FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - OȚELUL 0-0

VIDEO Viorel Moldovan a comentat reacția lui Dan Șucu de la meciul cu Oțelul: „De ce să nu aibă răbdare? Ce poate să facă?”

Articol de , , - Publicat duminica, 29 septembrie 2024, 09:19 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2024 10:46

Viorel Moldovan, președintele Rapidului, a vorbit despre reacția lui Dan Șucu de la remiza de pe Giulești cu Oțelul, scor 0-0.

Finanțatorul Rapidului a fost surprins îngândurat de fotoreporterii GSP. La pauză a mers la Mircea Lucescu pentru a-și spune oful. Cei doi au discutat minute bune, avându-l în preajmă și pe Mihai Stoichiță.

Dan Șucu, în Rapid - Oțelul Galați, foto: Ionuț Iordache
Dan Șucu, în Rapid - Oțelul Galați, foto: Ionuț Iordache
Dan Șucu, în Rapid - Oțelul Galați, foto: Ionuț Iordache
Dan Șucu, în Rapid - Oțelul Galați, foto: Ionuț Iordache
Dan Șucu, în Rapid - Oțelul Galați, foto: Ionuț Iordache
+11 FOTO

VIDEO. Viorel Moldovan a comentat reacția lui Dan Șucu de la meciul cu Oțelul: „De ce să nu aibă răbdare? Ce poate să facă?”

„Același egal ca de fiecare dată, e un punct pe care trebuie să-l apreciem. Am întâlnit un adversar foarte bun, ne-au pus în dificultate, cred că este un rezultat echitabil. Ne dorim de foarte mult timp să câștigăm și noi primul meci în acest sezon pe Giulești. Au fost momente foarte bune ale echipei noastre, dar trebuie să aducem mai mult impact fizic în anumite situații.

Nu am discutat cu domnul Șucu după meci. De ce să nu aibă răbdare? E fotbal, până la urmă ce poate să facă?

Sunt aspecte pozitive faptul că am avut trei underi în echipa de start, ceea ce e foarte important pentru viitorul Rapidului. Au avut o prestație foarte bună, un alt aspect pozitiv este că nu am primit gol. Astăzi am reușit să ținem poarta intactă, trebuie să fie un punct de plecare.

Nu vreau să vorbesc despre Lennon, s-a speculat foarte mult oricum în acest sens (n.r. lipsa pregătirii fizice a jucătorilor Rapidului), până la urmă sunt problemele noastre și trebuie să progresăm. Ce a fost înainte a fost, nu are rost să mai discutăm, trebuie să ne concentrăm pe situația actuală.

Ținând cont de cum am început acest sezon, publicul a fost mereu alături de noi. Suntem frustrați, vrem să oferim altceva, să ridicăm nivelul, dar în momentul de față atât se poate, sper să creștem în joc.

Echipa are nevoie de timp, antrenorul are nevoie de timp, trebuie omogenizată echipa, trebuie să se creeze relații de joc, tot timpul au fost plecări și sosiri la Rapid în ultimii 3-4 ani, lucrurile ar trebui să se stabilizeze. Nu poți să vinzi jucători și să aduci alții. Echipa asta nu are un nucleu de bază, nu poți construi o echipă competitivă.

Din păcate nu avem acest nucleu, este mult de muncă, avem încredere în Marius Șumudică, toată lumea îl susține. Trebuie să avansăm și să ne îmbunătățim jocul și să creștem din punct de vedere calitativ. Patronul este alături de noi, ne susține, dar el știe pentru cât timp”, a declarat Viorel Moldovan, la finalul meciului cu Oțelul.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Uraganul John a devastat arena de 500 de milioane de euro » Împrejurimile, inundate complet
Tenis
Uraganul John a devastat arena de 500 de milioane de euro » Împrejurimile, inundate complet
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
Superliga
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
La Arad nu e liniște nici când UTA câștigă » Ruptură totală între Rednic și ultrași! Scenele surprinse la finalul victoriei cu CFR
Superliga
La Arad nu e liniște nici când UTA câștigă » Ruptură totală între Rednic și ultrași! Scenele surprinse la finalul victoriei cu CFR

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (4)
Octavianus1923
Octavianus1923  •  29 Septembrie 2024, 13:52

Moldo are perfecta dreptate au fost f multe plecari si sosiri iar echipa nu are un nucleu. Se stiu vinovatii dar personal nu sunt interesat decat de un moment zero din care incepem sa construim sigur daca se vrea asta daca nu iar vindem tot ce avem mai bun și ne dam cu capul de pereți meci de meci. Da Doamne conducerii mintea cea de pe urma....noi zi de zi cu ochii mintea si sufletul la echipa...asa ne am născut rapidisti si asa o sa murim....ce i drept ne ducem cam repede cand vedem cum arată echipa....

gado
gado  •  29 Septembrie 2024, 11:25

Comentariul tau dle Moldovan arata ca nu prea ai treaba cu situatia actuala .. ca nu esti suficient de mult implicat .. Tu in calitate de Presedinte al echipei esti raspunzator de rezultatele si evolutia ei .. Tu esti seful lui Sumudica .. Ce poate sa faca dl Sucu ? Sa te trimita sa meditezi in alta parte si sa aduca pe cineva mai capabil si mai interesat de soarta echipei .. Cam asta lipseste la echipa : un Presedinte care sa puna presiune pe toti ceilalti angajati ai echipei si mai ales pe antrenor, pana la atingerea obiectivelor. Nu sa incerce sa tempereze si sa ceara rabdare .. Sumudica ofera explicatii si metafore, semn ca este destul de multumit de ce face acum .. jocul, rezultatele si locul in clasament conteaza .. restul este .. gargara .. cine este campion la gargara ? Sumudica ! Cand primesti tot ce soliciti, nu mai exista rabdare ! Echipa arata prost ! Si tu esti raspunzator ca antrenor, alaturi de Moldovan in calitate de presedinte ! Probabil ca Sumi asteapta urmatoarea perioada de transferuri sa mai aduca jucatori, apoi sa se planga ca are jucatori noi si ca acestia au nevoie de acomodare ... bla..bla..bla.. Draga Sumi ar cam trebui sa ti se arate pisica ! Iti trebuie un imbold ca sa intelegi ca nu mai merge cu vrajeala si cu scuzele ... ca jocul echipei te va mentine sau nu ca antrenor .. Cred in tine atata timp cat faci treaba ! Deocamdata nimic nou fata de Lennon.

Prometheus
Prometheus  •  29 Septembrie 2024, 11:14
Postat de bunicu pe 29 Septembrie 2024, 09:52

Moldovan pui întrebare ce poate să facă dl Șucu SIMPLU dă mâna cu Șumudică și plecați până nu e prea târziu vă bateți joc de banii unii om bine intenționat.Afară cu voi.

Hai sa mai dam un antrenor afara si cel nou sa mai vina si el cu vreo 5 jucatori noi, da vreo 5 afara si reteta esecului e garantata. Sucu, bine intentionat, e praf la management. A ales prost oamenii din jurul lui, Sumudica trebuia pus dupa Bergodi(din punctul meu de vedere putea sa fie si altul, dar ales cu atentie, nu ca Lennon) transferuri multe, proaste, lipsa de strategie, au luat o gramada de copii pe care nu i-au folosit inca, jucatorii care ies putin in evidenta sunt vanduti instant. In sfarsit a pus punctul pe “i” Moldovan, era timpul sa-si faca simtita prezenta, sa fie un lider ca de aia e pus acolo.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează