FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mișcări de trupe la Dinamo! O legendă, izgonită OFICIAL de la club + Ar putea transfera un superjucător!

Ionel Dănciulescu va părăsi Dinamo, care l-ar putea transfera pe Constantin Budescu
Ionel Dănciulescu va părăsi Dinamo, care l-ar putea transfera pe Constantin Budescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 11:47 / Actualizat vineri, 14 august 2020 14:43

La doar o zi după ce Dinamo a fost preluată de investitorul spaniol Pablo Cortacero, clubul din „Ștefan cel Mare” începe să își schimbe fața. Ionel Dănciulescu (43 de ani), team-managerul echipei, a plecat, în timp ce „câinii” visează la transferul lui Constantin Budescu (31 de ani)!

UPDATE 14:35 - Dinamo anunță despărțirea de Ionel Dănciulescu

Dinamo și Ionel Dănciulescu au întrerupt colaborarea, a anunțat site-ul oficial al clubului alb-roșu. Locul lui Danciu va fi luat de Rufo Collado, omul de încredere al lui Cortacero, care va avea funcția de director sportiv și se va ocupa de urgență de reorganizarea grupării. El își va alege colaboratorii din România. 

„Directorul sportiv Ionel Dănciulescu nu va mai continua activitatea la Dinamo București în următorul sezon competițional. Clubul nostru și Ionel Dănciulescu au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale”, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Știrea inițială - Dorin Șerdean a anunțat plecarea lui Dănciulescu

Viitorul lui Ionel Dănciulescu la Dinamo părea incert odată cu preluarea pachetului majoritar de acțiuni de către Pablo Cortacero. Acum însă, nu mai există niciun dubiu. Danciu va părăsi clubul la care a scris istorie ca jucător, a confirmat Dorin Șerdean, avocat și reprezentant al spaniolilor în cadrul negocierilor. „Ionel Dănciulescu va părăsi Dinamo”, a spus acesta, la ProSport.

Dinamo îl vrea pe Budescu!

Foarte multe nume sunt vehiculate la capitolul „plecări”, însă noua conducere începe să lucreze și la transferuri. Spaniolii îl doresc în „Ștefan cel Mare” pe Constantin Budescu, mijlocașul ofensiv de la Astra Giurgiu, informează Doar Dinamo. Budescu, care a evoluat în 20 de partide în sezonul trecut, mai are contract cu Astra până în iulie 2021 și este cotat de Transfermarkt la 2.4 milioane de euro!

Trebuie să pregătim echipa pentru sezonul care bate la ușă. O să numim în foarte scurt timp antrenorul primei echipe. Domnul Mulțescu va rămâne în club, pentru că a demonstrat că este un profesionist desăvârșit. Nu este clar, director tehnic, echipa a doua, sunt discuții - Dorin Șerdean, la ProSport

Alte știri despre Dinamo:

Spaniolii s-au decis! Variantele de înlocuire ale lui Mulțescu: Cosmin Contra și un antrenor spaniol » Reacția lui „Guriță”: „O să îi ajut cum pot!”

Suporterii-acționari din DDB nu vor să renunțe la pachetul de acțiuni! Ori cad la pace, ori vor fi proteste » Îi „supervizează” pe spanioli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
creeperno
creeperno  •  14 August 2020, 23:03

La lotul actual budescu ar fi messi. Daca ar veni alaturi de el inca un mijloas ofensiv si atacant spaniol, am avea atac de top 6

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  14 August 2020, 15:47

daca il aduce pe budescu au o bila foarte mare alba

zorrozabal
zorrozabal  •  14 August 2020, 14:50

Danciulescu?Ii aranjeaza GG vreun post pe la finu Pandele,sau pe la nepotu Vasi la Clinceni!Si ramane de baza in studioul GIGI SPORT1-ca sa taca constiincios si sa rada la prelegerile lui domn profesor Ilie Dumitrescu!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează