FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Au luat 5 de la Dinamo, dar nu se tem de Steaua: "Putem avea şanse reale să învingem"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2011 20:21

Tehnicianul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Constantin Enache, a declarat că jucătorii săi ar putea să câştige, duminică, meciul cu Steaua, pe care îl consideră "asemeni unei sărbători a fotbalului".

"Este un joc de pe urma căruia putem căpăta şi mai multă încredere pentru ceea ce avem de făcut în continuare, ba chiar ne poate crea o imagine pozitivă. Este un joc pe care îl considerăm asemeni unei sărbători a fotbalului. Ţinem să rămânem modeşti, dar să nu arătăm şi teamă de jocul cu Steaua. Vrem să ne tratăm adversarul cu respectul cuvenit, ca oricare dintre partenerii de întrecere, conştienţi totodată că şi noi putem avea şanse reale la victorie", a spus Enache, notează Mediafax.

El şi-a îndemnat jucătorii să nu considere valoarea adversarilor dată prin locul cinci din clasamentul Ligii I. "Ar fi o greşeală să credem acest aspect. Într-adevăr, poate că altele erau pretenţiile, vorbind despre Steaua ca şi echipă. Dar nu trebuie să uităm că valoarea individuală a jucătorilor stelişti este reală, certă. Ca şi echipă, Steaua poate că nu se ridică la valoarea valoarea şi nivelul la care s-ar fi aşteptat toată lumea. Însă meciul rămâne unul greu pentru noi. Sunt acolo jucători care, într-o zi bună, pot face foarte uşor diferenţa într-un meci, indiferent de numele adversarului întâlnit", a precizat Enache.

Antrenorul Ceahlăului nu acordă foarte multe şanse unui eventual transfer al portarului Thomas Villadsen la Steaua. "Dacă aş vrea să creez panică totală, aş spune că, într-adevăr, Villadsen va pleca la Steaua, dar în schimbul a doi jucători. Şi vreau să rămân rezervat în declaraţii, fără să dau numele celor doi jucători care vor pleca de la Steaua spre Ceahlăul Piatra Neamţ", a mai spus Enache.

Constantin Enache consideră că Villadsen nu poate fi afectat de zvonurile privind un transfer al său. "Îl cunoaştem bine pe Thomas. Este un jucător cu moral puternic, realist. E profesionist şi nu dă doi bani pe un astfel de transfer presupus", a explicat tehnicianul.

Partida Ceahlăul Piatra Neamţ - Steaua se va disputa duminică, de la ora 20.30, în direct pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Campionate
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Scandal în toată regula! Nicolae Dică, atac dezlănțuit la adresa omului cu banii de la FC Argeș: „Domnu’ milionar, ia CV-ul să vezi ce a făcut Dică!”
Liga 2
Scandal în toată regula! Nicolae Dică, atac dezlănțuit la adresa omului cu banii de la FC Argeș: „Domnu’ milionar, ia CV-ul să vezi ce a făcut Dică!”
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”
Superliga
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (13)
nick.name
nick.name  •  19 Noiembrie 2011, 09:10

STEAUA ARE CEI MAI MULTI SUPORTERI STEAUA ARE CELE MAI MULTE CAMPIONATE CASTIGATE STEAUA ARE CELE MAI MULTE CUPE CASTIGATE STEAUA ARE CELE MAI MULTE SUPERCUPE CASTIGATE STEAUA A CASTIGATI UEFA CHAMPIONS LEAGUE STEAUA A MAI JUCAT O FINALA DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE STEAUA A CASTIGAT SUPERCUPA EUROPEI MAI SUNT CATEVA SEMIFINALE JUCATE DAR NU LE MAI TREC DIN LIPSA DE SPATIU...

cristim13
cristim13  •  18 Noiembrie 2011, 23:17

gheorghe stefan MAMA MATII DE GOLAN!!!!

lukasoil3
lukasoil3  •  18 Noiembrie 2011, 23:15

daca au a stat capra.....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează