FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bălgrădean, după vizita medicală: "Nu pot încă să trec peste ratarea Cupei :("

Dinamoviştii au făcut azi vizita medicală. FOTO: Raed Krishan +9   FOTO
Dinamoviştii au făcut azi vizita medicală. FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 11:39

UPDATE Portarul Cristi Bălgrădean a declarat după ce a efectuat vizita medicală că stă bine cu greutatea: ""Nu am kilograme în plus, aşa că nu mă intersează cît e amenda. Trebuie să uit sezonul precedent, deşi nu pot încă să trec peste ratarea Cupei. Sper ca anul acesta să cîştigăm măcar un trofeu", a spus portarul, care a comentat şi problema antrenorului la Dinamo: "Mie, nea Ando mi-a dat încredere, pe domnul Ciobotariu sper sa îl conving prin evoluţiile mele să mă bage titular".

Astăzi, jucătorii lui Dinamo s-au trezit de dimineaţă pentru a face vizita medicală. A lipsit doar Marius Niculae, împrumutat la Kavala şi care mai are contract cu grecii pînă pe 30 iunie. Puştii cu care "cîinii" vor să înceapă reconstrucţia echipei, Crişan, Mărmăneanu sau Scărlătescu au venit cu autocarul, ei neavînd încă maşini.

Găman şi Bărboianu, care sînt încă jucătorii lui Dinamo pînă la sfîrşitul acestei luni au fost şi ei la vizită. Nu a lipsit nici Pulhac, căruia îi expiră împrumutul la Hercules pe 30 iunie, iar spaniolii nu au solicitat un transfer definitiv al fundaşului.

La vizita medicală nu au fost prezenţi nici Dolha şi nici Bordeanu. Cei doi şi-au reziliat contractul cu gruparea din Ştefan cel mare la finele acestui sezon.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Băluță: „Sunt foarte bucuros că nu vom mai juca în Ghencea!”
Superliga
Băluță: „Sunt foarte bucuros că nu vom mai juca în Ghencea!”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (8)
6.6.6
6.6.6  •  17 Iunie 2011, 12:07

Rafael Stanescu trebuie sa joace titular! Nu inteleg cum Andone nu l-a titularizat cit a antrenat Dinamo. Este un pusti extraordinar care poate exploda daca i se va da incredere!!!!! merita un loc de titular!!!!!

unrealtournament3
unrealtournament3  •  17 Iunie 2011, 11:49

Sa mor ce crispat e Moti...era disperat ca trebuie sa se dezbrace si avea ascuns pachetul de tigari in chiloti...hehehe

redmantovano
redmantovano  •  17 Iunie 2011, 11:38

cosmine,cand te vad in echipa deja ma apuca palpitatiile.... dar nu-i asa ca tu esti ambitios si o sa ne demonstrezi ca ne inselam in ceea ce te priveste? hai baiatule ,ca se poate! succese!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează