FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Dinel Staicu: "Ma intorc!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2007 00:00

FIFA a comunicat marti stiintei ca pina in noiembrie 2008 nu mai are voie sa faca transferuri intrucit nu si-a achitat datoriile catre brazilienii Edu Magri, Marquinhos si Negri, care au fost in Banie in prmavara lui 2005. Adrian Mititelu a spus ca nu se face vinovat de acest lucru si a aruncat pisica in ograda fostului patron, Dinel Staicu.

Intrigat de pozitia lui Mititelu, omul de afaceri care conduce SIF Oltenia a luat atitudine. A organizat o conferinta de presa si a facut un anunt-soc: "Vreau sa construiesc un stadion de 30.000 de locuri pe terenul de la Balta Verde si intentionez sa ma intorc in fotbal, intr-un parteneriat cu Primaria". El nu a precizat insa cu ce echipa va juca pe stadionul pe care ar dori sa-l construiasca. In replica, edilul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat: "Sint incintat de ideea lui Dinel, abia astept sa construiasca stadionul, ii promit ca il voi ajuta. Vom face la Craiova cea mai tare echipa din Romania.

Vizavi de faptul ca stiinta are acum interdictia de a efectua transferari, Dinel a spus: "Eu nu mai aveam nici o datorie fata de cei trei brazilieni, le-am platit si salariile, si biletele de avion, mai putin despagubirile care le cereau. Dar asa e la FIFA, noi sintem ingeri in comparatie cu coruptia de acolo! Exista firme de avocati care sint in legatura cu acest for si daca jucatorii apeleaza la ele cistiga orice proces. Asa am pierdut si eu cu McBreen si Njock. Mititelu daca era destept apela la aceste firme-satelit ale FIFA si nu mai pierdea".

"si-a cerut scuze!"
Supararea lui Dinel a pornit de la faptul ca in numarul de azi al ziarului lui Mititelu a fost numit "groparul" Craiovei. "Mititelu a gresit fata de mine. Eu i-am dat in 2005 o mireasa, el trebuia sa se ocupe de ea, sa o imbrace, sa o incalte, dar nu a facut asta. M-a sunat de cinci-sase ori sa isi ceara scuze. Avea o voce de mielusel", a spus controversatul om de afaceri din Banie"

"A zis Mititelu ca isi ia echipa si pleaca din oras daca Solomon iese din nou primar? Pai, poate sa plece de acum, Solomon va cistiga sigur alegerile!"
Dinel Staicu

"Staicu si Solomon pot face echipa in alta parte, nu aici!"
Adrian Mititelu

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”
Superliga
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează