FOTBAL  »  Superliga  »  SLOBOZIA - RAPID

FOTO+VIDEO Ce s-a întâmplat imediat după Slobozia - Rapid » Șumudică a mers în fața ultrașilor din „Original”: reporterii GSP au surprins toate imaginile

Articol de , - Publicat luni, 23 septembrie 2024 23:03 / Actualizat marti, 24 septembrie 2024 01:11

Rapid s-a chinuit cu Unirea Slobozia. Giuleștenii au câștigat 2-1, datorită dublei reușite de Rareș Pop (19 ani). La final, Marius Șumudică și elevii lui au sărbătorit alături de galerie.

Rapid nu traversează cel mai bun moment. Nici venirea lui Șumudică nu a mișcat lucrurile în direcția directă. Un singur lucru e la standardele obișnuite: sprijinul suporterilor.

La Clinceni au fost prezenți în tribune 3.500 de spectatori, peste 3.000 dintre ei fiind giuleșteni. Aceștia au cântat pe durata întregii partide, pe două voci. Ultrașii din facțiunea „Original” au stat și astăzi separat de Peluza Nord.

GALERIE FOTO. Imaginile surprinse la Clinceni, imediat după finalul meciului Unirea Slobozia - Rapid

+9 FOTO

Golurile frumoase reușite de Rareș Pop au adus un final fericit și un salt important în clasament. Fanii rapidiști au tratat cum se cuvinte reușite. Reporterii GSP au surprins scenele petrecute pe arena din Clinceni, imediat după fluierul final al „centralului” Ionuț Coza.

Victorie a fost una cu iz de descătușare. Câțiva dintre jucătorii Rapidului s-au prăbușit imediat după fluierul final și ocazia monumentală ratată la ultima fază. Altă stare de spirit față de atmosfera mormântul din urmă cu o săptămână

Suporterii au scandat numele lui Săpunaru, apoi pe cel al lui Șumudică. Antrenorul n-a răspuns din prima, și-a convocat jucătorii la o ședință la jumătatea terenului. A urmat un discurs energic, plin de patos.

Șumudică a făcut ulterior un tur al arenei, un recital vulgar la adresa rivalei Steaua.

A urmat și o pace mult așteptată în Giulești. Antrenorul a mers în fața ultrașilor disidenți din grupul „Original”. I-a îndemânat să scandeze împreună. În cele din urmă, suporterii s-au conformat și i-au strigat numele.

În timp ce fotbaliștii au mers către vestiare și spre zona interviurilor, Șumudică a rămas pe gazon și sărbătorit cu galeria.

VIDEO Ce s-a întâmplat imediat după Slobozia - Rapid » Șumudică a mers în fața ultrașilor

Rapid bate la ușa play-off-ului în Superligă

Datorită victoriei obținute la Clinceni, Rapid ajunge la 12 puncte și urcă până pe locul 8 în Superligă. Runda viitoare, duminică, 28 septembrie, giuleștenii primesc vizita revelației Oțelul Galați, formație neînvinsă în actuala stagiune.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (2)
reddog2100
reddog2100  •  23 Septembrie 2024, 23:38

Marele SUMI-MOB-EXPERT a re o victorie,el sarbatoreste ca nu stie cand mai obtine alta,iar Sapunul sustinator e in spatele lui ,adica il sprijina sa nu se prabuseaca de atata fericire.

Dragon78
Dragon78  •  23 Septembrie 2024, 23:23

Testul cu Otelul este decisv pentru parcursul Rapidului. Daca bate va incepe sa lege victoriile. Daca pierde se instaleaza haosul. Egal nu se termina.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează