FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Dennis Man, de neoprit! A pus-o pe Dinamo într-o situație umilitoare

Dennis Man
Dennis Man

Articol de , - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 08:21 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 09:25

Dennis Man e principalul favorit să înscrie în această seară, în Chindia - FCSB, atacantul având șapte goluri în actualul sezon, cât rivala Dinamo.

  • Chindia - FCSB se joacă luni, 2 noiembrie, de la ora 21:00. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT de la GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Antena Sport.

Man are 11 goluri produse în primele 8 etape ale Ligii 1, nivel pe care nu l-a atins niciun alt fotbalist de la FCSB în ultimii 10 ani! Atacantul de 22 de ani are șapte goluri marcate, 4 pase de gol și un penalty scos, și el transformat în gol. Cifrele sale sunt formidabile, iar casele de pariuri sunt convinse că Man va fi din nou one-man show și în această seară.

Dennis are cota 1,93 că va înscrie cel puțin un gol în confruntarea cu Chindia, fiind urmat de Sergiu Buș, 2,10, și Florin Tănase, 2,27. Iar evoluțiile fabuloase ale lui Man în actualul start de sezon sunt lăudate de toată lumea, inclusiv de Emil Săndoi, antrenorul dâmbovițenilor.

„Nu îi vom acorda o atenție specială lui Dennis, dar o să pregătim foarte bine defensiva. Dennis este într-o formă incredibilă, este un jucător de excepție. Este foarte greu să-l blochezi pe Man, dar vom încerca prin toate mijloacele să o facem. Îmi doresc să reușim să punem în mișcare organizarea defensivă, să limităm atacurile celor de la FCSB", spune Săndoi.

Cu cele șapte goluri reușite în tricoul FCSB în actualul sezon, Man a reușit să lovească și în rivala din Ștefan cel Mare. Perla lui Gigi Becali are același număr de goluri cât a reușit Dinamo în acest start de sezon! 

5 milioane de euroeste cota de piață a lui Dennis Man în acest moment

Rădoi îi știe lipsurile

Mirel Rădoi l-a urmărit atent pe Man în ultimele meciuri și crede că acesta ar trebui să-şi îmbunătăţească nivelul fizic din finalul partidelor. „E la un nivel competitiv bun în momentul de faţă. M-am uitat la ultima partidă: până în minutul 32 a fost cel mai bun de pe teren, numărul de sprinturi a fost destul de ridicat pentru 30 minute. După aceea, a avut o cădere când l-au trecut atacant. Din punct de vedere fizic, mai poate îmbunătăţi finalul partidelor, dar ca formă sportivă, are realizări la fiecare partidă", a spus Rădoi la TV Telekom Sport.

I-a mărit și salariul

Mihai Stoica a anunțat recent că Gigi Becali a decis să crească salariile câtorva jucători importanți de la echipă, printre ei Florinel Coman și Dennis Man. Becali le-a mărit salariul celor doi cu 1.500 de euro pe lună, ei ajungând acum la un venit de 17.000 de euro. Man a mai încasat un bonus consistent în primăvară. L-a anunțat pe Becali că intenționează să-și achiziționeze un apartament, iar patronul susține că l-a ajutat fără să-i scadă bani din contract. "I-am dat 85.000 de euro, ca un cadou din partea mea", a explicat Becali. 

Cum a evoluat salariul lui Man la FCSB 

  • septembrie 2016: 3.500 €
  • ianuarie 2018: 12.500 €
  • iulie 2018: 13.500 €
  • aprilie 2019: 15.500 €
  • noiembrie 2020: 17.000 €

VIDEO Toni Petrea, înainte de Chindia - FCSB: „Trebuie să fim atenți, adversarul a realizat surprize”VIDEO Toni Petrea

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mihai Stoica nu s-a putut abține! Oficialul de la FCSB, ironii către Dan Petrescu și CFR Cluj: „Cum facem, Nea Dane barosane?”

Toni Petrea propune un jucător la națională: „Sper să fie chemat în cel mai scurt timp”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Știm ora când se joacă Simona Halep - Anna Blinkova, al doilea tur la WTA Hong Kong
Tenis
Știm ora când se joacă Simona Halep - Anna Blinkova, al doilea tur la WTA Hong Kong
Gabi Torje, prezentat oficial! Ciolan l-a convins să semneze: „Face eforturi mari”
Liga 2
Gabi Torje, prezentat oficial! Ciolan l-a convins să semneze: „Face eforturi mari”
Întrebat „cât de mult e Ianis Hagi în urmă față de colegii lui?”, antrenorul lui Rangers nu s-a putut abține!
Campionate
Întrebat „cât de mult e Ianis Hagi în urmă față de colegii lui?”, antrenorul lui Rangers nu s-a putut abține!

La câți bani a renunțat Ianis Hagi pentru a fi reprimit în lotul lui Rangers

CSA Steaua sau FCSB?! » Candidatul Mircea Geoană, reacție explozivă în studioul GSP: „Eu asta aș prefera”


Comentarii (28)
blackknight
blackknight  •  04 Noiembrie 2020, 09:21
Postat de terminator pe 02 Noiembrie 2020, 18:07

bravo ma , te-ai gasit cu cine sa te aliezi... cu franarii , cei mai mari hoti !!... de.. si de nu vrei .. cine se aseamana s-aduna!!!va meritati soarta de looseri .. daca voi va plangeti de aia corecti si va aliati cu hotii !!

voi furati de rupeti cu arbitrii si aveti tupeu sa ne acuzati pe noi?! vai de capu vostru hotzofililor!

blackknight
blackknight  •  04 Noiembrie 2020, 09:20

daca beneficia si dinamo de 2 penaltiuri neacordate (pe nedrept) adversarului... poate eram si noi in locul stelei... dar na... in romanica se decide campioana de catre arbitrii si ne mai miram d c ne bat tari pe care acum 10 ani le umileam!

montgomerry
montgomerry  •  02 Noiembrie 2020, 19:44

Bun și unde e umilirea lui Dinamo? Doar în mintea voastră bolnavă, poate.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close