FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POGON 0-2

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Deian Sorescu nu uită! Declarații tari, după debutul la FCSB: „Dacă mi-au dat jos tricoul lui Dinamo, înseamnă că n-am meritat să-l port”

Deian Sorescu, la ultimul meci sub culorile lui Dinamo / (GSP) +14   FOTO
Deian Sorescu, la ultimul meci sub culorile lui Dinamo / (GSP)

Articol de , - Publicat duminica, 15 ianuarie 2023 18:48 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2023 19:56

Deian Sorescu (24 de ani) a debutat la FCSB în amicalul cu polonezii de la Pogon Szczecin, încheiat 0-2. Folosit mai întâi fundaș dreapta, iar mai apoi extremă, ex-dinamovistul pare să se fi integrat rapid în formația roș-albaștrilor. 

Fotbalistul venit sub formă de împrumut de la Rakow a explicat care au fost motivele care l-au determinat să aleagă o mutare la FCSB, după ce evoluase timp de trei ani pentru Dinamo, rivala tradițională a roș-albaștrilor. Devenit al 19-lea jucător care o „trădează” pe Dinamo, Sorescu a făcut referire la episodul care l-a determinat să rupă definitiv legătura sentimentală cu formația din Ștefan cel Mare.

+10 FOTO

Deian Sorescu a evoluat 3 ani și jumătate la Dinamo și a devenit unul dintre liderii clubului din Ștefan cel Mare în perioada în care s-a aflat acolo. Suporterii se raportau la el ca la unul dintre dinamoviștii importanți, însă relația s-a rupt brusc în decembrie 2021, după un meci la Mioveni. 

Dinamo a pierdut atunci, scor 1-2, iar suporterii din galeria roș-albilor l-au chemat pe Deian să le dea explicații. După ce a ajuns în dreptul lor, fanii i-au cerut tricoul, fotbalistul s-a conformat, însă suporterii i-au aruncat apoi echipamentul pe jos.

VIDEO. Umilit de ultrașii lui Dinamo, Sorescu nu uită: „Dacă mi-au dat jos tricoul, înseamnă că n-am meritat să-l port”

„Clar, da! A contat foarte mult, acolo a fost ultimul meu meci în care am îmbrăcat acel tricou. Dacă mi l-au dat jos, înseamnă că nu am meritat să-l port.

Mă aştept la multe gânduri bune, între ghilimele (n.r. - din partea fanilor dinamoviști). Dar nu avem ce face, e viaţa de fotbalist, îmi asum şi v-am spus. Acum sunt la FCSB şi voi lupta la această echipă.

Au fost momente grele la Dinamo și am muncit pe burta goală. Nu m-a întrebat de ratele pe care le am. OK, suntem fotbaliști, avem salarii mai mari, dar nu înseamnă că trebuie să luăm banii la 3-4 luni! Să fii înjurat de oricine, să nu știe dacă tu ai ce să mănânci. E foarte greu. Asta m-a durut cel mai mult. Iar eu pe Dinamo am ajutat-o, am venit gratis, am plecat pe bani. Dar acum sunt la FCSB și voi lupta pentru această echipă. Am vorbit deja și cu fanii FCSB-ului, m-au încurajat, mi-au zis că sunt alături de mine și că mă primesc cu brațele deschise și cu drag”, a spus Deian Sorescu, la finalul meciului. 

Deian Sorescu: „Nu a fost grea decizia de a semna cu FCSB”

„Sunt foarte obosit. A fost bine, sunt fericit că am ieșit sănătos de pe teren. Dacă eram mai atenți, putea fi altul rezultatul, dar este un meci amical. Nu a fost grea decizia de a semna cu FCSB. Au fost mai grele momentele de dinainte, dar mă bucur că sunt la o echipă la care am posibilitatea să joc, să lupt pentru postul de titular și să rămân în vizorul echipei naționale. 

Așa e viața de fotbalist. Trebuie să te aștepți la orice, așa cum am pățit și eu, să schimb etajul, de la doi să mă duc la trei. A fost din scurt, am avut o ședință cu staff-ul din Polonia, iar după trei zile am luat decizia să vin la FCSB. Mi-au mai zis în glumă, dar cred că nimeni nu credea că voi veni după două zile. Cel mai important e să joc. Asta e prioritar pentru mine, a fost și motivul plecării de la Rakow. 

Unde mă va folosi Mister, acolo voi încerca să dau sută la sută. Cel mai bine mă simt ca fundaș, pentru că vin cu fața spre joc, am jocul în față și am posibilitatea să iau o decizie mai repede. Nu sunt un jucător să am jocul în față, dar unde mă va folosi Mister, acolo voi da sută la sută”, a spus Sorescu. 

FOTO. FCSB - Pogon, amical în Antalya - cele mai spectaculoase cadre

FCSB - Pogon / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
FCSB - Pogon / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
FCSB - Pogon / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
FCSB - Pogon / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
FCSB - Pogon / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+17 FOTO

VIDEO+FOTO FCSB a pierdut primul amical din 2023, la debutul lui Sorescu » 5 concluzii din Antalya: cum s-a descurcat transferul iernii

FCSB are un nou număr 9 » Pintilii l-a folosit în ultimul sfert de oră al amicalului cu Pogon + cum s-a descurcat

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (27)
atthur
atthur  •  16 Ianuarie 2023, 11:51
Postat de sadiku_is_back pe 16 Ianuarie 2023, 10:28

Agrare te-ai trezit de dimineata ?? Te-ai apucat sa ari pogonul ???

Nu,m-am apucat să-ți ar prostia din cap!!!!

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  16 Ianuarie 2023, 10:28
Postat de atthur pe 16 Ianuarie 2023, 07:48

Las' că ești tu deștept. Tu și cu ailalti gauriti in cap de prostie care susțineti mimao in B...

Agrare te-ai trezit de dimineata ?? Te-ai apucat sa ari pogonul ???

Hcm27
Hcm27  •  16 Ianuarie 2023, 09:40
Postat de odoacru pe 15 Ianuarie 2023, 21:46

Băi gigilă, sunteti de o prostie incomensurabilă dar tot nu va abtineti de la postat.

Oricum, nu-i depășim pe cei ce sustin Doar_Divizia_B,Căile Ferate Romane Minunate(Rapid) sau Craiolguta sau CSA(ăștia oricum, sunt insignifianti ca numar).Ăștia toți la un loc sunt monumente!Noroc ca acum monumentele nu se mai fac din piatra,marmura,etc.Îti da direct cu var și se ****pe tine!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează