FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali și-a făcut planul pentru cel mai negru scenariu: „Îmi dau 6 milioane pe 50 la sută din Man. Iau bănuțul, dar nu ajung ca Dinamo”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 09:04 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 09:39

După înfrângerea cu Astra, 2-3, FCSB a căzut pe locul 4, iar Gigi Becali, patronul echipei, ia în calcul și că nu va ajunge în cupele europene.

Astfel, omul de afaceri a început să își facă planul pentru cel mai negru scenariu. Becali susține că a refuzat zilele trecute o ofertă pentru extrema Dennis Man (21 de ani). Acum anunță că s-a răzgândit și că e posibil să accepte propunerea, în cazul în care FCSB nu ajunge în cupele europene. 

„Dacă nu ajungem în cupele europene, o să vindem! Am avut ofertă de două milioane acum și plus zece milioane obligatoriu pentru Man. Sau 6 milioane pentru 50% din el. Am zis că nu-l dau. Nu mai are rost să spun de unde am avut o ofertă pentru Man. Nici nu știu numele echipei. Mi s-a spus că participă an de an în Champions League. 

Dacă e, îl dau pe Man și îl mai vând pe Coman cu câteva milioane. Dacă nu ne calificăm în cupele europene, îmi iau bănuțul și aia e. Dau apoi buget de salarii de 100.000 de euro și asta e. Am scăpat deja de jucătorii cu salarii mari”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Becali nu se teme să ajungă ca Dinamo

Întrebat de moderatorul Radu Naum dacă nu cumva, vânzându-și vedetele, FCSB riscă să ajungă să se bată pentru evitarea retrogradării precum Dinamo, Becali a replicat: „Nu o să ajung niciodată ca Dinamo. N-o să vedeți la mine așa ceva. De ce? Bag rapid 10 milioane de euro în transferuri”.

5.000.000 €e cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt

Dennis Man în Serie A? 

Gigi Becali anunțat în mai că o echipă din Italia l-ar dori pe Man și că era dispus să negocieze cu italienii, care ar fi oferit 15 milioane de euro. Gazeta Sporturilor a scris pe 3 aprilie că Atalanta, una dintre cele mai în formă echipe din Serie A și din Champions League, se interesează de Dennis Man. Românul ar urma să-l înlocuiască la vară pe Josip Ilicic, starul sloven al italienilor în vârstă de 32 de ani.

Feynoord oferea 7 milioane euro pe Dennis Man 

Man e și în vizorul lui Feynoord Rotterdam. Unul dintre scouterii olandezilor, Steven Aptroot, a fost la București în martie, a avut o întâlnire cu jucătorul și cu impresarul Anamaria Prodan pentru a-l cunoaște pe fotbalist și a discuta detalii despre posibila trecere la Feynoord. Batavii ar oferi însă doar 7 milioane de euro, aproape la jumătate față de pretențiile lui Becali ante-criză. 

8 goluriși 4 pase de gol are Man în acest sezon, în 27 de meciuri

 VIDEO 

FOTO. Cele mai tari imagini de la Astra - FCSB

+12 FOTO

 Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali s-a săturat! Măsură de urgență anunțată: „Vintilă e aerian, săracul! O să vorbesc cu MM Stoica”

FCSB va face jocurile la titlu! Se răzbună pe Craiova pentru non-combatul oltenilor din 2017?

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
147259629210475
Valentin Onea  •  30 Iunie 2020, 18:26

Feynoord n-are atitia bani sa dea pentru un jucator. Si fara suparare, e un jucator "umflat", un jucator de o "floricica" la 5-6 meciuri, si care mai mult de 1-1,2 milioane nici nu face si nici nu va lua pe el.

albalbastru72
albalbastru72  •  30 Iunie 2020, 13:25

Daca i-a propus cineva 2 milioane pe Man eu zic sa-l conduca de urgenta la aeroport ca celelalte 10 ,,obligatoriu''(nu am inteles de ce obligatoriu)nu exista decit in forma de cai verzi pe pereti.

gata_cu_fecesebeala
gata_cu_fecesebeala  •  30 Iunie 2020, 10:51
Postat de catalynn pe 30 Iunie 2020, 09:52

Muncește biata PatroAna, nu vezi câte întâlniri are cu diverși ... In fine, ii și place! :-))))

Aia e singura lor sansa. Dar slabe sanse sa o mai ia cineva in serios. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează