FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Care sunt condiţiile lui Ando pentru a continua la Dinamo

Andone le-a dat
șefilor lista cu
dorințele sale Foto: Gabriela Arsenie
Andone le-a dat șefilor lista cu dorințele sale Foto: Gabriela Arsenie

Articol de - Publicat luni, 30 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 29 mai 2011 20:35

Andone a cerut investirea a două milioane de euro în transferuri pentru a întări defensiva. Şefii au evitat un răspuns clar, totul depinzînd de suma ce s-ar obţine din plecarea lui Gabi Torje

Ioan Andone a pus condiţii clare ca să continue în Ştefan cel Mare.

1. Investirea a două milioane de euro numai în jucători cu profil defensiv, dorind o apărare puternică, nu precum cea din recentul încheiat sezon, cel mai slab din istoria clubului.

2. Achitarea cît mai rapidă a restanţelor financiare către echipă.

3. Garanţii ferme că nu va mai lucra cu jucători neplătiţi la timp.

4. Să nu plece mai mult de un jucător dintre cei consideraţi extrem de importanţi pentru club, acceptînd doar despărţirea de Torje, pe care se speră să se obţină 5 milioane de euro.

Toate cerinţele au fost discutate de antrenor cu acţionarii vineri, de aceea singura declaraţie a tehnicianului de 51 de ani, plecat de sîmbătă în vacanţă, este: "Vom vedea ce se întîmplă cu Dinamo. O să vă spună domnul Badea, noi am discutat şi vedem ce va fi".

Acţionarii i-au oferit prelungirea acordului pe încă un an. Şefii nu-i pot garanta însă suma cerută pentru investiţii în defensivă, mai ales că pentru Torje nu există nici o ofertă clară, ci doar promisiuni de la Lokomotiv Moscova, Zenit St. Petersburg, Hamburg sau Lille. Celelalte cerinţe au şanse de a deveni realitate. "Este un joc de şah, fiecare aşteaptă mutarea celuilalt. Oricum, Ando are doar promisiuni din ţările arabe, să plece acolo, la fel ca şi Torje. De aceea nimeni nu face un pas decisiv, mai ales că nici şefii n-au o altă variantă fermă de schimb, ci doar vise, precum Bonetti", au declarat mai mulţi oficiali din cadrul clubului.

Borcea vrea să rezolve azi
Ieri, Cristi Borcea a revenit de la Londra, de la finala Champions League, şi va încerca şi azi să aibă o discuţie lămuritoare cu Ioan Andone ca să ştie dacă lucrurile sînt în ordine, pentru ca apoi să plece şi el în concediu. "Eu sper să-l conving pe Ando să continue, ca să se clarifice această situaţie. Mergem pe continuitate şi pe construcţie, pe mai departe", a spus ieri Borcea la Otopeni.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (15)
aldo_m
aldo_m  •  09 Iunie 2011, 07:26

antrenorul care a DISTRUS DINAMO PRIN NEPRICEPERE , N-A PROMOVAT TINERII ,ECHIPA LUI N-A FACUT PRESING ,cred ca ando primea bani din prima de joc a lui moti -NU E POSIBIL SA VEZI CA UN JUCATOR GAFEAZA MECI DE MECI SI TU SA-L BAGI MEREU SI MEREU SA NE PIARDA PUNCTE ce naiba UN TANAR N-AR FI GAFAT CAT MOTI ,unde e flerul sau talentul unui antrenor CARE VEDE CA UN JUCATOR GAFEAZA MECI DE MECI SI EL ANTRENORUL AL BAGA MEREU TITULAR

dreamer123
dreamer123  •  31 Mai 2011, 04:39

Si impresarii ce conditii pun, Ando ? mai poti macar sa bagi si tu 2 jucatori de la tine, sau deja au facut ei primul 11 ?

creieru
creieru  •  30 Mai 2011, 12:04

Lobont-C.Dobre-Kirita-V.Nastase-Bordeanu-Vl.Munteanu-Patrascu-C.Munteanu-Fl.Petre-Mihalcea-Danciulescu Preda-Alistar-Margaritescu-Grigorie-Naidin-Cl.Dragan-Mara Antrenor:Fl.Halagian "focu`la ei" Manager general:Vasile Ianul New Dinamo Bucuresti 2011-2012!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează