FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Amendat și suspendat 4 meciuri, Bogdan Andone s-a filmat a doua zi: „Cel mai probabil...”

Bogdan Andone, antrenorul de la FC Botoșani +18   FOTO
Bogdan Andone, antrenorul de la FC Botoșani

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2024 11:16 / Actualizat joi, 18 iulie 2024 11:21

Bogdan Andone, 49 de ani, antrenorul celor de la FC Botoșani, a reacționat după ce FRF l-a suspendat 4 meciuri pentru ieșirea nervoasă din timpul meciului cu Oțelul Galați, 2-3, în urma căreia a fost eliminat.

Spre finalul meciului cu Oțelul, după ce gălățenii reușiseră să întoarcă scorul de la 1-2, Bogdan Andone a cedat nervos. S-a întâmplat după ce elevii lui au solicitat o lovitură liberă la marginea careului advers, cerere ignorată de „centralul” Cristian Moldoveanu.

Inițial, Andone și-a vărsat nervii pe arbitrul de rezervă, Sorin Vădana, apoi a urlat în direcția arbitrului de centru, gesticulând nervos și înjurând.

Bogdan Andone, amendat și suspendat 4 meciuri

Eliminat în timpul partidei, Andone și-a aflat pedeapsa miercuri. Comisia de Disciplină din cadrul FRF l-a suspendat 4 meciuri și amendat cu 6.000 de lei, în temeiul articolului 65.a din Regulamentul Disciplinar, care face referire la „comportare jignitoare ori amenințare la adresa oficialilor de joc”.

Suspendat și amendat, Andone a fost filmat astăzi, în sala de conferințe a stadionului din Botoșani, afirmând că regretă incidentul și că „cel mai probabil... nu, mai mult ca sigur am greșit”.

Bogdan Andone: „Regret acel incident. Mi-am pierdut cumpătul, nu am mai avut control”

„În primul rând vreau să discut puțin despre incidentul de la meciul cu Oțelul. E clar că regret acel incident. Cel mai probabil am greșit. Nu cel mai probabil, ci mai mult ca sigur. Nu e o reacție normală.

Dar cred că în viața oricărui om există astfel de momente, în care pur și simplu îți pierzi cumpătul și nu mai ai control. Asta mi s-a întâmplat și mie. Spun încă o dată că regret momentul și sper să nu se mai întâmple”, a afirmat Andone în clipul video de 47 de secunde.

Suspendat 4 meciuri, Bogdan Andone nu va sta pe banca echipei contra celor de la Poli Iași (deplasare), Farul (deplasare), FCSB (acasă) și Hermannstadt (deplasare).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Întâlnire secretă între Mircea Lucescu și Edward Iordănescu! Avem toate detaliile: „Ultima șansă pe care i-o acordam!”
Nationala
Întâlnire secretă între Mircea Lucescu și Edward Iordănescu! Avem toate detaliile: „Ultima șansă pe care i-o acordam!”
Gigi Becali, după ce a văzut lotul selecționat de Mircea Lucescu la națională: „Are ochi, e mai bun decât amândoi Marinii!”
Nationala
Gigi Becali, după ce a văzut lotul selecționat de Mircea Lucescu la națională: „Are ochi, e mai bun decât amândoi Marinii!”
Lotul OFICIAL al României la prima acțiune cu Mircea Lucescu: noul selecționer șochează!
Nationala
Lotul OFICIAL al României la prima acțiune cu Mircea Lucescu: noul selecționer șochează!

Manchester United, PAOK Salonic sau Rangers » Cine sunt cele 8 adversare ale FCSB în Europa League

Mitriță, înapoi! Lotul OFICIAL al României la prima acțiune cu Mircea Lucescu » Noul selecționer șochează!


Comentarii (5)
bacy
bacy  •  18 Iulie 2024, 17:55

Un proverb românesc spune că ”cine se aseamănă se-adună”, așa și acest domn antrenor formează un cuplu hazliu cu grobianul antrenor, mult mai cunoscutul său cumnat, marius ninel tayyip memik shumudick !!

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  18 Iulie 2024, 15:01

”Dar cred că în viața oricărui om există astfel de momente, în care pur și simplu îți pierzi cumpătul și nu mai ai control” pai baiatule..in primul rand ...nu esti la prima abatere de acest gen..... apoi, in al doilea rand, e prima etapa omule...e clar ca ai probleme la mansarda, nu stai OK cu nervii, mergi la doctor si ia pastile...e spre binele tau...daca tu la un meci FARA MIZA iti pierzi controlul, la un meci DECISIV, la ce sa ne asteptam? ca dai cu sticla -sau mai rau, cu scaunul...- in arbitru??????

Danutzu75
Danutzu75  •  18 Iulie 2024, 12:48

Inca un profesionist educat, extrem de sigur pe el atat profesional cat si personal, care si-a pierdut cumpatul din cauza altora. La urma urmei si Mourinho a mai facut din astea, el de ce sa nu faca? Unde e diferenta?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează