FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„E clar!” » Daniel Niculae nu s-a mai putut abține la finalul meciului Rapid - Sepsi 2-2

Daniel Niculae / Foto: Imago Images
Daniel Niculae / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 06 august 2024 09:54 / Actualizat marti, 06 august 2024 09:54

Daniel Niculae (41 de ani) a vorbit la finalul meciului dintre Rapid și Sepsi, încheiat cu scorul de 2-2. Fostul președinte al giuleștenilor a fost dezamăgit de prestația echipei lui Neil Lennon.

Meciul dintre Rapid și Sepsi, din etapa cu numărul patru a Superligii, s-a încheiat cu scorul de 2-2. Echipa din Sfântu Gheorghe a avut o posesie de 72% în Giulești.

Daniel Niculae, dezamăgit de prestația Rapidului

Daniel Niculae nu a fost deloc mulțumit de cum a jucat echipa, ba mai mult, a declarat că nu a văzut, de ani de zile, o prestație așa proastă .

„De ani de zile nu am văzut Rapidul să joace atât de prost! Mă uit la 73% (n.r. 72%). Și dacă noi găsim 73% posesie pentru o echipă vizitatoare în Giulești, e clar!", a declarat Daniel Niculae, la „Liga Digisport”.

Rapid s-a încurcat acasă cu Sepsi

Începutul meciului a fost unul foarte plin. Sepsi a deschis scorul chiar din minutul 1, prin Kevin Varga, iar celor de la Rapid le-a trebuit doar încă două minute să egaleze. Filip Blazek a marcat acest gol. Claudiu Petrila i-a dus pe giuleșteni în avantaj în minutul 42. După pauză, covăsnenii au restabilit egalitatea, datorită golului marcat de Gabriel Debeljuh.

Rapid nu a reușit nicio victorie de la începutul sezonului. Giuleștenii au remizat în trei etape și a fost învinsă într-un meci. Echipa lui Dan Șucu este pe locul 12 în clasament cu doar trei puncte obținute.

Sepsi, pe de cealaltă parte, este pe poziția patru cu opt puncte. Formația din Sfântu Gheorghe a câștigat primele două etape și a remizat în următoarele.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Oaspeții au egalat
Nationala
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Oaspeții au egalat
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani
Superliga
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (5)
itu52
itu52  •  06 August 2024, 13:42

Se pare că Rapid, de comun acord, și-a împins analist-dizident la Digi pe modelulul Dănciulescu-Dinamo. Asta înseamnă că Rapid, după sfârâiacul centenar, intră în conul de umbră al fotbalului. Nu este obligatoriu traseul Dinamo, specificul local va pigmenta, va influența parcursul echipei.

unurtr
unurtr  •  06 August 2024, 11:50

E clar.... ce? Că 73 cu 27 fac 100? Sau ce? În play-off cu Daniel Niculae președinte nu era nimic clar? Cu Daniel Niculae și Bergodi antrenor am pierdut 0-2 pe Giulești cu Petrolul, nu era nimic clar atunci? Niculae nu l-a vrut pe Șumudică anul trecut, eram campioni acum cu Șumudică antrenor!

bunicu
bunicu  •  06 August 2024, 10:56

Se trezește și asta până acum a dormit dar el fiind președinte în Play off campionatului trecut atunci nu era dezamăgit că terminat pe locul 6 de la meciul cu efectele pirotehnice a plecat totul nu a mai făcut puncte. Neculae vezi bârna din ochii tăi după aceia critică clubul care ai făcut bani fără rezultate.Ciocul mic.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close