FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daţi afară din Giuleşti, rapidiştii caută soluţii » De ce nu vrea Dinu Gheorghe să joace pe Ghencea

Stadionul Giuleşti
Stadionul Giuleşti

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 iulie 2011 18:19

Veşti proaste pentru suporterii giuleşteni! Echipa de lîngă podul Grant s-ar putea muta din sezonul acesta pe noul stadion Naţional Arena, după ce administratorii bazei din Giuleşti au rupt contractul de închiriere din cauza datoriilor. Alb-vişinii trebuie să plătească 150.000 de euro pentru a reveni în "Potcoava giuleşteană", dar şefii clubului susţin că preţul este prea mare şi nejustificat.

Dinu Gheorghe, preşedintele Rapidului, spune că va negocia în continuare cu administratorul arenei şi, în cazul în care nu se va ajunge la un acord, alb-vişinii vor juca pe Naţional Arena.

"Situaţia nu este complicată încă, oricum preţul nu este real. Nu vom plăti niciodată 150.000 de euro, doar nu jucăm pe Parc de Princes în Paris. Mai mult de 40.000 de euro nu vom plăti. Acea sumă pe care administratorul ne-o cere este exagerată, mai ales că în ultimii ani noi am suportat toate costurile

E posibil să jucăm pe Naţional Arena meciurile de acasă dacă nu ajungem la o înţelegere, dar eu sper să nu se ajungă pînă acolo. Ne dorim să continuăm în Giuleşti atîta timp cît va exista această echipă şi vştim cu toţii cît de important e acesta stadion pentru suporteri. Tocmai de aceea nu am ieşit niciodată în faţă să spunem că ne mutăm pe Naţional Arena. Dar nu ne place să fim strînşi cu uşa", a spus Dinu Gheorghe la televiziunea sportro.

Întrebat dacă ar agrea o mutare a Rapidului pe arena marii rivale Steaua, Dinu Gheorghe a răspuns ironic: "Poate să aducem un preot să curăţăm locul, abia apoi dacă putem juca acolo! :) Ce vreţi să fac acum? La primul meci cu suporteri să-mi iau ce nu mi se cuvine?".
Precedentul Steaua
Gigi Becali şi-a ţinut promisiunea de a muta echipa din Ghencea din cauza conflictului cu Ministerul Apărării. Steaua s-a antrenat la baza FRF de la Mogoşoaia, iar primele meciuri din viitorul campionat le va disputa la Buzău, până când lucrările la Naţional Arena vor fi finalizate.

CITEŞTE ŞI...
CS Rapid i-a trîntit uşa în nas lui Copos: "Mai jucaţi după ce plătiţi datoria" Rapid a găsit soluţia de avarie

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (11)
cristitiger
cristitiger  •  15 Iulie 2011, 00:36

Cum e viatza asta uneori....acum 2 saptamani a aparut interviul ca Steua va pleca din Ghencea si un suporter rapidist era tare bucuros de necazul stelistilor si ironic la adresa clubului Steaua,acum au ajuns si rapidistii in postura asta.Parerea mea este aceea ca toate echipele ar trebui sa raman acolo unde le este locul si sa nu se mai puna probleme de genul acesta de parasire al arenelor...poate ca guvernantii nostri ar trebui sa sustina sportul rege mai mult,e una din sigurele bucurii care ne-au mai ramas.

imperator
imperator  •  14 Iulie 2011, 20:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

da ba dar tu ii trimiti in Bombay in fiecare zi ! :)))

denethorh
denethorh  •  14 Iulie 2011, 20:45

Adrian Mititelu a obţinut astăzi o primă victorie în războiul cu FRF, după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis astăzi să mute cauza procesului dintre Universitatea Craiova şi Victor Piţurcă de pe "contencios administrativ" pe "conflicte de muncă şi asigurări sociale". Practic, Ştiinţa nu mai este acum ameiniţată cu dezafilierea, deoarece noua cauză a litigiului nu mai intră în conflict cu statutul FRF.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează