FOTBAL  »  Superliga  »  NU-ŞI GĂSEŞTE ECHIPĂ

Coşmarul "Eroului de la Liberec" » E liber, dar nu-l vrea nimeni!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 13 decembrie 2012 17:49

Florin Matache, eroul lui Dinamo de la Liberec, din 2009, cînd a apărat penalty-ul decisiv cu Slovan şi i-a calificat pe "cîini" în grupele Europa League, trece prin clipe grele. Portarul de 30 de ani s-a despărţit de Universitatea Cluj în urmă cu două luni, dar de atunci nu a reuşit să-şi găsească angajament.

În urmă cu o lună a primit acceptul lui Dario Bonetti să se antreneze sub comanda sa la Dinamo, însă de cînd a venit Dorinel Munteanu, Matache a renunţat la colaborare pentru a nu-i deranja pe cei din noul staff tehnic. Antrenamentele sale se desfăşoară prin parcuri şi la sala de forţă, iar din iarnă speră să prindă un contract.

"Aştept să văd ce voi face în continuare pentru că a trecut ceva timp şi nu s-a concretizat nimic. Tot ce îmi doresc este să joc, nu contează unde. Aştept propuneri, chiar şi din liga a doua, vreau un nou început. E important să reintru în circuit pentru că organismul mă ajută, pot să joc şi vreau să fac asta. Am avut cîteva discuţii cu unele cluburi, dar nu s-a concretizat nimic momentan", a zis Matache, unul dintre cei mai iubiţi jucători de fanii dinamovişti pentru prestaţia sa de la Liberec.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (6)
ogica30
ogica30  •  14 Decembrie 2012, 07:19

Fata de stelutza ta care a pierdut avand avantaj la masa verde,plus la midlesbrough, cand de la 0-3 se ajunge la 4-3 la gen in 60 de minute, dinamo, e singura echipa din europa ce a intors rezultatul de 0-3 dictat la masa verde de pe teren propriu, plus ca , liberec nu e o echipa de bucatari, de la acea eliminarea anul urmator castigand titlul de campion intr-un campionat unde activeaza , sparta praga , slavia praga sau victoria plzen. in ceea ce -l priveste pe matache ,parerea mea ca acela a fost meciul vietii, pe langa penatly-ul aparat, scotand in mod miraculos cu piciorul in min 90 ,o minge pe carenumai o data in viata o aperi.

kossu
kossu  •  13 Decembrie 2012, 22:58

OK, OK, e singura. Dar nu trebuiau oare scoase două DVD-uri? Adică, bine, „Minunea de la Liberec”, dar la pachet cu volumul I: „Dezastrul cu râșii de la București”. Nu?

danieldinamos
danieldinamos  •  13 Decembrie 2012, 22:13
Postat de nicolas84 pe 13 Decembrie 2012, 18:20

Si pana la urma ce pana mea s-a intamplat la Liberec de v-ati apucat chiar voi de a2a zi sa scoateti DVD-uri????????????? Cica minunea de la "Liberec", sanchi.O echipa a intors un scor...WOW tare! Unele echipe castiga CL iar altele se multumesc cu "minuni" d'astea...cum iti asterni asa dormi. Tot in felul asta ajungi sa te multumesti cu FFFF putin dupa ce te bat toti pescarii, toti bucatarii etc.

Mergi si comenteaza alte stiri aci la fotbal esti pe afara de multe ori la emisiunile de fotbal sa spus ca nici o echipa na intors rezultatul de la 0-3 acasa la 3-0 afara si sa calificat si cu paradele lui matache asa poate intelegi de ce

Vezi toate comentariile (6)
Comentează