FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ciobi e liniştit: "Nu resimt presiunea!"

Ciobotariu nu va fi ajutat în Austria de Cornel Dinu, cel care este nemulţumit de atitudinea şefilor, care caută antrenor străin
Ciobotariu nu va fi ajutat în Austria de Cornel Dinu, cel care este nemulţumit de atitudinea şefilor, care caută antrenor străin

Articol de - Publicat duminica, 26 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 25 iunie 2011 21:57

Liviu Ciobotariu nu e deranjat de faptul că şefii îi caută înlocuitor şi e convins că poate rămîne "principal" la Dinamo dacă îşi va face bine treaba.

Dinamoviştii au început treaba în Austria cu Liviu Ciobotariu, dar nu ştiu dacă după stagiul de pregătire vor continua cu acelaşi antrenor. Asta deoarece CV-urile cu tehnicieni continuă să ajungă pe birourile din Ştefan cel Mare la iniţiativa conducerii. Ciobi susţine, cel puţin oficial, că nu e deranjat de această situaţie.

"Deocamdată, eu antrenez la Dinamo şi nu simt că există presiune din partea conducerii. Nu mă deranjează că mi se caută înlocuitor, eu sînt cel ce-i pregăteşte pe jucători acum şi mă gîndesc doar cum să facem treabă cît mai bună. Vreau să acumulăm mult în acest cantonament, să închegăm un grup, o echipă, pentru că avem multă treabă în acest sezon. Obiectivul nostru este să ne calificăm în grupele Europa League, apoi să ne batem în campionat, sîntem Dinamo şi trebuie să ne apărăm blazonul", a spus antrenorul de 40 de ani.

Ciobotariu e conştient că în acest moment este antrenorul de vreme rea al "cîinilor", iar şansa lui să continue o reprezintă aspectul financiar, întrucît nu sînt bani pentru un tehnician cu nume. Nici transferuri prea multe nu se prefigurează. "Mă bazez pe lotul pe care îl am în acest moment şi nu cred să intervină modificări", a precizat Ciobi.

1.700 de euro era salariul lunar al lui Ciobotariu la echipa secundă. Dacă rămîne la Dinamo, va cîştiga de trei ori mai mult

"China" se antrenează cu acordul procurorilor

Andrei Mărgăritescu a avut nevoie de o dispensă valabilă două săptămîni, din partea procurorilor, pentru a putea părăsi ţara. Mijlocaşul de 31 de ani este implicat în dosarul furtului unor maşini de lux după ce a fost acuzat că a cumpărat o maşină scumpă ce fusese declarată furată. În aprilie, "China" a fost arestat 24 de ore pentru a da declaraţii, după care a fost eliberat. Dinamo a plecat ieri în Austria (Leogang), într-un turneu de pregătire de două săptămîni.

Găman şi Bărboianu stau 5 zile!

În Austria au plecat, împreună cu echipa, şi fundaşii Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman, ale căror contracte cu Dinamo expiră pe 30 iunie. Cei doi se vor antrena cu "cîinii" pînă la acea dată, apoi se vor întoarce în ţară, la Universitatea Craiova, dacă roş-albii nu reuşesc să se înţeleagă cu Adrian Mititelu asupra transferului celor doi. "Pînă pe 30 iunie, Bărboianu şi Găman sînt jucătorii noştri, apoi, probabil, se vor întoarce la Craiova", a spus Ciobotariu.

Alexe aşteaptă

Marius Alexe a făcut deplasarea cu Dinamo în Austria şi aşteaptă veşti de la conducere vizavi de finalizarea transferului său la Cesena. Italienii oferă 600.000 de euro pentru un împrumut pe un an, plus 3,4 milioane de euro la un transfer definitiv. Înţelegerea între cele două cluburi există, mai rămîne doar să se parafeze actele. Ioan Becali, cel care intermediază transferul, încearcă să finalizeze acordul zilele acestea.

Inbox:

- Elis Bakaj a împlinit ieri 25 de ani şi a sărbătorit muncind, fiind prima zi de antrenament a dinamoviştilor în cantonamentul din Austria. Cu permisiunea staff-ului tehnic, albanezul şi-a cinstit colegii cu cîte o bere.
- Marius Niculae, încă sub contract cu Kavala pînă la 30 iunie, se va alătura "cîinilor" în Austria, cel mai probabil, la finalul săptămînii viitoare.

Partidele de verificare ale "cîinilor":
27 iunie: Dinamo - FK Trepca (Kosovo), ora 15:00, Zell am See
29 iunie: Dinamo - FC Ingolstad (Germania 2), ora 21:30, Kundl
2 iulie: Dinamo - FC Basel (Elveţia), ora 17:30, Schwez
4 iulie: Dinamo - Maccabi Haifa (Israel), ora 17:30, Saafelden
6 iulie: Dinamo - Emiratele Arabe Unite, ora 17:30, Bischofshofen
8 iulie: Dinamo - USK Anif (Austria 3), ora 17:30, Bischofshofen

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (13)
cfrclujole
cfrclujole  •  26 Iunie 2011, 12:11
Postat de dreamer123 pe 26 Iunie 2011, 00:55

nu ai fata de prima echipa, du te la echipa 2 si lasa ne...

Ciobi e cum a fost la noi Minteuan

aldo_m
aldo_m  •  26 Iunie 2011, 12:10

bafta liviule mai slab ca ando nu poti fi DACA-L FOLOSETI IAR TITULAR PE MOTI AI SA PLECI MAI REPEDE DECAT ANDO IN 80 LA SUTA DIN JOCURI MOTI L-A INGROPAT PE ANDO ,te rog nu repeta gresala MUTA-L PE MOTI MIJLOCAS LA INCHIDERE si nici grigore nu da siguranta LA PRIMA GRESEALA SCHIMBA-L OFERA SANSA UNUI TANAR ALATURI DE GAMAN ,moti si grigore sant DEPASITI trebuiesc imprumutati

razvan2007
razvan2007  •  26 Iunie 2011, 12:03

ce presiune lot n'ai bani n'ai de unde presiune

Vezi toate comentariile (13)
Comentează