FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 0-2

FC Botoșani - FCSB 0-2. VIDEO + FOTO Cronică acidă: Becali mai face o „profitabilă” cu Iftime

Articol de , - Publicat duminica, 28 februarie 2021 22:30 / Actualizat duminica, 28 februarie 2021 22:49

Botoșaniul a făcut figurație în fața liderului, contrazicându-și propriul patron, care anunțase o replică viguroasă. FCSB a câștigat lejer, scor 2-0, și rămâne neînvinsă la Botoșani.

Vezi AICI programul etapei #25!

FC Botoșani - FCSB 0-2. Cronică de Aurelian Botezatu: „Becali mai face o „profitabilă” cu Iftime”

Când ai în teren două echipe eminamente ofensive și 84 de goluri marcate împreună te aștepți, pe bună dreptate, la un spectacol fotbalistic de calitate. Însă Botoșani - FCSB a început, așa, ca o ploaie măruntă. În viteza a doua, cel mult a treia. De trafic aglomerat.

Foarte grăbit pe autostradă, Florinel Coman a părut mai marcat în debut de faptul că s-a ales cu dosar penal decât preocupat să-și demonstreze și pe gazon apetitul pentru viteză de pe A2. Nicio rupere de ritm, niciun dribling mai acătări sau vreo pasă luminoasă.

Nici amfitrionii nu și-au deranjat adversarul. Poate și complexați de bilanțul negativ al duelurilor cu bucureștenii, oamenii lui Marius Croitoru s-au complăcut într-un joc care nu le e caracteristic.

FC Botoșani - FCSB 0-2. Moldovenii s-au mulțumit cu puțin

Autobuzul în propria jumătate, în așteptarea unei greșeli de partea cealaltă, pentru a iniția contraatacuri. Sau, mai bine zis, tentative de contraatac. Așa a trecut mai bine de-o jumătate de oră (35) până la primul șut mai sănătos pe poartă al partidei (Roman I).

O ușoară înviorare a apărut pe finalul primei părți, când, în replică, Olaru l-a "deranjat" pe Hankici. Două momente ok în 45 de minute reprezintă însă mult prea puțin în condițiile în care vorbim despre două echipe cu pretenții, una de play-off, cealaltă de titlu.

+30 FOTO

FCSB, trezită în repriza secundă de la Botoșani

Deșteptarea a dat-o Florin Tănase, care a punctat la primul său șut cadrat. O reușită ce putea fi dublată repede de Octavian Popescu sau tot de căpitanul oaspeților, dacă-i reușea voleul. Botoșaniul? A picat complet. Nicio reacție. Iar reușita lui Olaru, de 0-2, a venit cât se poate de firesc.

Finalul? La trecerea timpului. Parcă făcut să alimenteze senzația unui meci prietenesc, între echipele a doi patroni, Valeriu Iftime și Gigi Becali, care fac afaceri profitabile împreună, cu Moruțan, Miron, Haruț și Oaidă doar câteva exemple.

Iftime anunțase cu surle și trâmbițe că vrea să câștige, tocmai pentru a le închide gura cârcotașilor, însă oamenii lui Croitoru parcă au vrut să demonstreze exact contrariul. 

7 victoriiși un egal are FCSB în duelurile din Liga 1 cu Botoșani disputate în Moldova

Clasament Liga 1:

FC Botoșani - FCSB 0-2

FC Botoșani - FCSB, echipe de start:

FC Botoșani: Hankic - Braun, Chindriş, Șeroni, Ţigănaşu - E. Papa, J. Rodriguez, E. Florescu - Caia, Al Mawas, Keyta 
Rezerve: E. Pap, Patache, Plămadă, Holzmann, Fili, Toutouh, Tarsa, M. Roman I, Ashkovski 
Antrenor: Marius Croitoru

FCSB: A. Vlad -  Haruț, Ov. Popescu, Miron, Radunovic - Moruțan, A. Șut, D. Olaru - Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman 
Rezerve: Straton - V. Crețu, Panțîru, G. Simion, Vukusic, I. Cristea, Vînă, O. Perianu, R. Oaidă 
Antrenor: Toni Petrea

Arbitru: Ovidiu Hațegan / A1: Octavian Șovre / A2: Sebastian Gheorghe 
Stadion: „Municipal”, Botoșani

Citește și alte știri de actualitate:

Ne SCUFUNDĂM! Cum s-a făcut de rușine Liga 1 în acest sezon + comparație usturătoare cu Thailanda!

EXCLUSIV Comparat cu Florea Dumitrache și Hagi, Octavian Popescu e atenționat: „E cea mai mare greșeală! E important cum se dezvoltă de acum încolo”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (573)
ssilvio.
ssilvio.  •  01 Martie 2021, 16:46
Postat de parpalache pe 01 Martie 2021, 12:31

BLAT!Doar in meciurile cu Dinamo(care din pacate nu prea mai conteaza),cu Hermanstadt(dar numai dupa ce au dat-o afara pe Prodanca),cu Sepsi si bineinteles cu CFR, echipa lui Becali nu are meciuri aranjate dinainte!La cata-i cooperativa are, daca nici sezonul asta nu reuseste sa fure titlul de campioana...

Cap ai, 3 useri diferiti ai. Minte ce-ti mai trebuie :))

parpalache
parpalache  •  01 Martie 2021, 12:36
Postat de 1986 pe 01 Martie 2021, 08:13

CFR e echipa romanesca inclusa in primele 10 cele mai corurupte din Europa. Lasa ipocrizia hatere !

De catre cine?Nu cumva de catre tine?Ne-am lamurit!

parpalache
parpalache  •  01 Martie 2021, 12:31

BLAT!Doar in meciurile cu Dinamo(care din pacate nu prea mai conteaza),cu Hermanstadt(dar numai dupa ce au dat-o afara pe Prodanca),cu Sepsi si bineinteles cu CFR, echipa lui Becali nu are meciuri aranjate dinainte!La cata-i cooperativa are, daca nici sezonul asta nu reuseste sa fure titlul de campioana...

Vezi toate comentariile (573)
Comentează