FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 0-0

Cornel Ţălnar: "Voi face schimbări"

Cornel Talnar, Talnar, Dinamo
Cornel Talnar, Talnar, Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2010 00:00

Cornel Ţălnar a spus aseară că-i va scoate dintre titulari pe cei care n-au dat randament la Tîrgu Jiu. "Ţînţarul" încă mai crede în cîştigarea campionatului

Ţălnar a fost nemulţumit de jocul echipei aseară. Înainte de a pleca din Tîrgu Jiu, direct în cantonamentul de la Săftica, aflat la 5 ore distanţă de oraşul lui Brâncuşi, antrenorul a declarat: "Trebuia să avem din prima repriză 2-0 sau 3-0. Am zis că nu mai trebuie să ratăm atît, dar ratăm! Sînt foarte supărat. Dinamo a jucat un fotbal de calitate totuşi, dar se întîmplă să ratăm, să nu ne concentrăm".

Apoi a îndreptat tirul acuzelor către propria echipă: "Am dat şi un gol perfect valabil care ne-a fost anulat. Nu sînt supărat însă pe arbitraj, ci pe unii băieţi care au jucat slab. Vom face o analiză a jocului, iar cei care nu au dat randament vor sări din echipă etapa viitoare! Rămînem în continuare în lupta pentru campionat, sîntem obligaţi să batem tot şi să aşteptăm paşii greşiţi ai altora".

"N-a fost scandal în vestiarul lui Dinamo, atmosfera e bună, dar cineva, poate chiar din interior, vrea s-o strice! Văzînd că echipa este cea mai în formă, doreşte să bage rîcă"
Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (14)
 •  09 Aprilie 2010, 16:03

Niculae a jucat slabut, dar la Urziceni a creat 3 goluri! Daca unul face un joc slab sariti toti cu gura! Fiti sigur ca Talnar stie mult mai mult fotbal ca voi, isi cunoaste trupa personal, nu de la TV. Asa ca faceti liniste si duceti-va la stadion sa incurajati echipa! Aici nu e vorba de PlayStation sau Nintendo!

 •  09 Aprilie 2010, 12:36

niculae saracu e paralel complet. asteptam sezonul viitor un 11 cu ganea, alexe si paun.

 •  09 Aprilie 2010, 12:32

Talnare,de ce nu faci tu schimbari si in timpu meciului ca ai facut schimbari in ultimile 10 min de parca trageam de timp..Mi-a placut ca a inceput prudent cu 2 inchizatori ca daca luam 1 gol se termina dar cand vezi ca e 0-0 in min 50 tre sa schimbi ceva nu sa astepti ultimile 10 min.Tu fa schimbarile pt meciu urmator ca pe asta l-ai ratat.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează