FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Basarab Panduru o critică pe Craiova: „De asta nu o să câștige niciodată nimic”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de - Publicat luni, 05 august 2024 13:24 / Actualizat luni, 05 august 2024 13:24

Basarab Panduru a dezvăluit care este motivul pentru care Universitatea Craiova nu a câștigat meciul cu Petrolul (scor 0-0) și a fost eliminată din Conference League.

Universitatea Craiova a remizat, în etapa a patra a Superligii, cu Petrolul, scor 0-0. Echipa lui Costel Gâlcă nu a avut nici un șut pe poartă în cele 90 de minute.

În plus, în urmă cu puține zile, echipa din Bănie a fost elimintă din Conference League, de către Maribor. Scorul a fost 3-4 la general.

Basarab Panduru știe de ce Universitatea Craiova nu câștigă

Basarab Panduru consideră că atitudinea jucătorilor este motivul pentru care echipa nu o să poată câștiga niciodată campionatul. Fostul internațional român a făcut referire la meciul cu Maribor, atunci când echipa din Slovenia a marcat golul de 1-0, iar fotbaliștii din Bănie au fost preocupați să facă anumite gesturi în loc să ia mingea și să plece în atac.

"Hai să îmi aduc aminte și de meciul cu Maribor. Probabil că de asta nu câștigă niciodată Craiova nimic şi nu o să câştige niciun campionat. Pentru că la 1-0, în loc să te duci să iei mingea din poartă, să o pui la centrul terenului, să pui presiune imediat, să vadă lumea că vrei să te duci să dai gol, tu te duci pe la corner, nu ştiu ce faci pe acolo, nu ştiu ce te mai strâmbi pe acolo.

Adică, ai fost preocupat doar de tine, în momentul ăla, nu de echipă. Ia mingea, pune-o la centru, arătă-le la toţi că tu eşti ăla care o pui, că vrei să mergem peste ei. Nu, te-a interesat de tine, ai fost preocupat să transmiţi nu ştiu ce, să scoţi limba, să arăţi, să te duci nu ştiu pe unde.

Mie nu mi-a plăcut şi atunci am zis că de aici să înceapă Craiova cu ceva bun. Dacă te pui pe tine în faţa echipei, adică eşti mai important decât echipa, de aia ducându-ne în urmă nu câştigi niciodată nimic", a declarat Basarab Panduru la Prima Sport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (9)
kuba
kuba  •  05 August 2024, 22:19
Postat de ultrasStiinta pe 05 August 2024, 20:42

Nu e din București. E originar din marșa ești Teleorman… județul lui dragnia

Painu a lucrat la voi, la Mog0soaia, secundul lui Regheamant!? Vezi ca Dragnea e tatucul vostru spiritual! Pesede

ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  05 August 2024, 20:42
Postat de OlteanuMarian pe 05 August 2024, 13:39

Basarab tu si fratii tai destepti din bucuresti nu o sa spuneti niciodata adevarul despre U Cv ...noi nu castigam titlu din cauza lui gino burleanu si hategan care au pe altii la rand ...destepti ...dar multi ...

Nu e din București. E originar din marșa ești Teleorman… județul lui dragnia

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  05 August 2024, 17:34
Postat de eunescu09 pe 05 August 2024, 15:30

Iubesc Craiova și ma doare când bucureștenii au dreptate, asa cum are dreptate Panduru acum, cu mențiunea ca semnalele proaste vin de la patron.

...tu nu iubesti U Cv ...bucurestenii nu au niciopdata dreptate ...ei manipuleaza tot ...sau tu crezi ca avem un campionat cinstit ...lipsit de orice amestec ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează