FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB

EXCLUSIV Două greșeli mari de arbitraj în Chindia - FCSB » Porumboiu, verdict pentru GSP: „Cine îi deleagă?! Nu învață nimic!”

FOTO: Captură @Telekom Sport +4   FOTO
FOTO: Captură @Telekom Sport

Articol de - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 22:17 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 22:25

Mijlocașul sloven Milan Kocic (31 de ani) a fost eliminat în minutul 8 al partidei dintre Chindia Târgoviște și FCSB, pentru un fault comis asupra lui Valentin Crețu (32). Fostul mare arbitru internațional Adrian Porumboiu consideră că Lucian Rusandu, „centralul” partidei, a comis cel puțin două erori majore în prima repriză.

UPDATE, ora 22:10 » Adrian Porumboiu, verdict pentru fazele controversate din Chindia - FCSB

„Nu-l lovește, se duce printre picioarele lui. Este de galben (n.r. la eliminarea lui Kocic). Roșu a fost mult mai clar la faza din minutul 45, la Crețu. Roșu clar! Dacă la primul dai roșu, aici ce culoare e?! Nu știu cine îi deleagă pe acești arbitri, care parcă nu învață nimic.

Nu poți să spui că a judecat într-o singură direcție, pentru că nu judecă! A avut mintea tulbure, a greșit multe faze, greșeli pe tot parcursul reprizei. Mă uit mai bine la un film în repriza a doua (n.r. - râde)”, a comentat Adrian Porumboiu, pentru GSP.ro.

Rusandu, două decizii la limită în Chindia - FCSB

Chindia Târgoviște a avut două minute pline de ghinioane în disputa cu FCSB. Andrei Șerban nu a putut devia în poarta lui Vlad o centrare venită de la Daniel Popa. La acțiunea imediat următoare, slovenul Kocic a văzut direct cartonașul roșu. 

Kocic, eliminat în Chindia Târgoviște - FCSB

Mijlocașul Chindiei a intervenit prin alunecare, cu picioarele sus, asupra lui Valentin Crețu. Reluările arată o intenție dură, dar contactul nu este atât de violent. Kocic nu l-a atins cu talpa pe tibie, reușind să strecoare piciorul din față printre picioarele lui Crețu. Contactul cel mai vizibil este între genunchiul stâng al lui Kocic și „dreptul” fundașului oaspete.

„Centralul” Lucian Rusandu nu a ezitat nicio clipă în luarea deciziei și a scos din buzunar cartonașul roșu. Au urmat proteste vehemente ale gazdelor. În urma lor, Daniel Florea, cel care a pus mâna pe arbitrul din Sfântu Gheorghe, a fost avertizat. Valentin Crețu a revenit fără nicio problemă pe gazon.

VIDEO cu momentul eliminării lui Kocic

Valentin Crețu, iertat de eliminare în prima repriză din Chindia - FCSB

În finalul primei reprize, Valentin Crețu ar fi putut să vadă cartonașul roșu, pentru un cot aplicat în figura lui Doru Popadiuc. Deși aproape de fază, „centralul” Rusandu nu a dictat nici măcar fault.

VIDEO. Control superficial înainte de Chindia - FCSB: suporteri cu teste de acasă au intrat la meci

Reporterii Gazetei Sporturilor au surprins imagini tragi-comice la Ploiești. În plin val 3 al pandemiei de coronavirus, într-un oraș în care incidența a atins valoarea de 4,27 cazuri la mia de locuitori, controlul la intrarea pe stadionul „Ilie Oană” este unul mai mult decât superficial.

Mai multe persoane au apărut la porțile stadionului cu testul de Covid-19 în mână, fără vreo dovadă că rezultatul negativ îi aparține. Testul ar fi putut fi găsit pe stradă, mai vechi sau să fi fost „împrumutat” de la altcineva.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FCU Craiova scoate la vânzare biletele pentru derby-ul cu CSU Craiova! Câți fani pot asista la meci

OFICIAL! EXCLUSIV Adio, Grozavu! 3 antrenori importanți de la FCSB se luptă pentru banca lui Sepsi!

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (31)
ray51
ray51  •  02 Octombrie 2021, 11:28

"Reporterii Gazetei Sporturilor" au surprins 'superficialitatea' controalelor anticovid... Chiar asta e o tema sportiva? Reporterasilor, aveti vreo opinie despre extinctia omenirii??? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1570947506526287
Mircea Truta  •  02 Octombrie 2021, 10:31

Alea nu au fost greseli, ala a fost furt pe fata. Nu mai induceti lumea in eroare cu titluri care sa scuze furtul si sa-i dea un aer de greseala!

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  02 Octombrie 2021, 10:15

Arbitul asta nu judeca dintr-o cauza necunoscuta stiintei medicale dar arhicunoscuta la noi: BRANZA PE CREIER :)))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează