FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI

GALERIE FOTO Ce nu s-a văzut la TV în Farul - Sepsi » Hagi, enervat de propriul jucător de pe margine

Victoria celor de la Farul Constanța, scor 2-1, în duelul cu Sepsi Sfântu Gheorghe a venit la finalul unui meci plin de evenimente. +7   FOTO
Victoria celor de la Farul Constanța, scor 2-1, în duelul cu Sepsi Sfântu Gheorghe a venit la finalul unui meci plin de evenimente.

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2024, 18:38 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2024 20:39

Victoria celor de la Farul Constanța, scor 2-1, în duelul cu Sepsi Sfântu Gheorghe a venit la finalul unui meci plin de evenimente.

Trei goluri, două lovituri de pedeapsă în favoarea gazdelor, execuția celei de-a doua fiind repetată, după fusese inițial ratată, și două cartonașe roșii, câte unul de fiecare parte. Drept urmare, arbitrul Szabolcs Kovacs a fost în centrul atenție, mai ales că a avut de fiecare dată nevoie de ajutorul VAR în luarea deciziilor. 

1. Lovitura de start a fost dată de un suporter ajutat de cârje

+2 FOTO

Lovitura de începere a partidei a fost dată în premieră de un suporter din galeria „Peluza Marină". Alex Petrică a pătruns pe teren ajutat de cârje și a fost întâmpinat cu căldură de căpitanul Denis Alibec. Fanul alb-albaștrilor s-a accidentat grav după ce a căzut de pe gardul peluzei, în timpul unei coregrafii realizată în urmă cu un sezon.

Astfel, a suferit o fractură la coloană, fiind nevoit să stea multă vreme în scaun cu rotile. Ajutat de clubul constănțean și de Gică Hagi, a reușit să se recupereze parțial, dar va rămâne cu sechele toată viață.

2. Gică Hagi, enervat de un fotbalist al Farului

Venit în această vară chiar de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Mihai Bălașa a încasat două galbene în doar o jumătate de oră, lăsându-și echipa în inferioritate numerică. Gică Hagi a încercat să reacționeze rapid și a făcut semne către Gabriel Dănuleasă, aflat la încălzire, dar tânărul fundaș nu l-a observat.

Nervos, managerul tehnic al Farului s-a răstit către banca de rezerve, iar secundul Constantin Fălină a sprintat către zona în care se încălzeau rezervele gazdelor. Au mai trecut însă patru minute până când s-a efectuat schimbarea, timp în care mingea nu a părăsit suprafața de joc.

3. Szabolcs Kovacs, salvat de VAR

Arbitrajul lui Szabolcs Kovacs a atras proteste din ambele tabere. Dacă gazdele au acuzat eliminarea destul de ușoară a lui Mihai Bălașa și lipsa de reacție la jocul dur al fundașilor adverși, Sepsi a avut nemulțumiri în privința celor două lovituri de pedeapsă. În special repetarea executării celei de-a doua I-a scos din sărite pe ardeleni, cel mai revoltat fiind portarul Roland Niczuly.

Chiar și micuța galerie venită de la Sfântu Gheorghe l-a contestat pe central, scandând la adresa sa în limba maghiară. De altfel, Szabolcs Kovacs a avut nevoie de intervenția lui Sebastian Colțescu din camera VAR la ambele lovituri de pedeapsă, la repetarea celei de-a doua și la cartonașul roșu acordat lui El Sawy, pentru henț în calitate de ultim apărător. 

4. Al doilea penalty al Farului a fost repetat

În mod surprinzător, a doua lovitură de pedeapsă a fost executată de Narek Grigoryan, cel care o și obținuse, fiind faultat de Roland Niczuly. Armeanul a fost lăsat de căpitanul Denis Alibec, care a dorit să se revanșeze după conflictul dintre cei doi, de la Ploiești.

Portarul lui Sepsi a parat mingea trimisă slab, doar că s-a dictat repetarea execuției pentru că Niczuly nu a fost cu cel puțin un picior pe linia porții. Atacantul în vârstă de 33 de ani a confiscat mingea de această dată și a marcat al treilea său gol în ultimele două etape.

5. Reacția nervoasă a lui Gabriel Debeljuh, trecută cu vederea

Atacantul Gabriel Debeljuh a fost iertat de un cartonaș galben după o ieșire nervoasă la adresa asistentului Ioan Corb. Nemulțumit de faptul că Gustavo Marins întârzia repunerea mingii în joc, jucătorul lui Sepsi i s-a adresat direct tușierului: „Dă-i galben, în p... mea!". Asistentul i-a aruncat o privire tăioasă, dar nu i-a semnalizat incidentul lui Szabolcs Kovacs.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Borussia Dortmund, demolată în deplasare! Rezultat șocant în Bundesliga
Campionate
Borussia Dortmund, demolată în deplasare! Rezultat șocant în Bundesliga
Daniel Ghiță, deputat PSD, vrea să schimbe Legea Sportului » Luni depune la Senat modificările vizate: „Cluburile de drept public să iasă din federații”
Sporturi
Daniel Ghiță, deputat PSD, vrea să schimbe Legea Sportului » Luni depune la Senat modificările vizate: „Cluburile de drept public să iasă din federații”
Jucătorul adus la Rapid de Lennon l-a descris pe Marius Șumudică: „Nu doar el, întreg staff-ul e așa”
Superliga
Jucătorul adus la Rapid de Lennon l-a descris pe Marius Șumudică: „Nu doar el, întreg staff-ul e așa”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
Iovu
Iovu  •  22 Septembrie 2024, 19:04

Fcu Craiova Nr 1

Vezi toate comentariile (1)
Comentează