FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

Controverse cu Andrei Ivan înainte de Craiova - FCSB » De la „ar putea juca” la „e posibil să rateze și meciul cu Botoșani”

Andrei Ivan (dreapta) într-un meci Craiova - Dinamo
Andrei Ivan (dreapta) într-un meci Craiova - Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 14:34 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 20:17

UPDATE La antrenamentul de azi după-amiază, Andrei Ivan s-a pregătit separat. Mâine seară, în cel mai bun caz ar putea fi pe bancă. Însă semnele sunt că nu va juca deloc.

Știrea ințială

Surse din anturajul Craiovei susțin că Andrei Ivan (23 de ani) e refăcut de pe urma unei contracturi și are șanse mari să evolueze cu FCSB, iar apropiați ai atacantului vorbesc despre probleme la „inghinali” și că va fi indisponbil două jocuri.

Joacă sau nu Andrei Ivan cu FCSB? Informațiile de la Craiova sunt contradictorii. Atacantul „leilor" a fost incert toată săptămâna, iar surse din anturajul clubului susțin că problema ar fi o contractură musculară suferită la 2-1 cu Gaz Metan. 

El ar fi avut un program de pregătire special, adică s-a antrenat, dar nu la turație maximă, iar timpul efectiv petrecut pe teren a fost mai scurt decât al coechipierilor, tocmai pentru a nu stresa zona cu probleme. Mai mult, ar putea juca mâine, contra roș-albaștrilor.

Emoții cu Ivan

Informația este însă contrazisă de apropiații jucătorului. Potrivit acestora, Ivan chiar s-a accidentat joi, la antrenament, cum s-a și anunțat deja. Are o problemă la „inghinali" și ar putea fi indisponibil inclusiv pentru deplasarea de la Botoșani, programată etapa viitoare. 

Oricum, pe postul lui, Bergodi are două soluții: Cristi Bărbuț și Gustavo. Bărbuț a jucat foarte bine în amicalele dinaintea restartului Ligii 1, dar pe Gustavo l-a folosit mai des, venind de pe bancă, în meciurile oficiale.

Cum ar putea arăta Craiova cu FCSB

Piagliacelli - Șt. Vlădoiu, Bălașa, Acka, Bancu - D. Nistor, Mateiu, Cicâldău - A. Ivan (Bărbuț), Koljici, Mihăilă

Match Preview Craiova - FCSB, derby-ul etapei în Liga 1

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Gigi Becali l-a sunat pe Laurențiu Reghecampf: „Cum ai veni la FCSB?”

Violența îl costă din nou! Decizie finală luată de Sepsi, după ce Leo Grozavu a lovit doi jucători

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dakesis
dakesis  •  12 Iulie 2020, 05:39

Ivan nu mai e demult atacant, e alergator de banda:)

dansy
dansy  •  11 Iulie 2020, 14:53

Mai baieti daca vreti sa stiti ce se intampla la Craiova cereti-va scuze fata de club si suporteri pentru modul tendentios in care ati comentat si comentati despre Universitatea si poate obtineti acreditatea clubului.Barbatii adevarati stiu cand trebuie sa-si ceara scuze.Mandria prostresca nu este o virtute.!!!!!Reflectati!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează