Alte știri din fotbal
FRF pregătește deja strategiile pentru TAS, în cazul în care Kosovo va contesta decizia UEFA » Cum încerca să reducă cuantumul amenzilor dictate de forul continental
0
Ioanițoaia la zi » Directorul GSP, cucerit de revelația campionatului: „Este o certitudine această echipă”
0
Ore decisive » Dinamo așteaptă un răspuns de care depinde viitorul clubului
1
„Să plece imediat de la Rapid!” » Pancu, mesaj ferm despre 3 jucători ai lui Șumudică: „Transferul lui ne-a dat pe toți peste cap”
1
Știri din fotbal internațional
Drăgușin, primul interviu după victoria carierei. Ce a spus despre duelul cu Haaland
0
Lovitură pentru Real Madrid. Vinicius e out! Cât lipsește vedeta galacticilor
0
Ovidiu Ioanițoaia trage semnalul de alarmă înainte de FCSB - Olympiacos » Îndemnul adresat tuturor românilor
0
Caz uluitor în Spania! » O femeie a intrat pe teren și l-a plesnit pe arbitru
0
Lifestyle
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
0
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
19
Elena Lasconi l-a depășit pe Marcel Ciolacu și a intrat în turul doi al ...
Libertatea
La Euro 2024, ca mieii la tăiere. Naționala feminină de handbal arată ...
Adevărul
Prima decizie luată de Gigi Becali după rezultatele alegerilor: "I-am spus ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
si cu ce te incalzeste pe tine daca lacatus sau altul e dat afara ?.. tu esti fecesebist...:)
Steaua traieste drama fotbalului romanesc. Ca si Dinamo. A fotbalului intrat pe mana unor pseudoafaceristi. Imbogatiti intr-o tranzictie dubioasa, desi au ajuns posesorii unor averi, din teama de a nu pierde, raman dependenti de un politic elitist. Caci democratia in Romania, e doar pentru elite. Si acelea provenite din partide...
gresit, nu stelist, e fecesebist de mic..:)
2 intrebari am si eu . Ce inseamna pentru tine Armata pentru ca ai spus ca tranzactia s-a efectuat intre Hrebe si niste generali ? Cum si de ce , statul roman ar vinde un stadion abia construit ? Stadionul nu e al Armatei . Steaua are palmaresul , deloc de neglijat si inestimabil si suporterii , dar cam atat . Echipa nu , pentru stadion se va plati chirie . Dpdv economic , nu se baga ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
E srelist autorul, asa ca nu poți spera la obiectivitate și bun-simț...
La Rapid nu s-au cheltuit bani publici, finanțarea echipei din liga a 2-a este exclusiv privată.
Bla-bla-bla.com !! ¡El Dinamo pierde todo, pero la afición sigue ladrando! El histórico club seguirá un año más en la cuarta división del fútbol rumano, mientras que su escisión ha sido tercero en el playout de la Primera. ¡ Dinam9!
Amice comentator, intre unele adevaruri pe care le-ai insirat ai omis poate pe cel mai important, cel ce te doare cel mai tare. Indiferent daca Steaua va promova la anul sau nu, indiferent ce se va intampla cu acest club istoric, fcsb nu a fost si nu va mai fi niciodata Steaua, mai pe intelesul tau clona impostoare a murit definitiv. Nici macar acronimul asta nu va tine de cald celor care spera in van ca vreodata timpul se va opri si intoarce o clipa pentru rescrierea istoriei. Totusi, da-mi voie sa sper ca atat Steaua cat si Dinamo vor supravietui acestor vemuri vitrege cel putin dintr-un motiv solid: nu mor caii cand vor cainii de la stâna.
Perceptia publicului ca Steaua a fost cumparata de un particular, Becali, si ca nu mai este a Armatei, a existat deja. Pana in momentul in care Justitia a scos la iveala faptul ca acea "tranzactie" a fost un FALS, o manevra golaneasca dintre un regim politic corupt reprezentat de Hrebenciuc si niste generali si pe partea cealalta un smecher *** cu bani care a sarit sa "salveze" Steaua . Din acel moment lucrurile au revenit la normal, aparent. Locul pierdut ilegal de Steaua din prima Liga ar fi trebuit sa-i revina tot ei iar FCSB sa-si cumpere alt loc sau sa treaca in ce liga inferioara ar fi hotarat Liga Profesionista. Nu, s-a cautat musamalizarea cazului si lasarea Stelei intr-o liga cat mai de jos pt ca Becali este omul cu banii si FCSB era echipa regimului. De aceea inca o data traita aceasta perceptie, ca Steaua va pleca de sub tutela Armatei n-ar deranja pe nimeni cu CONDITIA ca tranzactia sa fie legala si suma de vanzare sa fie una reala si nu una "pusa cu mana" adica Statul sa nu mai fie inca o data furat. .. Da, cred ca toti suporterii asta si asteapta, momentul in care Armata va scoate marca la pachet cu celelalte avantaje(palmares, stadion) la vanzarea. Lancezeala asta de acum nu aduce nimanui avantaje. Steaua trebuie sa revina in prima Liga, una deja ingrozitor de plicticoasa, o zeama lunga in care vin echipe precum Clinceniul sa o faca si mai neatractiva.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Acum să vedem nota de plată...că eu daca greșesc unde muncesc gata afară...de ce toți politicienii și ăștia care nu știu ce sunt...tot acolo? Pai băi ai greșit ...ai furat...nu ți-a ieșit...gata demisia ...Dar de ce nu Ice nimeni nimic ??? Ăștia sunt banii statului...cine răspunde???ne facem că nu vedem...pai eu mă chinui printre străini să facă ăștia tot felul de experimente??? băi treziți-va...mai ales ăștia de ziare ori e albă ori e neagra...Becali tot va vândut ziarul...și voi tot în el ați dat...ia faceți voi o anchetă marga GSP...să vedem și noi unde sunt banii și justificarea fiecărui muncitor...v-am zis eu daca greșesc gata afara
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.