FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „E o soluție!” » Dinamovistul propus la echipa națională: „Are calitate, experiență” + Reverență în fața lui Kopic

Raul Opruț a pus umărul la parcursul „câinilor” din acest sezon / FOTO: Facebook@ Dinamo București +36   FOTO
Raul Opruț a pus umărul la parcursul „câinilor” din acest sezon / FOTO: Facebook@ Dinamo București

Articol de - Publicat luni, 26 august 2024 13:41 / Actualizat marti, 27 august 2024 02:01

Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova, 2-1, și a „escaladat” până pe locul secund în Superligă, o clasare pe care nici cei mai optimiști suporteri n-o credeau posibilă în urmă cu câteva săptămâni. S-au schimbat inevitabil și perspectivele. În club se discută pe alt ton despre obiectivele roș-albilor, iar oamenii de fotbal au început să-și îndrepte mai mult atenția spre echipa care în iunie juca „baraj” de menținere.

La fel de surprinzător, Dinamo a început mai nou și să înainteze variante de nume pentru echipele naționale ale României. În „febra” victoriei din derby-ul de sâmbătă, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a declarat că și-ar dori ca Ahmed Bani să fie convocat de Pancu la reprezentativa U21. Bani nu e singurul jucător cu potențial de a fi convocat.

Raul Opruț, o soluție pentru Mircea Lucescu, crede un fost fundaș al lui Dinamo

Fost jucător la Dinamo, dar și la CS Universitatea Craiova, fostul fundaș Silviu Izvoranu, 41 de ani, a urmărit din tribunele de pe „Arcul de Triumf” confruntarea de sâmbătă seara. Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, „Izvo” s-a declarat încântat de prestațiile lui Raul Opruț, fundașul de bandă pe care „câinii” l-au înregimentat în această vară și care și-a adjudecat imediat postul de titular.

Izvoranu îl vede pe Opruț inclus în lotul lui Mircea Lucescu pentru „dubla” din septembrie, mai ales că fundașul de 24 de ani e obișnuit cu aerul de la lot, are patru meciuri sub comanda lui Edward Iordănescu, unul dintre ele în preliminariile pentru EURO 2024.

„Îmi place cel care e crescut în curtea lor, Ahmed Bani, dar îmi place și Opruț, joacă bine! Mie îmi plăcea și Amzăr, dar Opruț e bun, are mai multă calitate, mai multă experiență. E OK și pentru națională, ar fi o soluție”, l-a catalogat Izvoranu pe fundașul care a evoluat în toate cele șapte etape de până acum, șase dintre ele ca integralist.

„E o soluție!” » Dinamovistul propus la echipa națională: „Are calitate, experiență” + Reverență în fața lui Kopic
Opruț a avut o prestație solidă în fața Craiovei / FOTO: Cristi Preda (GSP)

7a fost nota primită de Raul Opruț din partea Gazetei, după prestația din derby-ul cu Universitatea Craiova. Cea mai mare notă din compartimentul defensiv al „câinilor”.

„Kopic a fost lăsat în pace și a făcut treabă bună”

Izvoranu îi acordă lui Kopic meritele cuvenite pentru schimbarea la față a lui Dinamo:

„E un început de campionat nesperat pentru Dinamo, nu mă așteptam, nimeni nu se aștepta la acest loc. Uitați că Zeljko Kopic a făcut treabă bună, a fost lăsat în pace, a făcut câteva transferuri unde a crezut că are nevoie și uite că se văd rezultatele”, a mai spus Izvoranu.

Craiova? Sub așteptări, mai ales că Dinamo a jucat în inferioritate în ultimele minute. Dar a fost un meci cu încărcătură, un derby. Atmosfera a fost frumoasă, eu am amintiri frumoase și de la Dinamo, și de la Craiova.

- Silviu Izvoranu

„E o soluție!” » Dinamovistul propus la echipa națională: „Are calitate, experiență” + Reverență în fața lui Kopic
Imagine de arhivă cu Silviu Izvoranu / Sursă foto: GSP
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Superliga
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Campionate
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Europa League
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (1)
ccristian0
ccristian0  •  27 August 2024, 12:24

Cred ca e o gluma cu Bani la echipa nationala, chiar si la tineret!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează