Alte știri din fotbal

Cui îi arăți, Louis? Munteanu, gest deschis interpretării după golul cu Dinamo
0

Nu-și explică decizia lui Mircea Lucescu: „De neînțeles, este jucătorul complet!”
1

5 lucruri care nu s-au văzut la Farul - Poli Iași 0-0 » Centralul Viorel Flueran către arbitrul din camera VAR: "Și acum eu ce să fac, Sorine?"
0

Dănciulescu nu e convins înainte de CFR - Dinamo: „Eu aș fi jucat altfel”
0
Știri din fotbal internațional

Real Madrid, reacție categorică în privința programului: „E ultima dată când vom juca în asemenea condiții”
0

Cristi Chivu le atrage atenția jucătorilor: „Asta trebuie să facă diferit” + Ce spune despre Dennis Man
0

Manchester City - Brighton 2-2 » „Cetățenii” au rămas în afara locurilor de Champions League
0

Villarreal - Real Madrid 1-2 » Mbappe a scufundat „submarinul galben” și trupa lui Ancelotti a preluat fotoliul de lider în La Liga
0
Lifestyle

Fata fostului coleg al lui Dan Petrescu, vedetă la un reality show după divorț » Prietena lui Halep și un fost fotbalist vor fi prezenți
3

Trucul interesant prin care Adrian Cristea spune că seduce femeile: „Dacă faci asta, e jumătate cucerită”
32

A ținut secretul până acum! Sabin Ilie s-a despărțit de Leta și acum are o relație cu sora unui fost coleg: „De 8 ani suntem împreună”
2

Starul din Premier League s-a mutat în casă nouă alături de superba iubită » Claudia a decis transferul de 62 de milioane de euro
5
Poate cenzorul nu știe ce-i aia, că n-are ...
Ba da, dar au fost vandute ca fier vechi, dupa ce au falimentat, deci nu mai existau.
Mda, chinchilla e vulgar sau jignitor, cojones... nu! Rămâne cum am stabilit: Dinam9! Dinam9! Dinam9!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Eu,din ce m-am documentat, stiu ca e un club detinut de catre stat. Daca ai alte informatii, pune aici un link.
Exista o recomandare din partea FIFA si UEFA transmisa oficial catre FRF, din care citez: "Va recomandam organizarea cluburilor sportive doar sub forma de organizatii non-profit sau societati cu raspundere limitata, fara a avea statutul de „public law entities” („persoane juridice de drept public”). În opinia noastra, astfel de cluburi sportive, având statutul de persoane juridice de drept public, sunt sub autoritatea statului român, ceea ce presupune faptul ca statul român poate interveni în mod nejustificat în activitatea cluburilor sportive, activitate, care, dimpotriva, trebuie sa fie sub controlul exclusiv al FRF. (...) interventia guvernului în activitatile cluburilor sportive presupune o influenta indirecta asupra FRF, care trebuie evitata pentru a asigura conformitatea cu prevederile art. 1 alin. 1 al Statutului FRF, care stipuleaza în mod corect ca FRF este „a non-governmental entity” („persoana juridica neguvernamentala”) si respectarea obligatiei care le revine membrilor afiliati la FIFA si la UEFA, de a-si administra activitatea independent (...)". Mai mult, in legile si regulamentele romanesti exista: Art.42, alin. 1, coroborat cu Art.31, alin. 1 din Legea nr.69/2000 sunt pasajele din Legea Sportului care interzic în mod clar promovarea în Liga 1 a unor echipe de drept public.
Trimite te rog un link de la Uefa unde scrie ca echipele ministeriale sunt interzise. Eu sunt convins ca nu exista asa ceva. Nimeni din presa roamneasca nu a reusit asa ceva.
Si, pero "Nosotros somos gigantes / Cojones de elefantes!" Y vosotros?!? ... aha, bănuiam eu!
Evident, bati campii! Oamenii angajati in ministere sunt functionari publici, platiti cu salarii de la bugetul de stat ca sa-si faca meseriile in programul legal de munca, de 8-9 ore pe zi. Daca acestia vor sa joace si fotbal, se pot organiza, in timpul ramas liber, in echipe de amatori si sa joace de placere, fara bani, intr-un campionat intre ministere. Insa nu au dreptul, conform legii, sa activeze in particular ca jucator profesionist, cu contract privat; nici n-ar avea cum, fizic vorbind. Daca ministerele finanteaza si cluburi sportive, cu sportivi angajati, o fac intr-un buget limitat, pentru diverse sectii ce permit asa ceva (atletism, baschet, polo, handbal, sah, judo, haltere, popice, canotaj, etc), in niciun caz pentru o sectie de fotbal profesionist, ca n-au cum s-o sustina, nici financiar si nici juridic. Altfel, excelent articolul si foarte bine sintetizate problemele; felicitari autorului!
Lokomotiv Moscova e un club detinut de catre Caile Ferate Rusesti.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.