FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO

EXCLUSIV Decizia lui Zeljko Kopic în ceea ce-l privește pe Alberto Soro. Când poate intra în echipa „câinilor”

Articol de - Publicat luni, 12 august 2024 13:02 / Actualizat luni, 12 august 2024 13:53

Alberto Soro, 25 de ani, nu face parte din lotul roș-albilor pentru meciul din Copou, de diseară, de la ora 22:00. „Este prea devreme”, a analizat antrenorul „câinilor”, Zeljko Kopic.

Alberto Soro, 25 de ani, este transferul verii pentru Dinamo, până în acest moment, mutarea fiind anunțată în exclusivitate de către Gazeta Sporturilor. Spaniolul nu face parte din lotul deplasat de „câini” în Copou, în vederea etapei cu Poli Iași, pentru meciul de diseară de la ora 22:00.

Alberto Soro poate fi în lot cu Rapid, în Giulești

Așa cum GSP.ro a informat încă de zilele trecute, ibericul a început antrenamentele cu noua sa echipă, nu a jucat nici în amicalul cu Petrolul (3-3), abia de runda viitoare, cu Rapid, poate intra cu adevărat în calculele staff-ului tehnic.

Duminică, în Giulești, sunt șanse ca fotbalistul de bandă să fie în lotul lui Zeljko Kopic. În perspectiva meciului cu Poli Iași, Soro va fi doar spectator. El urmează un program de pregătire separat la București, pentru a fi la gata de joc cât mai curând posibil.

Fotbalistul s-a antrenat separat toată vara până când a semnat miercurea trecută cu Dinamo. Și are de recuperat. Staff-ul tehnic nu va forța apariția lui Alberto în echipă întrucât vrea să-l aibă apt pentru tot sezonul. Nu să riște să-l folosească rapid și să nu fie pregătit sau să se aleagă cu o accidentare.

25de partide, 4 goluri și o pasă decisivă a adunat Soro în sezonul precedent pentru Vizela, club de prima ligă portugheză

Alberto Soro despre ceea ce dorește acum: „Înțeleg că unii se îndoiesc de mine”

„Înțeleg că unii se îndoiesc de mine. Acum am nevoie de încredere în acțiuni, nu doar în cuvinte”, a reacționat noul fotbalist al lui Dinamo într-un interviu acordat săptămânile trecute pentru Relevo. Granada l-a împrumutat sezonul trecut la Vizela, iar în această vară s-a despărțit definitiv de spanioli, cu un an mai devreme decât era prevăzut.

Decizia lui Zeljko Kopic în ceea ce-l privește pe Alberto Soro. Când poate intra în echipa „câinilor”
Alberto Soro a vizitat și stadionul „Arcul de Triumf”, acolo unde Dinamo își joacă meciurile de acasă

Soro s-a integrat deja în grup, în echipă. A participat deunăzi la o ieșire la masă alături de noii coechipieri, acolo unde toți componenții lotului au purtat haine albe. A fost o acțiune intitulată „Familia Dinamo - White Dinner la Grădina Floreasca”. A fost o cină deosebită, la care toți cei care au participat au venit îmbrăcați în alb sau într-o culoare apropiată, foarte deschisă.

32de meciuri a adunat Soro în LaLiga, pentru Granada, în cariera lui

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează