FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dan Petrescu vrea un alt fost stelist: "Şi-a dat acordul" » ASA a mai oficializat un transfer

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2015 22:17

Odată cu venirea lui Dan Petrescu la cîrma lui ASA Tîrgu Mureş au început şi lucrurile să se mişte în ceea ce priveşte transferurile.

Preşedintele tîrgmureşenilor, Bogdan Mara, a anunţat astăzi că ASA a reuşit să obţină semnătura mijlocaşului bulgar de 26 de ani Marian Ognyanov, care evolua din 2011 la Botev Plovdiv. Tot acelaşi oficial a spus că Dan Petrescu e pregătit să-l achiziţioneze şi pe Pawel Golanski, fostul jucător al Stelei.

"Ne dorim să aducem jucători de valoare pentru a ataca acest campionat. Vrem să rămînă și jucătorii de anul trecut, care au reușit un sezon extraordinar.

Marius Constantin, Gabi Mureșan, Brandan, Maftei, Bănel Nicoliță, Ognyanov, au semnat deja. Mai sînt încă patru, cinci jucători care probabil mîine vor semna cu noi

Se discută și cu Pawel Golanski. Avem un acord verbal cu el, dar mîine vom vedea. Vrem să avem 20 de jucători de cîmp și 3 portari", a spus Bogdan Mara la Dolce Sport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (10)
antalmihai
antalmihai  •  15 Iunie 2015, 14:00

Brandane,ti ai dat cu brandu n cap! Iti dorin insuccese !

1005602999470766
Ilie Romeo  •  15 Iunie 2015, 08:09

A fost o data ........ Asta crede ca face ce a facut la urziceni.pai avolo erau toti in jur de 27 de ani alergau de rupeau pamantul el crede ca mosii astia de 34 mai pot alerga.fac pariu ca si cu albitri cum au fost si anul asta nu ajung in primii 3

gesepistii
gesepistii  •  15 Iunie 2015, 07:46
Postat de digei pe 15 Iunie 2015, 05:46

Bravo Dane,problema e ce vor face toti acesti jucatori daca intr-o zi clubul nu va plati salariile,primele si te vei trezi cu ei cerandu-ti socoteala ca i-ai bagat in situatia asta ? Tu poti pleca oricand si prelua o alta echipa de afara dar ei ? Pt ei va fi un an pierdut.

Singura sansa ca salariile la clubul mafiei basisto-nou liberale sa fie achitate, este sa ajunga Bleaga sau Basescu premier. O mizerie de club sintetic politic finantat conform comunicatului din bani publici furati. Burleanu fost consilier politic prezidential un corupt penal nu a trimis la Uefa dosarul Avram-Mita -arbitri .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează