FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 3-2

Concluziile lui Zeljko Kopic, după ce a fost întors de la 2-0: „La ce calitate are, vreau să controleze jocul 90 de minute!”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo +15   FOTO
Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2024 21:37 / Actualizat duminica, 14 iulie 2024 21:38

Zeljko Kopic, 46 de ani, antrenorul principal al lui Dinamo, a comentat înfrângerea cu CFR Cluj, scor 2-3, din prima etapă a campionatului.

Sezonul trecut, Dinamo a evitat in extremis retrogradarea, având nevoie de a învinge divizionara secundă Csikszereda într-un baraj de totul sau nimic.

„Câinii” s-au întărit peste vară, au adus câțiva jucători noi, 3 dintre ei titulari astăzi, dar s-au văzut învinși în Gruia, 2-3 cu CFR Cluj, după ce au condus cu 2-0.

„Știam că va fi un meci dificil, că CFR are multă calitate, nu doar în primul 11, dar și pe bancă, jucători care pot face diferența în orice moment. În prima repriză am făcut multe lucruri bune, au fost multe faze bune. În partea a doua am făcut câteva greșeli, dar am încercat să jucăm.

La 2-2 am avut o ocazie bună prin Bani, au mai avut șanse Amzăr, Selmani. CFR a păstrat intensitatea, au câștigat câteva dueluri la mijloc. E primul joc, trebuie să continuăm să lucrăm, să analizăm și să ne îmbunătățim unde este cazul”, au fost concluziile lui Zeljko Kopic după acest meci.

Zeljko Kopic: „La ce calitate are, vreau ca Cătălin Cărjan să controleze jocul 90 de minute”

Scorul a fost deschis de tânărul mijlocaș Cătălin Cîrjan, 21 de ani, transferat în această vară de Dinamo. Kopic speră ca de acum încolo, Cîrjan să aibă o influență chiar mai mare asupra jocurilor.

„Au intrat jucători tineri. Vrem să-i dezvoltăm, să le oferim încredere. Am încredere deplină în ei.

Cîrjan a fost bun, cu câteva momente excelente. Când am decis alături de club să-l aducem, știam că are o astfel de calitate. Trebuie să lucreze de la zi la zi, la ce calitate are vreau să controleze jocul 90 de minute, să fie tot timpul la balon, dar asta va veni cu timpul”, a afirmat antrenorul croat.

Obiectivul meu și al clubului este să evoluăm mai bine. Trebuie să devenim mai buni, să avem un sezon mai stabil, cu evoluții mai bune decât în precedentul și, bineînțeles, mult mai multe puncte.

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (19)
Trotsky
Trotsky  •  15 Iulie 2024, 15:03
Postat de grassu_46 pe 15 Iulie 2024, 07:54

am spus ca kopic nu e deDINAMO ,un antrenor slab,e mult sub ce antrenori avem noi romanii,am vazut scenariul de anul trecut,daca nu se iau masuri acum vom trai ce am trait anul trecut ,sa zicem totusi ca a fost foarte cald si ca nu a fost prielnic pentru jocul de fotbal

haules-baules - te pomenesti ca-l vrei inapoi pe Burca, sau, mai stii, vre-un Dica sau Oprita? Uite il luam pe Mita Iosif de la bADEA. Esti singur la parinti?

Elis200
Elis200  •  15 Iulie 2024, 14:25

Cum sa progreseze tinerii cu meciuri în care ai sclipiri și mai ales când termini cu o înfrângere , credem că următoarele etape ne așteaptă o soartă mai bună ? Pe cine încălzește faptul că I condus cu 2 goluri și tu după 3 etape tu ai poate un punct ??? Sunt nevoie să o spun a nu știu câtă oară , jalnica conducere , ar trebui sa defilam in așa campionat modest , jucători cat de cat sa fie cu tragi la titlu , dar cu alde ,,nicolescu, blablallach, selmanibleah , nu poți speră la mai mult de salvare prin baraj de la retrogradare . Din păcate noi dinamovistii , suntem prostii păcălicilor de ne conduc , mare bătaie de joc , ajung Intr un final sa fiu atât de scârbit că nici la tv nu o să mă mai uit la meci , mult prea jos am ajuns ...

mirstelistu
mirstelistu  •  15 Iulie 2024, 12:25

Saracii de ei iar o sa fie umiliti etapa de etapa si sezonul asta

Vezi toate comentariile (19)
Comentează