FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Antrenorul portarilor, problema Stelei? Vezi cine îi antrenează pe portarii stelişti şi pe rivalii acestora

Costică Dumitru (stînga) a fost adus la echipă de către Ilie Stan
Costică Dumitru (stînga) a fost adus la echipă de către Ilie Stan

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 februarie 2012 14:28

Numele lui Ciprian Tătăruşanu a fost pe buzele tuturor microbiştilor români în ultima săptămînă, după cele două goluri primite în partidele cu Twente

Goalkeeperul a fost acuzat din stînga şi din dreapta că a greşit, ba chiar ameninţat de Gigi Becali că nu va mai juca niciodată la Steaua. Nici soluţia de rezervă, Răzvan Stanca, nu a reuşit evoluţii strălucite în ultimele sale meciuri jucate pentru stelişti, încasînd nu mai puţin de şapte goluri în dubla cu Maccabi Haifa.

Cu toate acestea, jocurile mai puţin reuşite făcute de cei doi par să aibă originea în pregătirea de dinaintea partidelor. Antrenorul de portari din stafful Stelei, Costică Dumitru, este considerat de mulţi nepotrivit pentru a-i antrena pe Tătăruşanu şi Stanca.

Dumitru este fost antrenor la centrul de copii şi juniori al Stelei, dar şi la Mioveni. Adus după plecarea lui Eugen Nae, acesta a fost contestat de Mihai Stoica, dar şi de către Liţă Dumitru, acesta din urmă remarcînd faptul că Tătăruşanu a avut evoluţii oscilante după ce a încetat colaborarea cu Nae.

Cine antrenează la rivale?
Dinamo - Gheorghe Niţu. Fost jucător în Liga I. Antrenor cu vechime, i-a pregătit, printre alţii, pe Lobonţ şi pe Bălgrădean. Actualul antrenor cu portarii al "cîinilor" a fost mereu lăudat de elevii săi.
Rapid - Marius Bratu. A evoluat la nivelul Ligii I pentru Rapid, Petrolul sau FC Vaslui. A cucerit  titlul de campioană, Cupa şi Supercupa României cu giuleştenii. 
CFR Cluj - Daniel Tudor. S-a făcut remarcat la Dinamo, după care a plecat în Ungaria. Spre finalul carierei a apărat buturile Unirii Urziceni, cucerind titlul de campion şi evoluînd în UEFA Champions League. 
Oţelul Galaţi - Tudorel Călugăru.  Antrenorul de portari al echipei gălăţene are peste 400 de meciuri în tricoul grupării roş-alb-albastre. A jucat în celebra partidă cu Juventus Torino
Astra Ploieşti - Silviu Lung. Internaţional român, membru al "Craiovei Maxima", finalist al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (11)
microbistul_vasluian
microbistul_vasluian  •  25 Februarie 2012, 00:11

Ati omis doi antrenori de portari, valorosi si cu mare experienta. Andrei Speriatu de la U Cluj fost portar la F C Arges si Sportul Studentesc cu performante deosebite, iar ca antrenor de portari la Steaua. Al doi-lea MANGEAC ION, fost portar la S C Bacau, iar ca antrenor de portari la Foresta Suceava, Astra, Vaslui 5 ani, unde la format pe slovacul Kuciak , desemnat 2 ani consecutiv cel mai bun portar din campionat, acum e la Legia Varsovia, evaluat la 10 000 000 euro.

labish
labish  •  24 Februarie 2012, 19:37

Nu sint fan Tatarusanu dar sint convins ca daca intra pe miini bune de pro poate iesi ceva din el. Din lista de mai sus am inteles ca si Rica Raducanu face ceva munca la Rapid. Ce nu inteleg de ce Duckadam un portar de valoarea lui Voinescu nu face treaba de antrenor de portari? Hamutovski nu e o solutie e ca si cum ai cauta in lada de gunoi. Un pusti tinar de talent ca doar avem atitia ar trebui format insa toate astea tin de administratie iar Jiji pe linga faptul ca e dus cu pluta si oscileaza de la o zi la alta mai e si calic si aduce jucatori si antrenori de mina a doua. Arpi de la CFR i-ar putea da lectii in materie de business insa Muresan nu e clownul ala de mimi.

catalin47
catalin47  •  24 Februarie 2012, 17:00

ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane esti o mizerie ciobane es

Vezi toate comentariile (11)
Comentează