FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - RAPID

Decizie-ȘOC luată de galeria Rapidului după gestul lui Iacob! » Ultrașii nu merg la meciul cu CFR: „Jucători cu caractere îndoielnice”

Peluza Nord Rapid a emis un comunicat prin care a anunțat că nu va lua parte la meciul cu CFR Cluj, din runda #8 a Superligii. Partida este programată duminică, 5 mai, de la 21:30.
Peluza Nord Rapid a emis un comunicat prin care a anunțat că nu va lua parte la meciul cu CFR Cluj, din runda #8 a Superligii. Partida este programată duminică, 5 mai, de la 21:30.

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2024 13:05 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 13:39

Peluza Nord Rapid a emis un comunicat prin care a anunțat că nu va lua parte la meciul cu CFR Cluj, din runda #8 a Superligii. Partida este programată mâine, de la 21:30.

Ultrașii au transmis că sunt complet dezamăgiți de atitudinea arătată de fotbaliști în acest play-off, în ciuda susținerii necondiționate de care au avut parte meci de meci.

Aceștia au fost profund dezamăgiți de gestul lui Paul Iacob, care a fost la un pas să se bată cu un suporter la sfârșitul înfrângerii cu CSU Craiova, scor 1-2. Se pare că acest incident a fost cireașa de pe tort pentru fani, care au amintit episodul printr-o fotografie postată alături de comunicat. Suporterii i-au făcut praf pe jucătorii antrenați de Bogdan Lobonț.

„Cu tot respectul pentru Horațiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...” » Marius Șumudică propune un favorit în poarta României: „A scos niște mingi, cu 50.000 de oameni în  tribune”
NAȚIONALA
„Cu tot respectul pentru Horațiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...” » Marius Șumudică propune un favorit în poarta României: „A scos niște mingi, cu 50.000 de oameni în tribune”

Peluza Nord Rapid: „Este o totală lipsă de respect să riposteze cu aroganță sau violență în casa noastră”

„În atenția tuturor rapidiștilor, anunțăm că Peluza Nord a decis, împreună cu toate grupurile oficiale organizate din țară, să nu se prezinte la partida din Gruia.

Rapid este un club stabil financiar, care oferă tuturor jucătorilor posibilitatea de a progresa într-un mediu benefic, susținuți de cei mai pătimași suporteri din România.

Cunoaștem toți ce înseamnă spiritul Rapidului, ce reprezintă Giuleștiul, iar în contextul în care reprezentanții din teren au avut parte de susținere necondiționată din tribune, cât și din partea conducerii, este o totală lipsă de respect să riposteze cu aroganță sau violență, în casa noastră, după ce prestațiile fotbalistice au fost batjocoritoare la adresa clubului și a întregii suflări rapidiste.

Indiferent că vorbim de Peluza Nord sau o altă zonă a stadionului, suporterii rapidiști trebuie respectați, mai ales în condițiile în care au cântat neîncetat, indiferent de rezultate, pentru niște jucători cu caractere îndoielnice, care pun orgoliile personale și interesele mai presus de binele Rapidului.

Atitudinea delăsătoare și superficialitatea etalată, după ce au măturat pe jos cu încrederea și speranțele rapidiștilor, sunt îngrijorătoare deoarece se manifestă la nivel general în rândul lotului, aspect alarmant într-un club cu obiectivele Rapidului”, a apărut pe pagina oficială a Peluzei Nord Rapid.

Decizie-ȘOC luată de galeria Rapidului după gestul lui Iacob! » Ultrașii nu merg la meciul cu CFR: „Jucători cu caractere îndoielnice”
Fotografia postată alături de comunicat

Apoi, ultrașii au transmis că au în continuare încredere în conducere și cer ca la Rapid să fie instalat un antrenor consacract, care să facă față rigorilor din Giulești.

Avem încredere în conducere și sperăm că se vor lua deciziile potrivite pentru sezonul viitor. Ediția actuală este terminată pentru noi, iar orice altă perspectivă este eronată sau deluzorie.

Rapid are nevoie de un tehnician experimentat, cu sânge-n instalație și pe care să-l recomande experiența și realizările, nu de experimente care să toace banii conducerii și nervii oamenilor. Indiferent că e străin sau român, să fie ANTRENOR certificat de succese, nu doar în acte.

Decizia este o formă firească și civilizată de a răspunde lipsei de respect și superficialității lotului, care ne-au adus în situația în care Rapidul să joace ultimele trei etape doar meciuri amicale.

Și...ca o încheiere, piața de bodyguarzi e foarte diversă, dar chiar nu considerăm corespunzător ca suporterii din galeriile rivale să asigure ordinea la meciurile de pe stadionul Giulești, îmbrăcați tot în negru, ca la meciurile favoriților. Rămânem în continuare plini de speranță pentru viitor și cu încredere că împreună vom reuși să reconstruim un Rapid puternic! Hai Rapid!”, au mai scris suporterii.

VIDEO. Bogdan Lobonț, înaintea partidei cu CFR Cluj: „Totul depinde de noi”

Citește și:

Ioan Sdrobiș îl „tamponează” iar pe Mircea Lucescu în scandalul titlurilor luate „pe blat”: „Tocmai el, care a făcut atâta rău în fotbal, să vorbească despre blaturi și aranjamente!”
SCANDAL
Ioan Sdrobiș îl „tamponează” iar pe Mircea Lucescu în scandalul titlurilor luate „pe blat”: „Tocmai el, care a făcut atâta rău în fotbal, să vorbească despre blaturi și aranjamente!”
U Cluj - Dinamo 3-3 » „Câinii” au ratat victoria în prelungiri! Cum arată clasamentul
U CLUJ - DINAMO 3-3
U Cluj - Dinamo 3-3 » „Câinii” au ratat victoria în prelungiri! Cum arată clasamentul

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (21)
balderis
balderis  •  05 Mai 2024, 09:18
Postat de Averroes pe 04 Mai 2024, 17:04

Credeam ca tu esti Bocciu

Iar eu cred, că tu ești ăla de la bătut memeul !

lefter_popescu
lefter_popescu  •  04 Mai 2024, 19:28
Postat de mogosoaia pe 04 Mai 2024, 15:54

Prea mult sunt bagati in seama asa zisii suporteri din Romanica. Inca ceva: toti, de la toate cluburile, scriu comunicate cu atat de mult patos, emfaza, spiritualitate de grota, cu cuvinte mari, lasand sa se vada o atitudine tafnoasa, ingamfare si altele asemenea, incat ai impresia ca nu au mai mult de 12, eventual 13 ani.

Amice, dupa ce s-au saturat cu toți de balivernele lui Gigi Valiza si stana sa din Mogoșoaia, e firesc ca presa sa ia o pauza și sa ne mai spună, chiar trunchiat și cu șopârlite, câte ceva și despre celelalte echipe si galeriile lor. Ca locuitorilor comunelor limitrofe Bucurestiului nu le place și doresc revenirea la omenitul cu origini albaneze, acestia ar trebui sa înțeleagă ca în "liga Gigi Bekalj" mai exista și alte echipe cu susținătorii lor.

nautilus
nautilus  •  04 Mai 2024, 18:46
Postat de valentindragobete pe 04 Mai 2024, 13:33

Voi sa vă duceți cu pomană de Paște la bocci & co!

Tu vorbești amărăciunea și otrava pământului.......tu care ești intoxicat cu zer de la ciobanul infractorsi de la mimi si mustață?!? Păi bocciu este mic copil la dosare penale față de gigică, meme, mustață și alți infractori de la FaciCeSpuneBecali!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează