FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

House of Cards cu Craiova și cu CFR Cluj! Mihai Rotaru i-a întins o capcană campioanei în Adunarea Generală

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 18:05 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 19:04

În Adunarea Generală a LPF, oltenii au transmis că erau de acord ca meciul lor cu Astra să fie mutat sâmbătă, cu două zile înaintea duelului cu Clujul. Condiția era ca și FCSB - CFR să fi fost programat tot sâmbătă, nu vineri.

De ce ar accepta Craiova să joace sâmbătă contra Astrei, în loc să profite de criza de la Giurgiu și să spere că va câștiga punctele la „masa verde" și va putea să apară odihnită luni în derby-ul cu CFR? În ciuda acestui calcul, oltenii au propus în Adunarea Generală să fie programat chiar pentru sâmbătă meciul lor cu Astra, pentru ca adversarii să aibă timp suficient pentru testare și pentru dobândirea rezultatelor. 

Regulamentul îi protejează pe craioveni, ei nu pot fi obligați să joace două meciuri în localități diferite în decurs de 48 de ore. Ar fi jucat sâmbătă la Giurgiu și luni acasă cu Cluj. Condiția pe care au pus-o alb-albaștrii: și duelul FCSB-CFR să fie mutat tot sâmbătă, în loc de vineri. 

„Așa putem avea același regim noi și CFR. La meciul direct de luni nu va avea nimeni vreo zi în plus de odihnă", au argumentat oficialii Universității. Campioana a refuzat afacerea, chiar dacă ar fi interesată Universitatea să joace și să nu câștige contra Astrei. 

Clasament play-off Liga 1

De ce a refuzat CFR?

Șefii clubului și-au dat seama de capcana pe care o întinseseră craiovenii: cu ambele partide programate sâmbătă, existau șanse ca testarea de la Giurgiu să mai depisteze caduri de COVID-19, deci partida aceea să fie abandonată definitiv. Doar CFR ar fi jucat sâmbătă, în loc să fi jucat vineri, în vreme ce Craiova și-ar fi păstrat prospețimea pentru derby-ul de luni, finala campionatului. Doar că strategia pe care au născocit-o Rotaru și oamenii lui n-a prins. 

Suntem la Bucureşti, cazaţi în sudul oraşului, să fim cât mai aproape de Giurgiu. Noi vrem ca toate meciurile să se joace, nu am vrea să fim campioni la «masa verde» 
- Ovidiu Costeșin, director sportiv U Craiova 

VIDEO. LPF, propunere horror pentru Dinamo: 7 meciuri în ritm infernal 

FOTO. Imagini tari de la Botoșani - Craiova

+10 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Liga 1 pe marginea prăpastiei! Deținătorul drepturilor TV nu vrea să mai respecte clauza care ține cluburile pe linia de plutire

Propunere EXTREMĂ din interiorul FRF! Decizia care ar declanșa revolta granzilor din Liga 1

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gata, e 2-2 în războiul România - Kosovo! Îi „pulverizează” pe suedezi: „Au apărut «apărătorii dreptății». Ciudat, fără precedent”
Nationala
Gata, e 2-2 în războiul România - Kosovo! Îi „pulverizează” pe suedezi: „Au apărut «apărătorii dreptății». Ciudat, fără precedent”
Imaginile dezastrului din orașul atacat de Putin cu racheta „Oreșnik” » E un centru important al fotbalului din Ucraina și Europa: stadionul a scăpat
Stiri extrasport
Imaginile dezastrului din orașul atacat de Putin cu racheta „Oreșnik” » E un centru important al fotbalului din Ucraina și Europa: stadionul a scăpat
Încă un jucător „rupt” la FCSB: „A venit în scaun cu rotile. OUT!”
Superliga
Încă un jucător „rupt” la FCSB: „A venit în scaun cu rotile. OUT!”

Emil Grădinescu, apeluri cu CNA în scandalul Steaua - FCSB: „Bă, nu se mai poate” » Mesaj radical în platoul GSP: „Steaua joacă cu Recolta Săhăteni!”

Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”


Comentarii (150)
remarque
remarque  •  01 August 2020, 00:17
Postat de fabius_2014 pe 31 Iulie 2020, 16:46

Am apreciat modul decent in care ai postat pana acum, dar incepi sa faci greseli. 1. Transilvania a fost in multe perioade sub dominatie otomana. Este adevarat ca a mai fost si sub dominatie polona si apoi austriaca. 2. Dezvoltarea superioara a Transilvaniei se datoreza in primul rand germanilor adusi de regii Ungariei pentru a coloniza si dezvolta regiunea. In sec XII-XIII sasii au construit orase, cetati, au organizat societatea dupa modelul german si au civilizat pe maghiari, valahi, secui, slavi, cumani si ce mai era pe-acolo. 3. Din nefericire maghiarii, germanii si secuii i-au considerat pe valahi o populatie inferioara si i-au deposedat de drepturi, astfel incat toate personalitatile pe care tu le-ai enumerat Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Andrei Muresanu, Andrei Saguna, Octavian Goga, Simion Barnutiu, apar in sec. IX-XX. Iancu de Hunedoara si Matei Corvin erau in parte valahi, dar s-au aflat in slujba coroanei maghiare. Acum Matei Corvin este considerat cel mai mare rege al Ungariei. 4. Motorul economiei romanesti, conform statisticilor, este Bucuresti cu o pondere de 25-30 % din economie. Bucurestiul este in sudul tarii. Este adevarat ca Transilvania este mai dezvoltata, dar asta se datoreaza istoric germanilor si geografic faptului ca se afla in partea de vest mai aproape de economiile puternice ale occidentului. 5. Napoca este un municipiu facut de romani, dar cu mult mai veche este asezarea dacica numita Pelendava, din zona Craiovei de azi.

Pelendava? :))))))))))))))))))))))))))))

pittt
pittt  •  31 Iulie 2020, 16:59

Si o intrebare: daca Transilvania a fost atat de clar stat separat de Ungaria, de ce acum ungurii au pretentia ca e a lor? De Muntenia si Moldova nu am auzit sa aiba cineva asa pretentii.

fabius_2014
fabius_2014  •  31 Iulie 2020, 16:50
Postat de pittt pe 31 Iulie 2020, 16:40

Diferenta intre modul de stapanire, care nici macar nu a fost continua e mare. Muntenia si Moldova erau tari mici si diplomatic erau nevoite sa se lipeasca din cand in cand de cate cineva mai mare, cu tratate de ajutorare militara. Da, in anumite perioade, si nu putine, acestea au fost nevoite sa recunoasca suzeranitatea anumitor puteri, asta insemnand ajutor armat reciproc, subordonare in problemele militare, de multe ori biruri si cam atat. Nici Muntenia si nici Moldova nu au fost niciodata pasalac, nu au avut boieri turci sau unguri pentru care sa munceasca. Si de foarte multe ori aceste puteri au mancat si bataie. De exemplu Stefan l-a batut la Baia pe Matei Corvin care a plecat pe targa cu 3 sageti in spate. Si multe altele. Dupa cate stiu ardelenii cam munceau la grofi, care nu prea erau romani. In privinta celor enumerati de tine, da, nimeni nu contesta ca au fost foarte multi ardeleni de valoare, asa cum au fost si moldoveni si munteni, asta nu contesta nimeni, nu ar avea cum. Eu vorbeam doar de lupta pentru eliberare, de acceptarea stapanirii. Memorandistii sunt intr-adevar de apreciat, dar eu discutam efectiv de ridicare la lupta nu de cereri. Si inca ceva, eu merg foarte des in Ardeal. Nu duceti lipsa de manelisti *** Cu economia e alta poveste, si daca nu ai trait aici nu ai cum sa intelegi, dar daca vrei iti explic si asta.

Nu este cazul sa ne batem cu caramida in piept pentru ceva ce nu a depins de noi cum este locul nasterii. Fraza cu manelele *** este gratuita si nu te onoreaza. Manele *** din nefericire, sunt peste tot in Romania .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (150)
Comentează