FOTBAL  »  Superliga  »  PORTAR

Danezul Peter Schmeichel a fost desemnat cel mai bun portar al ultimilor 20 de ani

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2007 00:00

Realitatea TV / Fostul jucator al lui Manchester United, Peter Schmeichel, ocupa locul intai in topul celor mai buni portari ai ultimilor 20 de ani, potrivit unui clasament publicat astazi de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului pe site-ul oficial.

Schmeichel, care a activat 8 sezoane la Manchester, este urmat in clasament de germanul Oliver Kahn si de italianul Gianluigi Buffon. Walter Zenga, portarul care a cunoscut gloria la Inter Milano si la nationala Italiei, si fost antrenor la Steaua, a ocupat locul 5.

Schmeichel a cucerit Liga Campionilor cu echipa lui Sir Alex Fergusson, in 1999, dupa o finala cu Bayern Munchen. Schmeichel a castigat si titlul de campion european cu reprezentativa tarii sale, la turneul final desfasurat in 1992, in Suedia.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Superliga
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close