FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Compartimentul-cheie prin care FCSB domină Liga 1 » Explicațiile surpriză ale lui Eric de Oliveira: „Sunt cei mai buni din fotbalul românesc”

FCSB - CFR Cluj 3-0 FOTO Facebook FCSB
FCSB - CFR Cluj 3-0 FOTO Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 09:59 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 11:12

FCSB a câștigat cu scor de neprezentare duelul pentru primul loc în Liga 1, în fața celor de la CFR Cluj, iar Eric de Oliveira (35 de ani) crede că formația „roș-albastră” are cei mai buni fundași centrali din campionat.

Iulian Cristea și Andrei Miron au ajuns la trei partide fără consecutive în care FCSB nu a primit gol cu cei doi în centrul defensivei: 3-0 cu CFR, 1-0 cu UTA și 1-0 cu Gaz Metan. Ultima dată când formația pregătită de Toni Petrea a primit gol a fost pe 14 februarie, în înfrângerea la limită cu FC Hermannstadt, scor 1-0, iar Cristea și Miron s-au aflat în primul „11” la acea partidă.

Eric De Oliveira: „Miron și Cristea sunt cei mai buni fundași centrali din fotbalul românesc”

„În momentul de faţă, am văzut şi văd în continuare cuplul Miron - Cristea, iar ei sunt cei mai buni fundaşi centrali din fotbalul românesc. S-a dovedit azi. FCSB a fost agresivă, a avut un presing coordonat şi a meritat pe deplin. Putea fi o înfrângere mai mare, FCSB a mai ratat şi a prins CFR într-o zi nefericită”, a declarat Eric De Oliveira la Look Sport+.

12 meciurifără gol primit are FCSB în meciurile în care Andrei Miron și Iulian Cristea au fost integraliști la trupa lui Toni Petrea

2019este anul în care Gigi Becali l-a cumpărat pe Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaș

2020este anul în care Andrei Miron a ajuns la FCSB de la FC Botoșani

Înainte de partida cu FCSB, Eric de Oliveira i-a lăudat și pe fundașii centrali ai lui CFR Cluj, Andrei Burcă și Paulo Vinicius: „Sunt doi jucători cu experiență, buni. Burcă, de când a venit de la Botoșani, evoluează din ce în ce mai bine, cariera lui urcă”, a mai spus fotbalistul pentru sursa citată. 

VIDEO. Dumtru Dragomir după FCSB - CFR, 3-0: „Foarte blazați cei de la CFR. Au căzut și fizic și pshic”

Citește și alte știri din Liga 1:

Explicații pentru victoria categorică obținută de FCSB: „Jucătorii lui CFR Cluj au fost sufocaţi!” + „El e cel mai important transfer”

Dragomir, drastic cu jucătorii de la CFR Cluj: „Parcă erau dezmembrați! Erau blazați! De mult nu am mai văzut așa ceva”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează