FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMIE

FOTO Marica îl copiază pe Hagi! Investiție de 4,5 milioane de euro: „Astăzi e lansarea”

Ciprian Marica și-a lansat astăzi Academia de fotbal. Fostul internațional spune că va copia principiile puse în practică de Gică Hagi / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro +14   FOTO
Ciprian Marica și-a lansat astăzi Academia de fotbal. Fostul internațional spune că va copia principiile puse în practică de Gică Hagi / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro

Articol de , - Publicat joi, 06 iunie 2024 20:01 / Actualizat joi, 06 iunie 2024 20:34

Ciprian Marica și-a lansat astăzi Academia de fotbal. Fostul internațional spune că va copia principiile puse în practică de Gică Hagi.

Baza sportivă Năstase și Marica, din Nordul Bucureștiului, va găzdui din această vară o Academie de Fotbal.

Ciprian Marica a făcut anunțul într-o conferință de presă la care au mai participat partenerul Eduard Wanger și Gică Hagi. „Regele” și Marica sunt implicați împreună la proiectul de la Farul.

FOTO. Ciprian Marica își deschide Academie de fotbal. Imagini cu facilitățile complexului

+10 FOTO

„Vreau să promovez, prin Academia de Fotbal pe care o lansez azi, nu doar excelenţa sportivă, ci şi valorile fundamentale ale disciplinei, respectului, muncii în echipă şi fair-play-ului.

Vreau ca fiecare copil care păşeşte pe terenul nostru să plece de aici nu doar un fotbalist mai bun, ci şi un om mai bun. Acest proiect reprezintă încununarea carierei mele, a educaţiei şi a viziunii mele pe termen lung.

Vreau să fiu, prin implicarea mea, un punct de referinţă în formarea viitoarelor generaţii de fotbalişti şi să contribui la dezvoltarea fotbalului românesc", a declarat Ciprian Marica în cadrul evenimentului de lansare.

Cum arată baza unde Marica își deschide Academia de fotbal

„Infrastructura este importantă, dar mai importantă va fi implicarea noastră. Vorbim despre o investiție de peste 4,5 milioane de euro!”, a transmis Marica.

+10 FOTO

Complexul sportiv Marica și Năstase dispune de un teren de dimensiuni normale, cu gazon artificial. Există și două de minifotbal, acoperite.

Urmează o preselecție extinsă. Există mai multe tipuri de abonamente, dar și un sistem de granturi și burse. Marica precizează că puștii vor avea acces la „terenuri indoor şi outdoor, sală de fitness, safe-guard, vestiare tehnologizate, centru de prim-ajutor modern şi un restaurant care le pune la dispoziţie copiilor meniuri special gândite pentru pregătirea sportivă”.

Nu trebuie să îi dau eu sfaturi lui Ciprian, el deja a făcut. Trebuie să plece de la infrastructură, să facă un mediu pe placul copilului. Apoi să aibă o metodică foarte bună. Chiar dacă e sport, trebuie să înveți în fiecare zi
- Gică Hagi

Citește și:

Gestul lui Bellingham l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă SUSPENDAREA
Euro 2024
Gestul lui Bellingham l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă SUSPENDAREA
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută
Liga Campionilor
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (3)
rumunek
rumunek  •  07 Iunie 2024, 08:19

Locația perfectă pentru copiii părinților cu SUV și birou în centru. Vor veni aici copii dornici să facă o carieră din fotbal, cu motivație dată de condiția socială? Floreasca nu e departe de Dinamo, care a tot promovat copii de politicieni și afaceriști, ajungând să joace la baraje cu Abdallah. Dar probabil ăsta e și conceptul, multă imagine și prețuri pe măsură, eventual 2-3 vârfuri de generație în fiecare grupă, care vor trage pentru rezultate, să putem face poze reușite cu trofee pentru conturile de rețele sociale.

andreizam
andreizam  •  06 Iunie 2024, 22:49

Frumoase vorbe si succes ptr noul inceput. Sportul are nevoie de sprijin si ma bucur ca investitorii nu-l dau uitarii, bazandu-se si luptand ptr el

istet10
istet10  •  06 Iunie 2024, 21:19

Academie... O scoala care te invata sa lovesti o minge....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close