de munca, de 8-9 ore pe zi. Daca acestia vor sa joace si fotbal, se pot organiza, in timpul ramas liber, in echipe de amatori si sa joace de placere, fara bani, intr-un campionat intre ministere. Insa nu au dreptul, conform legii, sa activeze in particular ca jucator profesionist, cu contract privat; nici n-ar avea cum, fizic vorbind. Daca ministerele finanteaza si cluburi sportive, cu sportivi angajati, o fac intr-un buget limitat, pentru diverse sectii ce permit asa ceva (atletism, baschet, polo, handbal, sah, judo, haltere, popice, canotaj, etc), in niciun caz pentru o sectie de fotbal profesionist, ca n-au cum s-o sustina, nici financiar si nici juridic. Altfel, excelent articolul si foarte bine sintetizate problemele; felicitari autorului!
Lokomotiv Moscova e un club detinut de catre Caile Ferate Rusesti.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.