Articol de Eduard Apostol - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 18:32
FCSB a încheiat joi cantonamentul din Spania și de duminică pregătesc în țară campionatul pe care îl vor câștigat în premieră după 4 ani.
FCSB s-a întors de la Marbella, pentru a pregăti în propria bază de la Berceni startul campionatului.
Elevii lui Teja vor fi nevoiți să se antreneze de poimâine la temperaturi specifice țării, uneori termometrul coborând sub 0 grade Celsius, după ce timp de două săptămâni au avut condiții de pregătire de top, la soare, lângă plajă, lângă iahturi, și la 20 de grade Celsius.
Jucătorii au avut trei după-amieze libere în Spania și și-au omorât vremea prin Puerto Banus, la cinci minute de mers pe jos de hotel.
Portul cu iahturi și aleea de promenadă i-au mai relaxat pe fotbaliști în timpul liber. Unii au preferat plimbarea, alții să stea la hotel, pe terasă, la cafea și să privească marea sau palmierii.
Câteva dintre perlele lui Becali, Man, Moruțan, Nedelcu, Coman și Vlad, au fost să guste o pizza și fructe de mare la un restaurant unde manager e un român, Alex Avram. "Niște băieți foarte respectuoși, asta mi-a sărit în ochi la ei. Au mâncat și au băut apă plată. Și nu mint, pe cuvânt de rapidist, că eu nu țin cu FCSB!", a povestit Avram pentru Gazetă, acesta dorind să facă o fotografie și cu Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor.
175 de europer fotbalist au plătit roș-albaștrii pentru stagiul iberic, iar oficialii anunță că e cel mai scump cantonament dintre cele ale echipelor românești