FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - OȚELUL 0-0

Dorinel Munteanu își continuă războaiele: „O să mă rog la Dumnezeu să le dea înțelepciune și să nu își mai dea cu părerea”

Dorinel Munteanu +45   FOTO
Dorinel Munteanu

Articol de , , - Publicat duminica, 29 septembrie 2024, 00:21 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2024 01:33

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați, a răspuns la finalul partidei cu Rapid (0-0) criticilor primite în spațiul public, după ce l-a luat de guler pe puștiul David Matei (20 de ani). Momentul tensionat s-a petrecut la meciul cu Dinamo (1-1), cu două etape în urmă.

Munteanu le-a transmis jurnaliștilor și analiștilor să nu își mai dea cu părerea și a subliniat că atmosfera în vestiarul echipei sale este una bună pentru a face performanță. „Neamțul” a anunțat, de asemenea, că accidentarea lui Chira, înlocuit în minutul 49 contra Rapidului, este foarte gravă și și-a exprimat sprijinul față de jucătorul său.

Mesajul lui Dorinel Munteanu după criticile primite: „Să nu își mai dea cu părerea!”

Referitor la meciul propriu-zis, antrenorul Oțelului s-a arătat nemulțumit de rezultatul final, considerând că echipa sa merita să obțină toate cele 3 puncte. Cu toate acestea, Munteanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi.

„Eu cred că sunt două puncte pierdute, ținând cont că am avut un adversar valoros, dar care nu este în formă maximă. Cred că sunt bucuroși că au câștigat un punct, noi am pierdut două! În a doua repriză am dominat total jocul, trebuia să marcăm, dar ăsta este fotbalul. Probabil că o să marcăm cu Craiova săptămâna viitoare.

Meritul (n.r.- că Oțelul e neînvinsă) li se datorează băieților pentru munca pe care o facem la Galați. În ciuda tuturor răutăților, va spun că avem curtea curată, la noi se face performanță.

Nu știu cum s-a accidentat Chira, am informații că e foarte grav. Îmi pare rău pentru el, e un băiat tânăr care nu face niciun compromis. Vrea să facă performanță. I-am zis că e băiatul meu și că îl voi susține până la capăt. Sunt supărat pentru că s-a accidentat.

Nu știu de ce interesează pe foarte multă lume ce se întâmplă în curtea mea. Toată tevatura a fost creată de niște analiști care și-au spus părerea. Voi vedea ce pedeapsa o să iau, dacă merit acest lucru. Sunt puțini oameni care pot să mă înțeleagă, indiferent câtă experiență au în televiziune, inclusiv foști fotbaliști.

O să mă rog la Dumnezeu să le dea înțelepciune și să nu își mai dea cu părerea. Sper să le dea Dumnezeu sănătate! Băieții mei nu sunt de acord cu ce se spune, se simt foarte bine. Am o atmosfera bună pentru performanță. Îmi mai sare și mie țandăra! Eu le doresc colegilor mei de generație cât mai multă sănătate, să își facă ratingul lor. Nu am fost prieten cu ei, doar coechipier.

Mai este cale lungă până la play-off. Regret această accidentare a lui Chira, dar vor mai aduce doi jucători care să întărească echipa”, a declarat Dorinel Munteanu, la finalul partidei Rapid - Oțelul 0-0, la Digi Sport Special.

Oțelul Galați, neînvinsă în Superligă

Rapid - Oțelul s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Giuleștenii au rămas fără victorie pe teren propriu în actualul sezon, iar gălățenii își continuă seria de invincibilitate.

În etapa următoare, Oțelul va juca acasă cu Universitatea Craiova, iar Rapid în deplasare cu FC Botoșani.

Clasamentul la zi al Superligii:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează