FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adi Mutu a fost prezentat azi la Dinamo » Ce atribuții va avea + mesaj clar pentru jucători și Andone: "Doar eu, Dănciulescu și Negoiță facem asta"

Foto: fcdinamo.ro
Foto: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 14:58

Adi Mutu a revenit la Dinamo. El a fost prezentat astăzi ca director general și a susținut o conferință de presă.

"Este o onoare pentru mine. Sper să pot face treabă. În sfârșit pot colabora cu nea Ando. Nu mă așteptam să fiu conducător, dar am zis că e o șansă să fac asta, până să iau licența de antrenor. Aici am crescut și am regăsit mulți prieteni. Abia aștept să reintru în pâine și sper să ajut clubul Dinamo să ajungă la un nivel mai mare. Voi sta doar la lojă. Nu voi sta pe bancă pentru că nu mi se permite", a spus Mutu la conferința de presă.

...despre atribuții: "O să am diverse atribuții. Sunt director general și o să am multe de făcut. Trebuie să am grijă de echipa mare. Prin relațiile pe care le am sper să pot aduce sponsori. Negoiță face o treabă bună, dar are nevoie de ajutor. De ce nu, poate să aducem și un investitor serios. Îmi dau seama că s-au făcut multe aici. 

O să mă ocup și de echipa a doua și de academia de juniori. Vreau să mă duc să fac schimb de experiență cu alte cluburi din lume, cluburi care au academii puternice. Vrem să îmbunătățim jucătorii care vin la echipa mare.

O să avem antrenori care vin din străinătate și care să evalueze antrenorii de la juniori. O să mă ocup și de transferuri. Nea Ando o să îmi spună de ce are are nevoie și voi încerca să îi aduc.

...despre arbitraje: "Voi vorbi după fiecare meci. Știm cu toții că au fost unele decizi date cu prea mare ușurință. Am fost dezavantajați. Vom analiza arbitrajul și încercăm să vorbim doar eu, Dănciulescu și Negoiță. Vrem ca acest lucru să nu mai fie o scuză pentru Dinamo. Doresc ca de acum înainte, antrenorul și jucătorii să nu mai vorbească despre arbitraj. E treaba noastră. Trebuie să revenim acolo unde ne este locul, pe podium. Am avut o serie de rezultate negative".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
348093958867288
Gheorghe Raduta  •  14 Octombrie 2016, 16:35

Frustratii si complexatii aia de pe dinamomania sunt mai *** decat cel mai *** ghencist ,sigur nu vor fi de acord nici cu aceasta decizie . Ei n-au o chiftea in somac si viseaza la investitii de 'meleoane'.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

digei
digei  •  14 Octombrie 2016, 16:06

Ce sponsor serios se lasa adus la Dinamo de un condamnat pt consum de droguri ?!?

the.best.judge
the.best.judge  •  14 Octombrie 2016, 15:25

”Mutu a fost la un pas să ajungă în Ghencea. După un meci amical la juniori, FC Argeş-Steaua, s-a rugat de mine să vină în Ghencea. Taică-su mă suna zilnic să-l iau de la Piteşti. I-am spus că-i pot rezolva cu cazarea, cu masa şi cu şcoala, dar cu dezlegarea să vină el. Toată familia, mamă, tată şi Adrian plângeau în faţă la stadion în Ghencea că nu au rezolvat cu actele de transfer”, spunea Anghelini în 2010.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează